Şimdi Ara

pandawill türkiyeye gönderim yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 siparişim ON HOLD ( beklemede ) görünüyordu. az önce görüştüm firma ile . bana artık türkiye gönderim yapmadıklarını belirttiler. bende siteden 10 a yakın telefon aldığımı hatta 2 gün önce birisinin teslimatının dahi yapıldığını belirttim.

aşağıda belirttiğim gibi,
    eğer gümrükten iade giderse kargo bedelini benden keseceklerini belirtti ve kabul edip etmediğimi sordu. kabul ettikten sonra ON HOLD tan Processing a ürünlerin durumları güncellendi.

if the phones will be returned back to us, the shipping cost and imported fee will be covered by you, if you agree, we will send out the order asap.

sayg.

• artık uyandı adamlar merimobiles ta tablet ve cep telefonu urunlerin gönderimini durduklarını açıkladı coktas süper bir sitedir aslında ama bu kararı almalarını saygı ile karşıladım
  • adamlar haklı bence de
    çalışıyorlar , sonra gümrükten iade olduğunda parayı olduğu gibi iade ediyorlardı.
    şimdi en azından kargo bedelini iade olduğunda alacaklar.

başta firma ile bu olasılığı da konuşmak sorunları giderecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

artık uyandı adamlar merimobiles ta tablet ve cep telefonu urunlerin gönderimini durduklarını açıkladı coktas süper bir sitedir aslında ama bu kararı almalarını saygı ile karşıladım

üstad tableti neden yasaklamışlar ki ?
    3g modellerini anlarım da 3g si olmayan tablette 100 usd ve altında fiyat yazılsa ne sıkıntı çıkıyor ???

pek anlamadım. sizin daha çok deneyiminiz vardır. paylaşırsanız sevinirim.
    sayg.
  • komple kaldırmışlar hocam bir bahane sunmadılar merimobiles benim tedarikçimdi bir çok iş yaptım adamlarla enterasan bir şekilde kestiler göndermeyi
  • Ben aldim sorunsuz gonderiyorlar adamina gore muamele mi cekiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

Ben aldim sorunsuz gonderiyorlar adamina gore muamele mi cekiyorlar.

yaşadıklarımı yazdım. demek ki yeni siparişlerde yapıyorlar. bende 10 a yakın sipariş verdim.
    sayg.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakında tamamen durduracaklar bizde daha türkçeyi konuşamadığı halde bugün sipariş verip yarın paypaldan dispute açan ekoller oldukça bunlar normal şeyler tabii...hükümet iyi yapıyor aslında yasaklayarak eskiden kızıyordum ama artık kızmıycam..

millet kullanım amaçlı almayı bıraktı herkes telefon ticaretine başladı nolacak böyle olur tabii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.