Şimdi Ara

Panasonic Viera TV için SD Karttan film izleme (Resimli Konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
37.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sansms

Sayın Compax,
    Herşey çok iyi de bir türlü net bir görüntü elde edemiyorum çevirdiğim filmler 1080 p yada 720 p değil normal filmler ondanmıdır bilmiyorum
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    saygılarımla

Avi ve Mpg formatlı film mi dönüştürüyorsun? Flmin boyutları 352x288 mi? Bu haldeyse normaldir...
  • Compex bu kaliteli çalışma için çok teşekkürler sayende seyredebileceğiz
    ben bir soru sormak istiyorum izninle
    Ben Panasonic Viera 42" Tv aldım sd girişi var 720p-1080p filmlerim var çevirmek istiyorum senin yaptığın gibi yaptıktan sonra "Panasonic iViera için dönüştürme" kısmında (ki benimki 100Hz TV farketmez sanırım bilmiyorum) ben 720p seçmek istyorum olmuyor mu benim TV zaten Full HD değil.720p için seçme var mı?Bildiğim kadarıyla gerek yok çünkü ne kadarsa değiştirmiyor boyutunu.Tekrar teşekkürler
    Ayrıca MPEG2 de çalıştırıyor bu TV'ler MPEG2'ye nasıl dönüştürebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinkose -- 11 Kasım 2010; 19:23:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkinkose

Compex bu kaliteli çalışma için çok teşekkürler sayende seyredebileceğiz
    ben bir soru sormak istiyorum izninle
    Ben Panasonic Viera 42" Tv aldım sd girişi var 720p-1080p filmlerim var çevirmek istiyorum senin yaptığın gibi yaptıktan sonra "Panasonic iViera için dönüştürme" kısmında (ki benimki 100Hz TV farketmez sanırım bilmiyorum) ben 720p seçmek istyorum olmuyor mu benim TV zaten Full HD değil.720p için seçme var mı?Bildiğim kadarıyla gerek yok çünkü ne kadarsa değiştirmiyor boyutunu.Tekrar teşekkürler
    Ayrıca MPEG2 de çalıştırıyor bu TV'ler MPEG2'ye nasıl dönüştürebiliriz

720-1080 filmler için farketmez tüm SD girişli modellerde çalışır. MPEG2 filmleri dönüştürmedim yani uğraşmadım, daha çok 720 ve 1080 filmleri AVCHD formatına dönüştürüp izledim...

• teşekkürler desteğin ve konu için
    1-2 defa denedim hatta baştan kurdum ffshow'u çalışmadı
    sen klasörleri yazmışsın zaten
    multiAVCHD programı çevirdikten sonra bir sürü klasör çıkarıyor.Nereye koyacağım belli olanlar var.(AVCHDTN,BDMV)
    Ayrıca HDAVCTN,IISVPL gibi 2 klasör ve 3 dosya daha çıkıyor.Onları [DCIM] içine mi atacağız
    [MISC] içine mi?Bir yerde hata mı yapıyom anlamadım şimdi çeviri yaptım yine çalışmadı
    aynen dediklerinizi yapıyorum.Resimleri çekiliyor video'nun onlar gözüküyor ama video yok
    Artık bıraktım mkvl'leri normal avi dosyalarını çevirip yapmaya çalışıyorum
    Nero Vision da denedim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinkose -- 12 Kasım 2010; 2:02:44 >
  • Arkadaslar selam.Muhtesem bie konu olmus emegi gecen herkese cok tesekkurler.Benim bir sorum olacak.Kullandıgım plazma Panasonic TH50PZ700 model.Ustunde SD kart girisi var simdi bu tv dede film seyredebilirmiyim?
    Birde magazalarda goruyorum 1400 1500 tl civarına uzerinde sd kart girisi olan panasonic plazmalar var 42" ve fullHD panelli.Fiyartları uygun olan bu cihazlarda aynı sekilde film oynatabiliyormu?
  • mesela bu cihazla izlenebiliyormu? TX-P42S10E
    Eger izlenebiliyorsa hemen gidip birtane alıcam.:)
  • konuda uzman olan arkadaşlar var ama ben alırken gördüğüm ve sorduğum için televizyonu söyleyeyim
    AVCHD/JPEG Playback çalıştırıyor dediğin televizyon
    Compex arkadaşın dediği yöntemle denersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkinkose

teşekkürler desteğin ve konu için
    1-2 defa denedim hatta baştan kurdum ffshow'u çalışmadı
    sen klasörleri yazmışsın zaten
    multiAVCHD programı çevirdikten sonra bir sürü klasör çıkarıyor.Nereye koyacağım belli olanlar var.(AVCHDTN,BDMV)
    Ayrıca HDAVCTN,IISVPL gibi 2 klasör ve 3 dosya daha çıkıyor.Onları [DCIM] içine mi atacağız
    [MISC] içine mi?Bir yerde hata mı yapıyom anlamadım şimdi çeviri yaptım yine çalışmadı
    aynen dediklerinizi yapıyorum.Resimleri çekiliyor video'nun onlar gözüküyor ama video yok
    Artık bıraktım mkvl'leri normal avi dosyalarını çevirip yapmaya çalışıyorum
    Nero Vision da denedim olmadı

SDHC kartın içinde PRIVATE klasörü olacak, Dönüştürme yaptığın filmi hangi sabitdisk ise AVCHD klasörü direk PRIVATE içine kopyala...

• quote:

Orijinalden alıntı: sascohiba

mesela bu cihazla izlenebiliyormu? TX-P42S10E
    Eger izlenebiliyorsa hemen gidip birtane alıcam.:)

TX-P42S10E eski model, bende TX-P42S20E var. TH50PZ700 model AVCHD çalıştırabilir öncelikle denemelisin...
  • Selam arkadaşlar,

Teknosa'dan 9,90 liraya Hama marka HDMI kablo aldım, Bilgisayarı P42S20E plasmaya bağlayıp filmleri izliyorum. Artık kartla uğraşmıyorum...

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270906&CS_Category=_KABLOLAR892&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU
  • Hocam süpersin!!!
    Panasonic tvim için denemediğim dümen kalmadı nerdeyse artık olmayacak demiştim ama gerçekten emeğine sağlık.

Dipnot olarak şunu düşmek istiyorum sistemimde K-Lite Codec Pack 6.5.3 Kurulu ve MultiAVCHD programı hariç ek hiç birşey kurmadım direk filmi ekleyip convert dediğim ve PRIVATE klasörü altına AVCHD klasörünü attım sonuç mükemmel..

Yanlız Tek bir Sorun örneğin bir kaç tane video klip çevirdim daha sonrada bir ikitane çevirdim bunları beraber aynı klasörde birleştiremiyoruz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jewelz -- 17 Kasım 2010; 10:30:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jewelz

Hocam süpersin!!!
    Panasonic tvim için denemediğim dümen kalmadı nerdeyse artık olmayacak demiştim ama gerçekten emeğine sağlık.

Dipnot olarak şunu düşmek istiyorum sistemimde K-Lite Codec Pack 6.5.3 Kurulu ve MultiAVCHD programı hariç ek hiç birşey kurmadım direk filmi ekleyip convert dediğim ve PRIVATE klasörü altına AVCHD klasörünü attım sonuç mükemmel..

Yanlız Tek bir Sorun örneğin bir kaç tane video klip çevirdim daha sonrada bir ikitane çevirdim bunları beraber aynı klasörde birleştiremiyoruz sanırım

Evet, aynı klasörde birleştiremiyoruz. Yalnız çözümü farklı, ilk çevirdiğin 1 video klip ve daha sonra çevirdiğin 2 video klip...

1. video klip Avchd içindeki isimleri 0000.mts

2. video klip Avchd içindeki isimleri 0000.mts - 0001.mts

Çözüm:

2 videodaki isimleri değiştiriyoruz, (0000.mts yerine 0001.mts, 0001.mts yerine 0002.mts) 1. videodaki isimleri ellemiyoruz.

Daha sonra 1 video olan yere atıyoruz 2 video clipleri...

Umarım anlaşılmıştır.

• evet sonunda bende çalıştırdım ve keyfine vardım HD tv'nin
    ellerine sağlık compex
    yapamayan arkadaşlara bir tavsiyem var Compex'in ayarlarını K-lite Codec pack kurulu ise oradan ffdshow ayarlarına ve oradan da "ffdshow VFW interface" ve "ffdshow video decoder" ayarlarından da yapabilirler.Ben ffdshow kurdum yaptım olmamıştı,K-lite Codec Pack'teki ayarları değiştirdim oldu.
    Ayrıca illa SD kart olması gerekmiyor.Bende 4 GB MMC var çalışıyor.
    Bir bilgi daha vereyim bilgisayar yüksek hızlı birşey değilse HD 1080p görüntüleri çevirirken seste kayma da oluyor.Bende oldu meğer antivürüs çalışıyormuş,kapattım yaptım birşey olmadı ama demekki yüksek ram ve işlemci istiyor çevirirken en az bir çift çekirdek olmalı.Ben başka bir yöntem buldum 10m kablo aldım HD onu bağlayacağım bilgisayardan TV'ye öyle seyredeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinkose -- 17 Kasım 2010; 22:03:05 >
  • hocam maalesef olmadı,

Şöyle yaptım ilk bir tane video çevirdim "AVCHD" klasörüne "00000.mts" olarak attı

Daha sonra programı kapatıp açtım ve 2 video çevirdim bunlarıda "AVCHD-20101118-010554" klasörü altına 00000.mts ve 00001.mts olarak attı

Sadece bu iki videoyu isimlerini değiştirip "AVCHD" klasörüme kopyaladım, Ama Tvye taktığımda kartı sadece ilk videoyu görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jewelz -- 18 Kasım 2010; 1:47:21 >
  • arkadaşlar multiavchd programı dönüştürdüğü filmleri TEMP KLASÖRÜNDE KENDİSİNİN AÇTIĞI MULTİTEMP KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATIYOR, VE BU FİLMLERİ SD CARD'A ATTIĞIMDA TELEVİZYONDA
    GÖSTERMİYOR. Oysa daha önce AVCHD KLASÖRÜNE ATIYOR VE BU KLASÖRÜ SD CARD PRİVATE KLASÖRÜ AÇARAK İÇİNE KOPYALIYOR FİLMİ İZLEYEBİLİYORDUM.. ŞİMDİ NE DENEDİYSEM PROGRAM AVCHD KLASÖRÜNÜN İÇİNE DÖNÜŞTÜRDÜĞÜ FİLMİ KOPYALAMIYOR. NE YAPMAM GEREKLİ.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimetrikzerre

arkadaşlar multiavchd programı dönüştürdüğü filmleri TEMP KLASÖRÜNDE KENDİSİNİN AÇTIĞI MULTİTEMP KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATIYOR, VE BU FİLMLERİ SD CARD'A ATTIĞIMDA TELEVİZYONDA
    GÖSTERMİYOR. Oysa daha önce AVCHD KLASÖRÜNE ATIYOR VE BU KLASÖRÜ SD CARD PRİVATE KLASÖRÜ AÇARAK İÇİNE KOPYALIYOR FİLMİ İZLEYEBİLİYORDUM.. ŞİMDİ NE DENEDİYSEM PROGRAM AVCHD KLASÖRÜNÜN İÇİNE DÖNÜŞTÜRDÜĞÜ FİLMİ KOPYALAMIYOR. NE YAPMAM GEREKLİ.....

Bütün programları kaldır tekrar kur...
  • denedim hemde 3 kere farklı sitelerden ancak yinede multitemp klasörünün içine dönüştürmeye devam ediyor. Filmi oradan avchd içine kopyalayıp yapıştırdım, film tabi çalışmadı. İşin garibi daha önce hiçbir problem yoktu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimetrikzerre

denedim hemde 3 kere farklı sitelerden ancak yinede multitemp klasörünün içine dönüştürmeye devam ediyor. Filmi oradan avchd içine kopyalayıp yapıştırdım, film tabi çalışmadı. İşin garibi daha önce hiçbir problem yoktu...

MultiAVCHD programın altında video nereye kaydedileceği yazıyor, sen oradan seçiyorsun sabitdiski... C: D: gibi Klasör varsa onuda seçiyorsun, oraya kopyalıyor AVCHD klasörü...
  • valla o zatem AVCHD klasöründe seçili duruyor. Onuda çok kurcaladım ancak hala farklı klasöre dönüştürüyor.. daha önce böyle bir problem yoktu kral gibi izliyordum. sanırım bunun çaresi yok denemediğim şey kalmadı... deli etti beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jewelz

hocam maalesef olmadı,

Şöyle yaptım ilk bir tane video çevirdim "AVCHD" klasörüne "00000.mts" olarak attı

Daha sonra programı kapatıp açtım ve 2 video çevirdim bunlarıda "AVCHD-20101118-010554" klasörü altına 00000.mts ve 00001.mts olarak attı

Sadece bu iki videoyu isimlerini değiştirip "AVCHD" klasörüme kopyaladım, Ama Tvye taktığımda kartı sadece ilk videoyu görüyor.

Compex Hocam bir fikrin varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.