Yorum yok mu arkadaşlar. Bu makinaların arasında kalan çoktur heralde...
HİÇ BİRİNİ ALMAM AMA İLLA ALACAKSAM SENSÖRÜ BÜYÜK OLAN F80 İ ALIRIM
Hepsinin birbirine üstünlük kuracak belirli özellikleri var. Çok iyi düşünmek lazım. Panorama, Full HD kayıt, stereo video, manuel kontol, sensör tipi boyut ve özellikleri, zoom yeteneği... İşin içinden çıkamaz ve birini de seçmezdim, biraz beklerdim :) Sonra iy odel çıkıyor insan pişman olabiliyor.
arkadaşlar ben tz10 aldım. tek şikayetim gece video çekimlerinde çizgi halinde bir işık çıkarıyor ekrana. az ışıklı yani gece çekimlerinde biraz kötü fotoğraflar elde ediliyor ama o kadar önemli değil.
Gece çekimlerinde hiçbiri diğerinden fark edilir derecede iyi fotoğraf çekemez bunların zaten. ISO performansları da birbirine çok yakındır. Belki Fuji sensörü büyük diye biraz daha başarılıdır ama Panasonic de gayetiyidir. Sony'yi bilmiyorum pek. Test falan sonuçlarını görmedim de... Tz10 alarak iyi bir seçim yaptığınızı düşünüyorum ben sahin0158 , O çizgi sadece LCD ekranda mı görünüyor , fotoğraflarda görünen bir sorun yok ise belki cihazın lcd ekranında bir sorun olabilir. O görüntüyü cep tel ile falan çekip koyarsan belki bir şeyler diyebiliriz...
Hx5v kullanıcısı olarak fotoğraf kalitesinden çok memnun değilim, video kalitesine diyecek yok gerçekten etkileyici. Pusula ve Gps gibi özelliklerini şu ana kadar kullanmak için bir nedenim olmadı, yani gereklilik duymadım. Fotoğraf kalitesinden bahsetmek gerekirse, daha önce canon sx100 kullandım onun gündüz çekimleri özellikle dış mekanlarda daha tatmin ediciydi. Ama gece çekimleri Hx5v nin beklediğimden daha iyi, hatta beklentimin çok ötesinde. Kafanı karıştırmak istemem ama Canon S90/S95 düşünmeni de tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme