|
Bildirim
Bu şirketin reklamlarına uyuz oluyorum yalnızca.
|
Flappy bird yapımcısı Dong Nguyen günde 50bin dolar gelir elde ediyordu , geliri 18 milyon dolara ulaştıgında oyunu marketten kaldırdı.
Oyun aşırı derecede bağımlılık yapıyor ve benim buna içim elvermiyor deyip , oyunu kaldırdı. kaldırdığı gün itibariyle 200 milyon defa indirilmişti. Forbes dergisi bir sayısında sayfalarca yer ayırmıştı bu uygulamaya ...sene 2014 dü sanırım .... |
aslında sağlam bi sermayen olucak mobil yazılım stüdyosu kurucaksın parayı katlarsın vallahi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 4 Ekim 2020; 11:27:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Among Us sandım. |
|
Zamanında hatırlarsınız Flippy Bird diye bi oyun çıktı çok basit bi yazılım ama bağımlılık yapıyordu adam kaç yüz bin liraları kazandı cok kısa sürede sonra oyun yasaklandı falan |
aslında sağlam bi sermayen olucak mobil yazılım stüdyosu kurucaksın parayı katlarsın vallahi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Önemli olan o oyunları yazabilmek değil, fikri ortaya koyabilmek. Tabii bu yalnızca bu sektörde de geçerli değil, her sektörde en önemli şey "fikir". |
Township bende oynamıştım karantina döneminde. Oyun inanılmaz şekilde oyun içi para aldırmaya yönelik. |
Şaşırtmadı. |
çok iyi başarı |