Şimdi Ara

Pananet Ana Konu (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
42
Favori
85.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar turbonet ile görüştüm ben bu lanet firmayı iptal etmeyi düşünüyorum ve sıfırdan turbonet ile bağlantı yapmayı düşünüyorum. Kurulum ankastreye kadar ücretsiz diyorlar zaten hat çekili modeme kadar bağlantım var. Yarın bu işi bir değerlendireceğim bunlarla çekilmez yoksa hayat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müzüksiyen kullanıcısına yanıt

Herhangi bir kurulum aktivasyon vs almıyorsa değerlendirilebilir..

• Pananet ismini değiştirsin bence 1 var 5 yok net yapsın... Gün 24 saat heralde rahat bir 20 saat net yok.. Şimdi o 4 saat net kullandık diye fatura ödeyeceğiz öyle mi? vay be saat başına vurulduğunda en pahalı interneti biz kullanıyoruz arkadaşlar

• muyguc M kullanıcısına yanıt

"Aktivasyon(port etiketleme) ücretsiz. Fakat ankastre sonraki bağlantıyı bizden talep ederseniz 400 Tl evde kurulum bedeli bulunur."

Bu şekilde bir cevap aldım değerlendirmeyi düşünüyorum kendi adıma.

• Tadı kaçtı artık. Şu an yine yok bağlantı

• müzüksiyen kullanıcısına yanıt

hocam yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım,

gerçi pananetten kötü olamaz orası kesin.

Ankastre sonraki bağlantı dediği nedir zaten hat var eve kadar onu mu kastediyor acaba.

Gelişmeleri yaz hocam, bıktım bunlardan.

• fahrenhayt46 kullanıcısına yanıt

Hocam bunlardan kötü olamaz ya sanmıyorum. Evet eve kadar bağlantı dediği dediğiniz gibi. O zaten halledilmiş halde. Benim altyapım zaten kötü 1000 metre kutuya o yüzden 16 mpbs felan kullanabiliyorum. Gelişmeler oldukca yazarım buraya

• Arkadaşlar bu firmadan kaçarken yanlışlıkla pellicelle uğrayalım demeyin sakın çünkü bunlardan daha da beter çıktı Perşembe saat 14 den beridir yani 5 gündür internet yok ve hiç arada bir geldiği de yok gelmiyor da bildiğiniz modem

Pananet Ana Konu

5 gündür böyle kan ağlıyor yani kırmızı renkte kaldı öyle garibim birde utanmadan atıkları mesajda sorun bizden kaynaklı değil diyorlar ilk baştan sorunun yaşandığı gün internet düzelecek dediler sonra ertesi gün 1 hafta internet yok dediler yani bir dediği bir dediğini tutmayan bir firma bunu bilerek hareket edin derim

Pananet Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 11 Eylül 2023; 13:33:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• @harce74 hocam en azından bunlar cevap vermiş ve internetin olmadığını kabul etmişler,

Bu pananet cevap vermiyor whatsapptan, arıza kayına da sorun yok tekrar bakın gibi şeyler yazıyor sürekli.

Az önce interenet geldi 12dakika dayandı geri gitti şimdi.

• Resmen 7-10 gün çektiğimiz o illallah ettiğimiz kanser olduğumuz dönemi yaşıyoruz, İnternet geliyor ama stabil değil, bazı siteler pat diye açılıyor bazıları açılmıyor, vpn ye genelde bağlanmıyor, net geliyor 5 10 15 dk sonra gidiyor, korktuğum başıma geldi verem olduğumuz o dönemi tekrar yaşıyoruz 😢

• fahrenhayt46 kullanıcısına yanıt
    hocam bizde Perşembe gününden beridir 1 kere bile gelmedi internet sizinki en azından arada bir elektro şok etkisi ile hayata dönüp yokluyor etrafı sonra tekrar komaya düşüyor 🙂 ama bu lanet olası firmada ise hep eks ex arıza verdiği günden beri böyle modem kan ağlıyor 4 gündür maviye hasret kaldı modemçik ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 11 Eylül 2023; 13:32:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Btk’nın yetki verdiği toplam 333 sabit altyapı işletmecisi var. En büyük 5 firma ve aktif olmayanlar hariç yaklaşık 200 tane Isp var.

Çünkü bu işte inanılmaz para var, çoğu tamamen al sat, paylaşımlı internet, yedeksiz hatlar, peering hemen hemen hiç yok vs.

Çok çaresiz yeni kurulmuş site, dağ başında yazlık gibi yerlere hizmet getirenlerden alternatif olmadığı için almak dışında alayı çöp. Uğraşmayın.

• Beterin beteride var demekkiPananet Ana Konu  ben pelicell netgalaksi pananet hepsini kullandım. Pelicell kullandığım dönemde çok sıkıntı yaşamadım birçok kişiyi de geçirdim. Çok zam yapınca buraya geldim. Ama süreç bizi şuraya götürüyor, her firmanın ürününü almayacağız. Fiyat karşılaştırmalarını belirli firmalar üzerinden yapacağız.

• Turknette böyle sıkıntılar olur mu?

• By Fatiq B kullanıcısına yanıt

kolay kolay olmaz, büyük firma türknet

internet geldi de gelmedi gibi birşey

pananet in kendi sitesi açılmıyor

vpn de hiçbir ülkeye bağlanmıyor

Yarabbi sen sabır ver çoğu site açılmıyor

maalesef arkadaşlar o kara günlere döndük yine

ben cimer'e yazıyorum site açılırsa tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 11 Eylül 2023; 0:0:33 >
  • Beddua etmek suç değilmiş, 4 5 farklı avukat'ın yazısını okudum, valla ben beddua etcem hem whatsapp hem online işlemler arıza kaydından.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Hocam sen neden sürekli SAYIN PANANET diyorsun, forumda pananet destek varmış gibi

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.