Sorma, divx ve usb girişli, hdd li modern birşey almak lazım haklısın
Kullanığım Sony NS-76H'ı kesinlikle tavsiye ederim. Philips HDMI kablo ile kulanıyorum. Yakın zamanda sony showroomdan 260 ytl ye 8 taksitle aldım.
Paylaşımda bulunan herkese teşekkürler, iyi akşamlar.
Öncelikle sisteminiz çok güzel. Güle güle kullanın. Siyah sehpa ve sistem siyah sistem komponentleri ile gümüş gri ağırlılı PV60E nin kontrast yaratıp ne kadar şık durduğuna dikkatinizi çekerim. PV60E ni görüntüsünü beğenmeyenlere gösterilebilecek güzel bir resim olmuş. Sony NS76 bencede iyi bir seçim olur. Ben babamın evindeki PV60E ye DVD beklentisi çok yüksek olmadığı için Philips 5960i alıp Hama HDMI kablo ile bağladım. (Teknosa'da 32 YTL) Upscale ile 1080i ye getirince inanılmaz net bir görüntü alabiliyorsunuz. PV60e 1080i görüntüyü downscale edip max destklediği 768p ye çevirip verebileceği en üst görüntü kalitesini fazlasıyla veriyor. HDMI dan sonra scart bağlantı çok ilkel görünmeye başladı gözüme. 5960 ın fiyatıda oldukça uygun 195 YTL civarında. Bugün hepsiburada.com'da satışa başlamışlar. Tabiki daha nitelikli bir DVD player derseniz NS76 daha iyi bir seçim olabilir. Arada pek bir fiiyat farkıda yok zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: meke
quote:
Orjinalden alıntı: boneym
Sayın Meke üstad. Artık en azından component yada en iyisi HDMI çıkışlı bir player alıp sistemin tam tadını çıkarmanın vakti gelmiş geçiyor bile. Lütfen hakkını verelim PV60E'nin. Onu scart'a mahkum etmeyelim.
Sorma, divx ve usb girişli, hdd li modern birşey almak lazım haklısın
Arkadaşlar benim pv60ı sonunda teslim aldım. Kutusunu görünce içime bi kurt düştü, çünkü özellikle teşhir ürünü göndermeyin dediğim halde, koli bandıyla kendilerinin paketlediği bariz belliydi. Hemen servis menüsüne girdim. 0000 hour'u görünce içim rahatladı. Herhalde dükkan malı teslim alırken teker teker açıp kontrol ediyor.
Yeni PV60 ınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın, çok memnun kalacaksınız. İnsan en güvendiği yerden bile alışveriş yaptığında yinede işkilleniyor. Türkiye'de malesef herkes birbirini kandırmanın, kısa yoldan kar etmenin peşinde olduğu için bu tür paronoyalar yaşamamız gayet normal. Ben sürekli sistem alımı yaptığım bayiden alama rağmen yinede kontrol etme ihtiyacı duymuştum. Neyseki paylaşımda bu tür bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Babama telefonda tarif etmiştim servis menusüne giriş adımlarını. Bu çocuk beni kafayamı alıyo diye düşünerek uyguladı adımları. Servis menüsünü görünce inanamadı. Bir sürede bu blgiye nasıl ulaştığımı anlatmakla geçti. Malum 60 yaş generasyonuna donanımhaber forumu anlatmak pek kolay olmadı. Neyse 3. gün sonunda seyrettiği kadar süre çıktıda ekranda o da bende rahatladık.
quote:
Orjinalden alıntı: audio master
Öncelikle sisteminiz çok güzel. Güle güle kullanın. Siyah sehpa ve sistem siyah sistem komponentleri ile gümüş gri ağırlılı PV60E nin kontrast yaratıp ne kadar şık durduğuna dikkatinizi çekerim. PV60E ni görüntüsünü beğenmeyenlere gösterilebilecek güzel bir resim olmuş. Sony NS76 bencede iyi bir seçim olur. Ben babamın evindeki PV60E ye DVD beklentisi çok yüksek olmadığı için Philips 5960i alıp Hama HDMI kablo ile bağladım. (Teknosa'da 32 YTL) Upscale ile 1080i ye getirince inanılmaz net bir görüntü alabiliyorsunuz. PV60e 1080i görüntüyü downscale edip max destklediği 768p ye çevirip verebileceği en üst görüntü kalitesini fazlasıyla veriyor. HDMI dan sonra scart bağlantı çok ilkel görünmeye başladı gözüme. 5960 ın fiyatıda oldukça uygun 195 YTL civarında. Bugün hepsiburada.com'da satışa başlamışlar. Tabiki daha nitelikli bir DVD player derseniz NS76 daha iyi bir seçim olabilir. Arada pek bir fiiyat farkıda yok zaten.
Teşekkürler, televizyon sistemin üzerine alındı, siyah gümüş kontrastını açıkcası değerlendirerek aldım.
Sehpa ise en son yaptırdığım bir parça, onun da venge rengi siyah olmasını tercih ettim.
dikkat ederseniz B & W ların kiraz rengi bile bir kontrast yaratıyor.
Bu arada, service 2 menüsüne giremiyorum ben, service 1 menüsünde self check ekranını görürken veya o menüyü kapattığımda hiçbir şekilde service 2ye giremedim, yeşil düğmeye 21 kere basınca ekranda herhangi bir yazı çıkmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: kursad_75
Bir de ps2 kullanıcıları varsa aramızda yardım rica ediyorum. Konu şu ki PS2 için component bağlantı kablosu İzmir'de yok. Ondan vazgeçtim gri scart bağlantı kablosu da bulamadım. Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.
kursad slm.. PS2 komponent kablosunuwww.play-asia.com'dan temin edebilirsin.. kendim daha henüz almadım ama alanlar duydum..
bu arada PS2 performansını ben de merak etmekteyim PV60'ların.. paylaşıma devam
quote:
Orjinalden alıntı: audio master
Sevgili audio master, PV60'ın panel rengi konusunda kesinlikle sana katılıyorum. Siyah ve gri, gerçekten çok asil renkler ve uyumlu. Bursa CD banktan Wharfedale Diomand 9.6 Blac ash siparişim geldi. PV60'la çok yakıştılar birbirlerine. Resimleri yayınlarım yakında. Philips player'ın methini duydum. Upscale edilmiş görüntüleri yayınlarsan biz de görebiliriz performansını. Selamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: hakbul30
Arkadaşlar benim pv60ı sonunda teslim aldım. Kutusunu görünce içime bi kurt düştü, çünkü özellikle teşhir ürünü göndermeyin dediğim halde, koli bandıyla kendilerinin paketlediği bariz belliydi. Hemen servis menüsüne girdim. 0000 hour'u görünce içim rahatladı. Herhalde dükkan malı teslim alırken teker teker açıp kontrol ediyor.
kursad slm.. PS2 komponent kablosunuwww.play-asia.com'dan temin edebilirsin.. kendim daha henüz almadım ama alanlar duydum.. bu arada PS2 performansını ben de merak etmekteyim PV60'ların.. paylaşıma devam
Sevgili terapati, Play-asia com.da şu anda 5 dolar civarındaki component kablo stokta gözükmüyor yoksa sipariş verecektim. Gönderdiğin diğer adreslere de bir göz atacağım. Bir şekilde component kablo bulup bağladığımda mutlaka farkı paylaşırım. Tabi resimleri de . Ben, İzmir'de bırakın componenti, gri scart bile bulamadım. Nasıl işse bu. İşin garibi sony showroomdaki arkadaş, aksesuarları teknik servislerin sattığını söyledi ve ben de teknik servisi aradım. Çıkan bayana component ya da gri scartı sorduğumda şöyle cevap verdi: " Biz aksesuar satmıyoruz. Benim PS2'nin konsolu bozulduğunda ben de gidip Teknosadan aldım!!" Ne diyelim allah sonumuzu hayır etsin. Selamlar.
Günaydınlar. PV60 - PC performansı ile ilgili resim bekliyoruz arkadaşlardan. Selamlar.
Merhaba arkadaşlar bu topic gerçekten iyi olmuş toplanmış en azından fikir ve projeler bununla ilgili benimde açtığım bir tpoic var burada çok yazılan çizilen var yardımcı olması açısından ilgili arkadaşlar ' Panasonic 42PV60E aldım bu konuda fikri olan varsa paylaşabilirmi ' adlı topiğide incelemenizi tavsiye ederim.
Forumda yazılanlardan anlaşıldığı üzere "PV70'liler" kardeş klubümüzü uzun süre daha göremeyeceğiz. Ozamana kadar PV60, en popüler plazmalardan biri olarak kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Herkese keyifli seyirler, iyi akşamlar.
bu kulübe PV600'lüler giremiyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: mussa
bu kulübe PV600'lüler giremiyor mu?
Topic hepimizin topiği, Gelirseniz hoşgelirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: terapati
bu arada PS2 performansını ben de merak etmekteyim PV60'ların.. paylaşıma devam
Şimdiden hayırlı olsun. Aldığınızda paylaşımlarınızı bekliyoruz.
PV60'ın PS3 veya HD-DVD player performansını deneyen arkadaşlar varsa lütfen yorumlarını ve varsa görüntüleri paylaşsınlar. HD görüntülere ben çok açım şahsen. Teşekkürler.