Şimdi Ara

Panasonic Viera TV için SD Karttan film izleme (Resimli Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
37.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erdem SELAMET

Arkadaşlar benim Sanyo HD2000 Full HD kameram var ve .mp4 formatında kayıt yapıyor. Herhangi bir şekilde altyazı vs. eklemeden sadece multiAVCHD programı ile videolarımı çevirebilir miyim? Yani ilk mesajdaki programların hangisi ne işe yarıyor bunu tam olarak açıklarsanız çok memnun olurum.

Sorunsuz çevirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compex

quote:

Arkadaşlar benim Sanyo HD2000 Full HD kameram var ve .mp4 formatında kayıt yapıyor. Herhangi bir şekilde altyazı vs. eklemeden sadece multiAVCHD programı ile videolarımı çevirebilir miyim? Yani ilk mesajdaki programların hangisi ne işe yarıyor bunu tam olarak açıklarsanız çok memnun olurum.

Sorunsuz çevirebilirsin.

Yani normal bir şekilde altyazı vs. eklemeden videoyu çevirip, SD karta PRIVATE klasörünü açıp içine videoyu atınca oynatabilecek miyim? Yani SD karttaki klasör dizilimi tam olarak nasıl olacak bir kereye mahsus anlatırsanız çok minnettar olurum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Compex

quote:

Sorunsuz çevirebilirsin.

Yani normal bir şekilde altyazı vs. eklemeden videoyu çevirip, SD karta PRIVATE klasörünü açıp içine videoyu atınca oynatabilecek miyim? Yani SD karttaki klasör dizilimi tam olarak nasıl olacak bir kereye mahsus anlatırsanız çok minnettar olurum

AVCHD program kendisi çeviriyor ve Kendi klasörlerini yapıyor, filmde onun içinde. Çevrilen filmin klasörünü SD/SDHC Kartın Private klasörün içine at bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Compex -- 29 Mayıs 2011; 18:02:04 >

• üstad benimde panasonic plazma var ve video izleyemiyorum konu hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için forumda yer alan yolları takip ettim ancak (select destination media and playback device type) hedef medya ve oynatma aygıt türü seçin işleminin nerede nasıl yapacağımı bir türlü çıkaramadım yardımcı olursanız sevinirim. Şu ana kadar sdformatter ve free dowland manager dönüştürme işlemlerini tamamladım ama izlemeye muvaffak olamadım ilgi alakanıza teşekkürler
  • kardeş bu işlem biraz karmaşık. cep telefonuyla çektiğim bir videoyu total video converter la mp4-mpeg4 yapsam. kingston micro sd karta atıp micro sd adapter le tv ye bağlasam video yu izleyemezmiyim. ya da bu tarz basit bir yöntemi yokmudur.
  • Öncelikle çok güzel bir çalışma ve paylaşım olmuş, emeği geçen herkese teşekkürler.

Ben birkaç gün önce Panasonic TX-P50GT30E 3D plazma aldım. Bu cihazda hem SD hemde USB var. Elimde olan bluray-iso filmleri usb drive veya flash belleğe atıp izlemek istiyorum. Anladığım kadarıyla Bluray'de kullanılan dosya sistemini okuyabiliyor. AVCHD (*.mts - *.m2ts) direk bluray içindeki dosya yapısını koruyarak usb'ye atarsam okuyabilirmiyim? Bunu daha önceden deneyen oldumu?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var,multiavchd 4. de işlem yaparken fit to all den sonra dönüştürme işlemini başlattığımda avc transcode da sorunla karşılaştı diyerek işlemi durduruyor.sebebini bilen varmı?başka bir çözüm önerirmisiniz.teşekkürler
  • Konuyu hortlatmış gibi olacak ama; o kadar uğraştan sonra video oynatmayı aylar sonra başardım. Şöyle bir sorun var ortalama uzunluktaki bir filmin dönüşümü 5 saat sürüyor. Sizde de öyle mi?
  • Ya ne yaptıysam olmadı, panasonic servisini aradım SD KART'ın içine SD_VIDEO diye klasör açın içerisine de mpeg1, mpeg2 ve ac3 uzantılı film atın oynatır hiçbir sorun olmaz dedi..

Ne yaptıysam oynatamıyorum, fotoğrafları ve müzikleri dinleyebiliyorum ama filmleri izleyemiyorum. Allah aşkına biri yardım etsin, elinde hali hazırda kısa bir film, fragman olan varsa link versin onu direk kartın içine atiyim oynatmaya çalışıyim sanırım ben uzantıları beçeremiyorum...

Ne yaptıysam Geçersiz format gibi yazılar yazıyor..
  • bizim televizyon bundan da ben çevirme yapmıcam bu tv hangi tip formattaki videoları çalıştırıyor mp4 atıyorum bunlar desteklenmiyor falan diyor neyi destekliyor bu panasonic vierra ve sd kart
  • Valla ben hdmi to dvi adaptör aldım.. Çok memnunum görüntüden..

Hiç uğraşmayın boşuna gidin bir tarafı hdmi bir tarafı dvi kablo alın veya hdmi kabloyu ufak bi aparatla ekran kartının dvi girişine bağlayın...
  • Bu panasonic Tv firması neden bizi bu kadar yoruyor ?
    Her uzantıyı okuyan bir aparatı neden televizyonuna koymuyor?
    Bunları yapmamış madem Tv yi satın aldığımızda yanında izlemeye uygun çevirmen proğramını neden koymuyor ?
    Herkes bilgisayar konusunda uzman olamaz ki . Bunu yetkililere iletmek lazım
    yok bu uzantı yok şu uzantı Fenalık geldi ...
    Saygılarımla...
  • başaran arkadaşlar 10-15 saniye gibi kısa bir örneği upload edebilirmi? ne yaptıysam olmadı. sd kartı takınca uygun formatta video bulunamadı gibisinden uyarı veriyor. private/avchd/*** şeklinde zipleyip upload ederseniz sizin örnekleri denemek istiyorum. sinir olmuş vaziyetteyim,bu tv nin video oynattığını görmek nasip olmayacak herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enrique -- 1 Nisan 2012; 17:12:44 >
  • multiAVCHD 4.1 ile avi formatını avchd ye çeviremiyorum
    Ayrıca mkv filmi çeviriyor amam malaesef panasonic plazmada oynatamıyorum neden olabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 24 Haziran 2012; 21:31:05 >
  • arkadaşlar var mı hala konuyla ilgilenen, bende yardım isteyebilirim.
  • [17:47:36] Important files missing (clpi/mpls/m2ts)...
    [17:47:36] Possible tsMuxeR failure to process your input file (C:\Users\etiya\Desktop\islergucler.mkv).
    [17:47:36] M2TS (media) file count: 0
    [17:47:36] CLPI (clipinfo) file count: 0
    [17:47:36] MPLS (playlist) file count: 0

[17:47:36] Skipping to next...

[17:47:36] ERROR: Compilation does not contain any HD-DVD/AVCHD/Blu-ray titles!

Böyle bi hata alıyorum, bilmemne.exe hata aldı diyor.
  • Açmayı başardım ancak hareketler önce ses sonra geliyor. Bunun nedeni ne olabilir ve nasıl çözebilirim?
  • Bu konudan bi cacık olmaz artık :)
  • Çevirdiğim videolarda ses senkronizasyonu sorunu var bunu nasıl çözebilirim? Yardım edecek yok mu ?
  • Arkadaşlar bu program ile uğraşmayın bir sürü vaktiniz alır. gidin HDMI çıkışlı HDD'li Media Player alın keyfinize bakın. Buraya artık desktek vermiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.