Şimdi Ara

Panasonic Viera TV için SD Karttan film izleme (Resimli Konu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
37.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jewelz

quote:

Orijinalden alıntı: jewelz

hocam maalesef olmadı,

Şöyle yaptım ilk bir tane video çevirdim "AVCHD" klasörüne "00000.mts" olarak attı

Daha sonra programı kapatıp açtım ve 2 video çevirdim bunlarıda "AVCHD-20101118-010554" klasörü altına 00000.mts ve 00001.mts olarak attı

Sadece bu iki videoyu isimlerini değiştirip "AVCHD" klasörüme kopyaladım, Ama Tvye taktığımda kartı sadece ilk videoyu görüyor.

Compex Hocam bir fikrin varmı?

Çok fazla uğraşmıyorum HDMI kablo aldım bilgisayarı Plazmaya bağlıyorum. Bir gün Multiavchd ile filmleri dönüştürüp, buraya yazarım.

• bende aldım panasonic 42g20 plazma.burdaki anlatılan yöntemlerin hepsini denedim fakat başaramadım.
    değişik formatdaki film leri divx 'e çevirip sd kartdan izleyemedim.
    bir çok değişik programlar ile denedim olmadı.belki ben başaramadım.

çözüm ise benim bilgisayarın içinde yıllardır var olan download programı olan freedownloadmanager imiş.
    bu freedownloadmanager indirme programı.ayrıca çeşitli müzik ve videoları dönüştürme yapabiliyor
    resimlerdeki yolu takip ettim videoları divx formatına çevirdim ve taktım kartı panasonic plazmaya sonuç mükemmel.
    video dönüştürmenin bu kadar kolay olacağını tahmin edemezdim.dönüşen divx sin kalitesi hakkında iyi ve kötü olmuş diye bir yargıya varacak kadar uzman değilim.fakat istediğim sonuca freedownloadmanager ile ulaştım.
    dönüşüme başlamak için bilgisayardaki filmi sürükleyerek freedownloadmanager içine bırakmalısınız.

Panasonic Viera TV için SD Karttan film izleme (Resimli Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhal -- 4 Ocak 2011; 1:50:42 >

• ve divx se dönüşüyor.

• arkadaşlar bu işlemleri sadece sd kart ilemi gerçekleştirebiliyoruz? sd kart yerine 4 gb veya 8 gb flash bellek ile oynatamazmıyız?
  • Ben bu yöntem ile flv ve mp4 uzantılı animasyon videolarını convert ettim.

Panasonic lx32c20e model tv de denediğimde video yerine fotograf olarak görülüyor.her videoya ait 3 fotograf şeklinde seyrediliyor.Nerede hata yapıyorum ?
  • Her şeyi doğru yaptım yaptım ama çalışmıyor diyen arkadaşlar. Panasonic SD Card Formatter ile formatlayın kartı. Google'da aratın bulursunuz.
  • Hocam sd card formatter ile de format attım fakat yine olmadı.Ama sd kartım 2gb ondan olur mu ?
  • Hocam şimdi yaptıklarını tek tek (ayrıntılı) yaz, ben de sana şurada hata yapıyorsun veya şöyle yapmalısın diyeyim. 2 GB diye olmaz değil, fakat 2 GB biraz az. Full HD film ise söz konusu 8 GB kart almalısın. Elbette çalıştığından tam emin olmadan almamak daha mantıklı. Saygılar.
  • hocam multitest yaptığımda mpeg-2 failure diyor.diğerlerinde encoding var.

Tekrar kurdum programları ama hala mpeg- 2 failure
  • şimdi başka bir bilgisayarda (legal xp li) tekrar denedim yine fotoğraf olarak görülüyor.
    şu şekilde ypaıyorum;
    -add video dan filmi ekliyorum
    -mutlaka video isimi kırmızı oluyor. ve fitt all dan sd kartı hafiazsını değiştiriyorum.Ve hemen renk yeşile dönuyor.
    -transcoda basınca video görülüyor zaten.
    -start yapıyorum.start da sonraki menude sadece tv/pal tuşuna basıyorum.
    ve convert ediyor.

sonra tv ye takınca kartı video olarak değilde fotoğraf olarak gösteriyor

nerde hata yapıyorum.
  • oluşan avchd klasörünü sd formatter ile format attığım kartımda private klasörünün içie atıyorum.
  • ffdshow kurulumunu yaptıktan sonra raw video YV12 seçiminin karşına gelmesi için, önceki ekrandan raw video yu tikle. O şekilde yeniden kur. Bir dene bakalım.
  • üstad zaten run video yu yapmıştım.Ama siz dediniz diye tekrar yaptım aynı şeyi, yine convert ediyor ama fotograf olarak gösteriyor.gerci dosyanın içine girince stream klasörunde convert ettiğim dosyayı ben görüyorum ama tv görmüyor.
  • Pardon, beni yanlış anlamış olabilir misiniz. Run video demedim. Raw video dedim.
  • ffdshow kurulumunu yaptıktan sonra raw video YV12 seçiminin karşına gelmesi için, önceki ekrandan raw video yu tikle.

Hocamı kurulum yaptıktan sonra önceki ekran dan raw videoyu nasıl tıklayacağımı anlamadım.
  • compex burada verdigin bilgiler ile artik panasonic plazmamda filmlerimi SD card ile seyredebiliyorum sana ne diyelim emegine gayretine saglik
    butun islemleri yapip SD panasonicte oynatamayanlar - kirmizi isaretli kisimlara dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: pastil

ffdshow kurulumunu yaptıktan sonra raw video YV12 seçiminin karşına gelmesi için, önceki ekrandan raw video yu tikle.

Hocamı kurulum yaptıktan sonra önceki ekran dan raw videoyu nasıl tıklayacağımı anlamadım.

Bunun bir önemi yokmuş. Raw video seçimi zaten geliyormuş. Ffdshow'u kurduktan sonra (video ayarlarını tikleyince) bir ekran geliyor ya. Raw video yu (en altta) YV12 yapmamız gerekiyor. Zaten yazıyor ilk mesajda.
  • Arkadaşlar son sürümde bug var. Şimdiye kadar iki hata ile karşılaştım. Trim olayı kimi zaman hatalı oluyor. Yani kesmek istediğiniz bir filmi yanlış yerden kesip göstermesi gereken kısımları silebiliyor. Ayrıca altyazı eklemek isterseniz, takılıp kalıyor ve çıkış yapmak zorunda kalıyorsunuz. Şimdilik eski bir versiyonunu kullanmanızı tavsiye ederim. Bu hatalar her zaman da olmuyor onu da belirteyim. Bilgisayarınızın donanımı codec packleriniz ve işletim sisteminize göre değişebilir. Eğer yukarıdaki sorunları yaşıyorsanız, aşağıda linkini vereceğim 3.0 build 707 sürümü kullanabilirsiniz. Bunda herhangi bir sorunlar karşılaşmadım.

Linki kopyalayın, adres çubuğuna yapıştırın. Başka siteden yönlendirme kabul etmiyor.
    http://server1.fiberdownload.com/12_kituri/multiAVCHD_3.0.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeE -- 3 Şubat 2011; 21:38:56 >

• Hocam son program ile oldu.Bir de cut yapma işin becerebilrisem süper olacak....
  • Hocam cut yapma işinde yardımcı olur musun?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.