Şimdi Ara

Panasonic TX-P42S30E NeoPlazma yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
9.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vierra connecti kullananlar var mı? ben kablolu olarak bağladım. bağlantı testi okey veriyor fakat gelen menüde sadece ortada tv görüntüsü altta vierra market bölümü var diğer bölümler you tube, skype vb boş market kısmınada bağlanmıyor
  • neoplazmalar hakkında oldukça olumlu yorumlar aldım ve okudum.bende en sonunda plazmada karar kıldım s30e aldım heleki senin dediğin gw30 çok daha üstün bir panel çoook memnun kalacağına eminim.
    plazma led lcd karşılaştırmasını nette youtube da binlerce çeşitini bulabilirsin.
    plazmanın diğerlerine göre avantajları
    3 kat daha parlak 400cmd 1500 cmd
    gerçek kontrast oranları çoook daha yüksek
    tepki süreleri led 2 ms plazma 0.001 yani sen hesapla
    devasa izleme açıları
    tarama hızları Kİİ ÇOK ÖNEMLİ 600 herz ledler genelde 100 ve 200 olarak mevcut
    renkler daha doğal ama kişiden kişiye zevkler değişir örnek bir insanın suratını izlerken turuncu olması abartı olarak ledlerde bu mevcut 'çok daha detaylı ayar yapılması lazım' plazmalarda daha doğal genelinde.
    panel ömürleri led lerle aynı 30.000 saatten daha fazla bendeki s30e nin panel ömrü.günde 8 saatten 30 yıldan fazla tutuyor..
    2012 ye kadar panasonic plazma alırsan 5 sene garanti boru diğil 5 sene

eksileri
    enerji tüketimleri ledlere göre daha fazla örneğin sony kdl 520 led tv sanırım bu model 91 kw enerji tüketimi var.
    bendeki s30e nin 130 kw enerji tasarruf modunda tüketimi var dinamik moda getirirsem 180 190 kw görebilirsin.
    üst modeller hariç gün ışığında ekran parlama s30e de ekran parlamasını önleyen sistem mevcut ama 5000 liralk modellerde çook daha iyi parlama karşıtı koruyucu var
    bunlar dışında aklma gelen bir eksi yada artı yok..herkese plazmalı seyirler

• TITANSTYLE dostum tavsiye edebilecegin renk ayarı varmı dt drc 5102 hd cihaz kullanıyorum sd den pek farkı yok görüntünün.
    gerçi servis 200 saat renk ayarını degişme demişti ama bu görüntüde pek tatmin edici degil.Kullandıgım görüntü modu normal.
  • gfbsl dostum bende de normal uydu var.tv kurarken servis iyi görüntü alamıcaksın dedi ama fena diğil açıkcası ama hd reciver şaaarttt tabiki full hd çıkışlı olucak.
    dinamik mod
    kontast full
    parlaklık +10
    renk 43
    netlik 6
    renk balans normal
    diğer tüm yan ayarlar maxımum yada açık şeklinde çalıştırıyorum.
    bunun dışında xbox 360 oynarkende aynı ayarlar kayıtlı oldukça iyi sonuçlar alıyorum.
    servis bana istediğin gibi izle ama ekran yıkamanı ayda 1 yap muhakkak dedi.
    ama ben forumdada okuduğum kadarıyla genel olarak normal modda çalıştırıyorum 21 gün oldu bende 1 ayı tamamlamaya çalıştırıyorum
    ne olur ne olmaz diye ama 1 ay dolsun bu bahsettiğim ayarlarda izlemeye başlıcam...
  • s30e cihazımdan oldukça memnunum , ah birde şu ekran parlaması olmasa ...
  • cihan_s sana tavsiyem tv yi ona göre salona odaya vs yerleştirmen.
    ben oldukça iyi konumlandırdım günlük güneşlik olsa bile normal modda parlamadan izleyebiliyorum..dinamiği sen düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITANSTYLE

gfbsl dostum bende de normal uydu var.tv kurarken servis iyi görüntü alamıcaksın dedi ama fena diğil açıkcası ama hd reciver şaaarttt tabiki full hd çıkışlı olucak.
    dinamik mod
    kontast full
    parlaklık +10
    renk 43
    netlik 6
    renk balans normal
    diğer tüm yan ayarlar maxımum yada açık şeklinde çalıştırıyorum.
    bunun dışında xbox 360 oynarkende aynı ayarlar kayıtlı oldukça iyi sonuçlar alıyorum.
    servis bana istediğin gibi izle ama ekran yıkamanı ayda 1 yap muhakkak dedi.
    ama ben forumdada okuduğum kadarıyla genel olarak normal modda çalıştırıyorum 21 gün oldu bende 1 ayı tamamlamaya çalıştırıyorum
    ne olur ne olmaz diye ama 1 ay dolsun bu bahsettiğim ayarlarda izlemeye başlıcam...

verdigin bilgi ve tavsiye için sagol.
    bende 1 ayı doldurana kadar normal modda izliyecem sonra o dedigin ayarları yaparız.
    şunun şurasında 1 ay olmasına ne kaldıki :)

• merhaba arkadaşlar bende bır panasonıc kullanıcısı olarak yazmak ıstedım...
    bende bu cihazın bır alt segmenti var hatırlmıyorum modelını ...
    cihazımda bir tek usb gırısı yok diğer ozellıkler nerdeyse aynı...
    ben x-box playstation media oynatıcı kullnıyorum cıhazımda LCD VE LED tv ıle defelarca karsılastırdım....
    arkadasıma gw serısını aldım harıka uydu alıcı ıcınde goruntu mukenbel
    performans acısından hıcbırı yanına yaklasamaz ...
    sımdı yenı bır tv almak ıstıyorum fıyatta makul geldı TX-P42S30E bu modelın ....
    tv alıcı ıcınde mevcutmudur...diğer bır sorum ıse arakadaşlar mkv dosyalarında sorun yasıyormusunuz...tesekkurler
  • Arkadaşlar tv srt. formatlı altyazılarıda görüyo mkvmerge ile altyazıyı filme ekliyodum yinede görünmüyodu altyazılar.Option tuşuna basınca ufak bir menu açılıyor.Orada altyazı bölümü kapalıymış :) onu açınca hiçbir sorun kalmadı.
  • tesadüfen okuduğum bir formdaki yazıya istinaden dün akşam anagrif olarak mavi/kırmızı 3d avartar filmini izledim.şahaneydi tvde derinlik hissi ve tv dışarı doğru olan çıkışlar normal 3d ye yakındı. hele o renkler yok mu bayıldım daha önce plazmaya geçmediğim için
  • ekran yıkama süresi ne kadar olmalı bilgisi olan?
  • servis ayda 1 yıka dedi.6 7 saat çalışsın demişti henüz yapmadım 1 ay oldu benimde
  • EKRAN YIKAMA NASIL OLUYOR ACABA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok74

EKRAN YIKAMA NASIL OLUYOR ACABA?

menüden görüntüyü seçin
    gelen ekranda sağ tarafa geçin ve en alt kısımdan sonra aşağı ok tuşu ile bir sonraki sayfaya geçin
    buradan ileri ayarları seçin
    gelen ekrandan kaydırma çubuğunu seçip ok tuşuna basın
    bir müddet çalıştıktan sonra herhangi bir tuşa basarak çıkış yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESES li

quote:

Orijinalden alıntı: altunok74

EKRAN YIKAMA NASIL OLUYOR ACABA?

menüden görüntüyü seçin
    gelen ekranda sağ tarafa geçin ve en alt kısımdan sonra aşağı ok tuşu ile bir sonraki sayfaya geçin
    buradan ileri ayarları seçin
    gelen ekrandan kaydırma çubuğunu seçip ok tuşuna basın
    bir müddet çalıştıktan sonra herhangi bir tuşa basarak çıkış yapabilirsiniz

sağol dostum.zamanı geldi yıkıyayım bende:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITANSTYLE

servis ayda 1 yıka dedi.6 7 saat çalışsın demişti henüz yapmadım 1 ay oldu benimde

sagol kardeş zamanım oldugunda ancak yıkarım :)
  • 4 saat civarı yıkadım bende zaten sorunsuzdu ama artık daha temiz
  • Arkadaşlar futbol maçı izlerken topun hızlı geçişlerinde takılmalar oluyor hafif hafif acaba ayarlar ile ilgili bir durummudur?
  • @TITANSTYLE dostum bende uzun zamandır tv araştırması yapıyordum FPR 3D ve dahili HD uydu alıcısı özelliklerinden dolayı LG 42lw570s modelini almayı düşünüyorum ( birinci tercih sebebim FPR 3D )
    fakat plazmalar hakkında yazılanları okuduktan sonra aklım biraz karıştı özellikle sd yayınlarda mükemmel olduğu söyleniyor Ledlerinde hd yayınlarda
    Hd yayın izlemiyi düşünüyorum ama malum şuan için çok fazla bir hd kanal seçeneği yok yani bir süre daha sd yayınları izlemeye devam ediceğiz.
    şimdi 3D özellikli bir Panasonic NeoPlazma alayım diyorum ama onlarında 3D desteği FPR değil aktif gözlüklerle 3D izlemek beni çok rahatsız ediyor
    aktif 3D gözlüklerin maliyetide fazla birde Plazmalarda ekranda sabit bir resim çok fazla kaldığı zaman bu resmin ekranda yanık gibi kaldığı söyleniyor.
    Kısacası ben çok karasız kaldım bu LED ve PLAZMA konusunda beni bu konuda aydınlatabilirsiniz ?

• bende sizin gibi 3d led lg nin düşünüyordum. araştırmalarım esnasında plazmaya karar kıldım ve panasonic p42s30e aldım. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum şimdi bana 42lw4500/5500 le değişelim desen hayatta değişmem. canım 3d filim seyretmek isteyince convert proğramıyla çevirdiğim filimleri anagrif kırmızı mavi gözlükle seyrediyorum. buda yeterli oluyor. sd yayınlarda hakikaten çok güzel. bazı tv kanallarının sd yayınları inan full hd gibi cnbc, tnt, cnn vb yalnız cine5 show yayınlarında bazen bozulmalar oluyor. flas bellekten filim izlemek özellikle full hd olanları tek kelimeyle mükemmel. renkler, kontras bir harika ses çok iyi ekstra ses sistemine ihtiyaç dahi duymuyorum ( evde olduğu halde takma ihtiyacı duymadım). bizde tv seyreden 3 komşumada aynı tv modelinden aldık onlarda çok memnun kaldılar sizde memnun kalırsınız. tek problemim viera connecti çalıştıramamak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.