Şimdi Ara

pandizotta& kabinde& kapı cebinde yeni çağ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önceleri kompenantlar için arka pandizot ya kesiliyor yada mdf den yapılıyordu.bu da genelde istenmeyen bi durumdur.bununla ilgili olarak hem bu istenmeyen durumdan kurtulmak hemde daha estetik bi uygulama olan fiberden açılı şekilde pandizot üzerine yerleştirlmek üzere midtiz yeri yaptık.bunun da adını midlik koyduk.üründe kesinlikle mdf kullanmayıp komplesini fberden ve üzerine türkiye haritas üzerine ayyıldız işlemesini kabartmalı şekilde daha önce hiç bir firmanın ve şahsın yapamadığı şekilde ayrıca ürünü ister kumaş kaplamalı ister kaporta boyalı ister wlinex kaplamalı olarak yaptık.

resimdeki ürünler kalıp modeli olduğu için tiz yerleri kapalı ürünlerde bu delikler açıktır ve tiz gömmelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsk tekno -- 26 Haziran 2008; 2:21:10 >

• çok hoş olmuş.. istenen boyutlarda üretimini yapıyormusunuz ? yapıyorsanız ortalama fiyatlar nelerdir ?
  • boyuttan kastınız örnek 13 cm 16 cm yada oval mi diyorsunuz yoksa ürünün kendi boyutlarından mı bahsediyorsunuz.şayet ürün boyu ise bu standarttır.yok kompenant boyutları ise onlar olur.burda fiyat vermem doğru olurmu bilmiyorum ama çifti 100 lira.boya kumaş kaplama fiyat farketmez istediğin şekilde olur
  • hmm.. mesela 16 cm yuvarlak yaptırsak ölçüleri resimde görüldüğünden büyük olmiycak ama şekil itibariyle biraz daha farkliliklar gösterecek türde yaptirsak ama çifti 100 lira biraz cok gibi degilmi
  • Arkadaşım yeriniz nerde adres, tarif, telefon?
    Aslında benim sorun şöyle bagajda fazla yer olmadığından iki anfi var bunları güzel bi şekilde bagaja motajlamak istiyorum.
    Böyle bir şey çalışırmısınız? Kablo falan görünsün istemiyorum da.
  • şimdi bu ürünler kalıptan çıkıyor o dediğinizde özel ürüne girer onu karşılıklı konuşarak kafanızdakini bize doğru şekilde anlatırsanız neden olmasın.bu resimdeki ürün 16 cm ye göre yapılmıştır.

dediğiniz şekilde isteye göre mdf ve fiberden her türlü çalışmayı yaparız.
    adres telefon ben cebimi yazayım 0541 525 1008
    adres şu an yeni yermizi açıyoruz en kısa zamanda bilgileri paylaşırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.