Şimdi Ara

panel ustaları lütfen acil yardım (clouding bleeding]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldıgım panelde resimde görülen durum var özellikle gece ve siyah tonlarda bu kahverengi ve beyaz lekeler cok belirgin oluyor burda görülen kusur nedir nasıl anlatılmalı servise ben görüyorum sen görmüyormusun muhabbeti olurmu bir şeklde ölçülebilir bir kusur mudur özellikle albani ustandan rica ediyorum

panel ustaları lütfen acil yardım (clouding bleeding]

• Tv nin marksı modeli ne yazarmısın.Bu resimlerden göründüğü kadarıyla teknik bir arızadır ve Tv nin servise gitmesi gerekmektedir.Fotoları sakla karanlık bir ortaam oluştur çıplak gözle bir kere daha net kontrol et eğer clouding (bulutlanma) oranı rahatsız ediciyse servisi çağır gelsinler aynı ortamda onlarda çıplak gözle baktırarak ve fotoları göstererek panelinin değişmesini yada tamire götürülmesini sağlayabilirsin.

Saygılar
  • 47 lg sl8000
  • quote:

Orijinalden alıntı: odufb

47 lg sl8000

Yansıma yapan bir panel. İB den mi aldın paneli yoksa başka bir yerden mi eğer İB ise kendi serisleri ilgilenir.Yok Distribitör garantili ise daha avantajlısın.Ancak dediğim gibi fotolara bakarsak bu sorun baya rahatsız edici çıplak gözle de karanlıkta bu derece rahatsız ediciyse servisi çağır gelip ilgilensinler

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: universteli

quote:

Orijinalden alıntı: odufb

47 lg sl8000

Yansıma yapan bir panel. İB den mi aldın paneli yoksa başka bir yerden mi eğer İB ise kendi serisleri ilgilenir.Yok Distribitör garantili ise daha avantajlısın.Ancak dediğim gibi fotolara bakarsak bu sorun baya rahatsız edici çıplak gözle de karanlıkta bu derece rahatsız ediciyse servisi çağır gelip ilgilensinler

Saygılar

İB den aldım servis işlemlerini başlatıyorum resimleri sakladım videosuda var teşekkur ederim
  • Rica ederim servis sonrası neler yapıldığını da aktarırsın bizlere.İnşallah sorunun en kısa sürede halledilir.

SAYGILAR
  • İB yi aradım servis kaydı açtırdım Ankaradaki servis geldi başlangıçta buınlar normal her lcd de olur dediler ben bunun üretim hatası olduğu konusunda ısrar ettim evdeki perdeleri kapattım biraz daha karanlık ortamda onlarda fark ettiler resimleri de inceledikten sonra son derece teknik !!!! bir rapor hazırladılar (sadece ekran lekeli yazıyor) ve kutuladılar istanbula geri göndermemi söylediler akşama doğru kargoyu eve çağırdım ve gönderdim pazartesi ne olacak göreceğiz büyük ihtimal onlar aramaz öğleden sonra arayıp son durumu öğreneceğim stoklarında sl8000 olmadığını biliyorum çünki sonuncusunu ben almıştım(aslında alırkende işkillenmiştim son ürün diye ama şeytana uydum bir kere) samy 46c650 veya iade talep edeceğim umarım beni kanser etmezler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pls panel hakkında yardım!...
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş bana eMail atmışssın ama yeni gördüm!(herhalde sendin)

Sana onu diyen Servisçileri döv

Ülen bunun neresi "NORMAL"

Bunun kadar kötüde hiç bir panel görmedim Clouding ve BB olarak

Ellerinde aynı panelden yoksa çokta önemli değil zaten ya paranı iste yada bahsettiğin C65x daha doğru seçim olacaktır!

ANCAK Samy lerde benzer sorunlar vardır,bunuda sana hatırlatayım! ama ben bu yukarıdaki kadar hiç görmedim desem
    abartmamış olurum!

+

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Kardeş bana eMail atmışssın ama yeni gördüm!(herhalde sendin)

Sana onu diyen Servisçileri döv

Ülen bunun neresi "NORMAL"

Bunun kadar kötüde hiç bir panel görmedim Clouding ve BB olarak

Ellerinde aynı panelden yoksa çokta önemli değil zaten ya paranı iste yada bahsettiğin C65x daha doğru seçim olacaktır!

ANCAK Samy lerde benzer sorunlar vardır,bunuda sana hatırlatayım! ama ben bu yukarıdaki kadar hiç görmedim desem
    abartmamış olurum!

+

Hocam ben mail atmıştım doğru . Yorumunz önemliydi benim için sağolun. Klasik yersen taktiği çekti servis ama şu forum sayesinde kısa zamanda öğrendiğim bilgilerin yarısı yok bu adamlarda ekran lekeli diye rapor yazıyorlar clouding bleeding hiç duymamışlar gibi suratıma bakıyorlar neyse tekrar teşekkur ederim allahtan acil bir ihtiyaç değil beklicez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odufb -- 1 Ağustos 2010; 21:41:43 >

• Sen İB yi ara ve takipçisi ol panelinin!
    Bu kadar kötü Screen-uniformity(ekran homojenitisi)+Clouding panelide herifler "Müzeye" koysunlar

+
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.