Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.759
Cevap
177
Favori
1.753.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

'_______ PANASONİCLİLER_______'
  • Bu üç görüntüde, tv resim ayarları 'dinamik' modundaydı.

• Bu görüntüler ise, aynı filmden, tv resim ayarları 'Sinema' modunda iken,

• Devam,

• Devam,

• Devam,

• ve son...

• Purple snake ile ilgili Panasonic'in Avrupa'daki servisleri için yayınladığı bülten ekteki linktedir.

http://www.hdtvtest.co.uk/image/hdtv/Panasonic-TH42PX70/magenta-noise-statement.jpg
  • Ben yazılanları birebir uyguladım ve çalışma saatini 4 gün sonunda 21 saat olarak gördüm.
    Hesapladım ve seyrettiğim süre kadar olduğunu görünce rahatladım.
    İnsan teşir ürünü almadığını bilmek istiyor.
    Menuden çıkarkende hiç bir sorun yaşamadım.
    Sizde rahatlıkla deneyebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

Kullanım saatinin nasıl görüntüleneceği daha önceleri yazılmış ama ben cesaret edemedim şahsen; çünkü uygun şekilde çıkılmazsa bunun televizyonda ciddi sorunlara neden olabileceğini okumuştum yazılanlardan. Kullanıcılardan, kullanım saatini kontrol eden var mı acaba?
  • Ben önerilen şekilde servis menülerine girmeyi denedim.

Sadece servis 1'e girebildim, üstelik tüm ayarları resetlendi, tüm kanal ayarlarını tekrar yapmak zorunda kaldım

Servis 2'ye giremedim, yeşil düğmeye söylenen sayıda bastım ama o menüye girmedi. Servis 2'ye yazıldığı gibi girebilen varmı?
  • Sistemimin resmi;

• Bu da Cars - Arabalar filminden bir sahne.

Bence artık kayıp balik Nemo yerine Arabalar filmi demo olmalı, bu filme sahip olmayanlar bence alın ve PV-60E'lerimiz ile ne kadar iyi bir seçim yaptığımıza bir kez daha şahit olun.

• bu da karanlıkta çekildi

• quote:

Orjinalden alıntı: audio master

Ben yazılanları birebir uyguladım ve çalışma saatini 4 gün sonunda 21 saat olarak gördüm.
    Hesapladım ve seyrettiğim süre kadar olduğunu görünce rahatladım.
    İnsan teşir ürünü almadığını bilmek istiyor.
    Menuden çıkarkende hiç bir sorun yaşamadım.
    Sizde rahatlıkla deneyebilirsiniz.

Teşekkürler audio master, ben de deneyeceğim bu akşam, sonucu paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 23 Mart 2007; 12:20:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

Bu da Cars - Arabalar filminden bir sahne.

Bence artık kayıp balik Nemo yerine Arabalar filmi demo olmalı, bu filme sahip olmayanlar bence alın ve PV-60E'lerimiz ile ne kadar iyi bir seçim yaptığımıza bir kez daha şahit olun.

Gerçekten güzel görüntüler sayın meke, elinize sağlık. Sisteminiz de gerçekten çok güzel görünüyor. Görüntü ve ses sisteminizin bileşenlerini yazar mısınız? Teşekkürler.
  • Bir de ps2 kullanıcıları varsa aramızda yardım rica ediyorum. Konu şu ki PS2 için component bağlantı kablosu İzmir'de yok. Ondan vazgeçtim gri scart bağlantı kablosu da bulamadım. Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.
  • Görüntü sisteminde Sony DVP-NS360 DVD player var. Scart ile direkt PV60E ye bağladım.

Ses sisteminde
    Sony STR-DB940 HT anfi var.
    Front B & W DM602 S2
    Merkez Sony SS-CT52
    Arka Sony SS-TS56W

Sub B & W ASW500 alacaktım ama şu an DM603 leri duvara yakın yerleştirdiğim için idare ediyorlar.

Edit: 603 değil 602 olacaktı, düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 23 Mart 2007; 15:40:54 >
  • quote:

Görüntü sisteminde Sony DVP-NS360 DVD player var. Scart ile direkt PV60E ye bağladım.

Ses sisteminde
    Front B & W DM603 S2
    Merkez Sony SS-CT52
    Arka Sony SS-TS56W

Sub B & W ASW500 alacaktım ama şu an DM603 leri duvara yakın yerleştirdiğim için idare ediyorlar.

Ben wharfedale diamond 9,6 ların peşindeyim. Şimdilik front kullanmak üzere bir çift almayı planlıyorum. İlerleyen zamanlarda sistemime yeni bir AVR alıp, yine diamond serisinden sistemi 7.1'e tamamlamayı düşünüyorum. Başarabilirsem evladiyelik bir sistem olacak tabi yapabilirsem!
  • Sayın Meke üstad.
    Artık en azından component yada en iyisi HDMI çıkışlı bir player alıp sistemin tam tadını çıkarmanın vakti gelmiş geçiyor bile. Lütfen hakkını verelim PV60E'nin. Onu scart'a mahkum etmeyelim.

quote:

Görüntü sisteminde Sony DVP-NS360 DVD player var. Scart ile direkt PV60E ye bağladım.

Ses sisteminde
    Front B & W DM603 S2
    Merkez Sony SS-CT52
    Arka Sony SS-TS56W

• quote:

Orjinalden alıntı: boneym

Sayın Meke üstad.
    Artık en azından component yada en iyisi HDMI çıkışlı bir player alıp sistemin tam tadını çıkarmanın vakti gelmiş geçiyor bile. Lütfen hakkını verelim PV60E'nin. Onu scart'a mahkum etmeyelim.

Sorma, divx ve usb girişli, hdd li modern birşey almak lazım haklısın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.