Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.759
Cevap
177
Favori
1.753.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

inşallah
    en kısa zamanda PV600 alacaz

Şimdiden hayırlı olsun. Aldığınızda paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Sağolun, alınca izlenimlerimi ve resimleri paylaşacağım
  • Günaydınlar herkese,

Dün akşam milli maçı, kablolu tv bağlantıısına rağmen PV60' da seyretmek gerçekten güzeldi. Birkez daha doğru bir seçim olduğunu kanıtladı PV60 bana göre. Digitürk bağlantısı çok daha iyidir mutlaka, HD bir maç seyretmek ise kimbilir ne kadar zevkli olacak. En kısa zamanda HD yayına kavuşmamız dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 29 Mart 2007; 8:31:35 >
  • Selamlar herkese,
    Öğrenmek istediğim bir konu var. Wharfedale Diamond 9.6 kolonlarımı, plazmama oldukça yakın konuşlandırmak zorunda kaldım. Bu yakın mesafe, televizyonum ya da kolonlarım için bir sorun yaratır mı? (Titreşim, manyetik alan vs.. ) . Teşekkürler.

'_______ PANASONİCLİLER_______'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 30 Mart 2007; 15:52:21 >
  • @kursad_75
    sistemin şık duruyor güle güle kullanın, bu arada o duvardaki kablo borusunu nasıl yaptınız? servis mi yapıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

Selamlar herkese,
    Öğrenmek istediğim bir konu var. Wharfedale Diamond 9.6 kolonlarımı, plazmama oldukça yakın konuşlandırmak zorunda kaldım. Bu yakın mesafe, televizyonum ya da kolonlarım için bir sorun yaratır mı? (Titreşim, manyetik alan vs.. ) . Teşekkürler.

selam kursad_75,

kolonlar manyetik korumalımı?

değilse bile benim resimlerden hatırlayacağın üzere B&W kolonlarımı aynen resimde gördüğün gibi yanında tutuyorum, birşey olmadı.

ayrıca bu olay, tüplü televizyon veya monitörlerde geçerli idi, elektron tabancasından çıkan ışınların manyetik alandan geçerken kolonların mıknastılarının da katkısı ile sapması ve görüntünün çekiştirilmiş gibi görünmesine sebep olurdu, plazmalarımızda böyle bir etki yaratacak bir teknoloji yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: meke
    selam kursad_75,

değilse bile benim resimlerden hatırlayacağın üzere B&W kolonlarımı aynen resimde gördüğün gibi yanında tutuyorum, birşey olmadı.

ayrıca bu olay, tüplü televizyon veya monitörlerde geçerli idi, elektron tabancasından çıkan ışınların manyetik alandan geçerken kolonların mıknastılarının da katkısı ile sapması ve görüntünün çekiştirilmiş gibi görünmesine sebep olurdu, plazmalarımızda böyle bir etki yaratacak bir teknoloji yok.

Plazmanın yanında kullanacaksak manyetik korumalı olması şart değil mi yani? Ben de illa manyetik koruma olacak diye bazı hoparlörlerden vazgeçmiştim.

• quote:

@kursad_75
    sistemin şık duruyor güle güle kullanın, bu arada o duvardaki kablo borusunu nasıl yaptınız? servis mi yapıyor?

Sağol mussa teşekkür ederim. O kablo kanalını koçtaştan aldım, ucuz da. Alt kısmını duvara birkaç dübel ve vida ile tutturup kapağını kapatıyorsun. Teçhizatın varsa kendin bile yapabilirsin ama ben bir elektrikçiye yaptırdım.
  • quote:

selam kursad_75,

Selam meke,
    Kolonlarımın manyetik korumalı olup olmadığını bilmiyorum ama bir araştırayım. Zaten cevabın da rahatlattı beni, teşekkürler.

• Arkadaşlar biz de nihayet bugün Panasonic 42" PV600E ve SC-HT885 ev sinema sistemini aldık, şu an bir kaç şey daha eksik onu da aldık mı tam olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 1 Nisan 2007; 0:00:57 >
  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Kaliteli bağlantı kabloları kullanın ki plazmanın hakkını verebilsin, daha bi keyifle seyredin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: munans

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Kaliteli bağlantı kabloları kullanın ki plazmanın hakkını verebilsin, daha bi keyifle seyredin.

sağolun! daha iyisi sizlerin olsun
    kabloları zaten en kısa sürede değiştirecem, henüz ne tür kablo alacağımı tam bilmiyorum aslında, bu konuda çok bilgim yok. uydu alıcısı da yok şu an, onu alınca kabloları da komple değiştirecem. şu an eski televizyonda olan kablolar ile idare ediyoruz.
  • Kablo ve uydu konusunda epey araştırma yaptım, şu an kullandığım şekliyle yazayım, belki yardımcı olur.
    42PV60 Plazma
    Next YE-2000 CIS Super Plus (Kablo olarak iki ucu komponent Profigold PGV3300 kullanıyorum. PGV332 de olabilir.)
    Pioneer DV-696AV DVD oynatıcı (Kablo olarak iki ucu HDMI Profigold PGV1002 kullanıyorum. )
  • Sevgili kursad_75
    Öncelikle wharfedale 9.6 ların hayırlı olsun.
    Benimde aylardır peşinde olduğum hoperlörler.
    5 ay önce bebek doğunca vakitsizlikten bu tür yatırımlara ara vermek zorunda kaldım.
    2-3 aya kadar tekrar gündeme gelir sanırım. En son hatırladığım kadarıyla 800 YTL civarında idi.
    Fiyatlarda değişiklik var mı ?
    Birde Silver rengi bulunabiliyor mu ?
    Gerçi en güzel renk Rosewood ama salondaki hiçbir eşya ve sistem ile rengi uymuyor.
    PV60 ın upscale resimlerini göndereceğim ancak 2 haftadır babama gidemedim.
    İlk fırsatta görüntü paylaşacağım. Hatta tripot ile çekerim daha da net olur görüntü.
  • Kişisel tavsiyem, wharfadale alacağınıza biraz daha vererek B & W alın, taksit le de alabilirsiniz, 601 veya 602 serileri işinizi görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 2 Nisan 2007; 14:59:49 >
  • quote:

Arkadaşlar biz de nihayet bugün Panasonic 42" PV600E ve SC-HT885 ev sinema sistemini aldık, şu an bir kaç şey daha eksik onu da aldık mı tam olacak.

Aramıza hoşgeldin mussa. Güle güle kullan, hayırlı olsun. En kısa zamanda sisteminin resimlerini bekliyoruz. Keyifli seyirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: munans

Kablo ve uydu konusunda epey araştırma yaptım, şu an kullandığım şekliyle yazayım, belki yardımcı olur.
    42PV60 Plazma
    Next YE-2000 CIS Super Plus (Kablo olarak iki ucu komponent Profigold PGV3300 kullanıyorum. PGV332 de olabilir.)
    Pioneer DV-696AV DVD oynatıcı (Kablo olarak iki ucu HDMI Profigold PGV1002 kullanıyorum. )

Sevgili munans,

Uydu receiverın HD receiver mı? Eğer öyleyse fiyatı ne kadar ve performansından memnun musun? Tabi bir de HD uydu görüntülerini görmek isteriz. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: audio master

Sevgili kursad_75
    Öncelikle wharfedale 9.6 ların hayırlı olsun.
    Benimde aylardır peşinde olduğum hoperlörler.
    5 ay önce bebek doğunca vakitsizlikten bu tür yatırımlara ara vermek zorunda kaldım.
    2-3 aya kadar tekrar gündeme gelir sanırım. En son hatırladığım kadarıyla 800 YTL civarında idi.
    Fiyatlarda değişiklik var mı ?
    Birde Silver rengi bulunabiliyor mu ?
    Gerçi en güzel renk Rosewood ama salondaki hiçbir eşya ve sistem ile rengi uymuyor.
    PV60 ın upscale resimlerini göndereceğim ancak 2 haftadır babama gidemedim.
    İlk fırsatta görüntü paylaşacağım. Hatta tripot ile çekerim daha da net olur görüntü.

Sevgili audio master,

Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Ben de uzun süre forumdan ve ustalardan bilgi edinerek bu kolonları aldım. Ben de yakında baba olacağım o yüzden aradan çıkardım biraz gayretle. Ben Bursa CD Banktan aldım. 450 YTL peşin kalanı 6 taksit, toplam 800 YTL'ye. Silver rengini sormadım ama senin için sorar, yazarım. Ben siyah aldım çünkü siyah renk her mobilyaya uyuyor biliyorsun. Sana da tavsiye ederim. Resimleri bekliyoruz. Sağlıcakla kal.

• quote:

Kişisel tavsiyem, wharfadale alacağınıza biraz daha vererek B & W alın, taksit le de alabilirsiniz, 601 veya 601 serileri işinizi görecektir.

Sayın meke,
    Ben kolonlarımı aldım ama almayı düşünen arkadaşlar için B & W kolonlar ve fiyatları konusunda bilgi verirseniz yararlı olacağını düşünüyorum. 601 veya 601 serileri demişsiniz, sanırım bir tanesi farklı olmalı. Bu topicte ses sistemlerimizi de paylaşalım derim. Mesela ben hemen sorayım bu konuda; Ben de Sony STR-498 avr var, 80 watt. İlerleyen zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum. Şu anda gözdelerim Yamaha ve Denon. Ama aklımı, ' AVR lerde HDMI gerekli mi, değil mi? 'sorusu karıştırıyor hep. Bu konuda düşüncelerinizi yararsanız sevinirim. Sağlıcakla kalın, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 2 Nisan 2007; 9:22:47 >

• Resimde gördüğünüz rafı koçtaştan yaklaşık 30 YTL'ye aldım. Bir elektrikçi vasıtası ile duvara monte ettirdim. Üzerine koyduğum rafları da marangoza yaptırdım ve boyattım. Oldukça ucuz, şık ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Sizlere de fikir edinmeniz açısından yardımı olur diye resimledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 2 Nisan 2007; 13:20:35 >
  • Bu resmi de,sistemi resimlerken çektim. Kablolu tv yayını olmasına rağmen, eurosport kanalından bu görüntü PV60' ta gerçekten hoş görünüyordu. Yine sizinle paylaşmak için yayınlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 2 Nisan 2007; 9:50:43 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.