< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pananet Ana Konu (57. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Herhangi bir kurulum aktivasyon vs almıyorsa değerlendirilebilir..
-
Pananet ismini değiştirsin bence 1 var 5 yok net yapsın... Gün 24 saat heralde rahat bir 20 saat net yok.. Şimdi o 4 saat net kullandık diye fatura ödeyeceğiz öyle mi? vay be saat başına vurulduğunda en pahalı interneti biz kullanıyoruz arkadaşlar
-
"Aktivasyon(port etiketleme) ücretsiz. Fakat ankastre sonraki bağlantıyı bizden talep ederseniz 400 Tl evde kurulum bedeli bulunur."
Bu şekilde bir cevap aldım değerlendirmeyi düşünüyorum kendi adıma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tadı kaçtı artık. Şu an yine yok bağlantı
hocam yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım,
gerçi pananetten kötü olamaz orası kesin.
Ankastre sonraki bağlantı dediği nedir zaten hat var eve kadar onu mu kastediyor acaba.
Gelişmeleri yaz hocam, bıktım bunlardan.
-
Hocam bunlardan kötü olamaz ya sanmıyorum. Evet eve kadar bağlantı dediği dediğiniz gibi. O zaten halledilmiş halde. Benim altyapım zaten kötü 1000 metre kutuya o yüzden 16 mpbs felan kullanabiliyorum. Gelişmeler oldukca yazarım buraya
-
@harce74 hocam en azından bunlar cevap vermiş ve internetin olmadığını kabul etmişler,
Bu pananet cevap vermiyor whatsapptan, arıza kayına da sorun yok tekrar bakın gibi şeyler yazıyor sürekli.
Az önce interenet geldi 12dakika dayandı geri gitti şimdi.
-
Resmen 7-10 gün çektiğimiz o illallah ettiğimiz kanser olduğumuz dönemi yaşıyoruz, İnternet geliyor ama stabil değil, bazı siteler pat diye açılıyor bazıları açılmıyor, vpn ye genelde bağlanmıyor, net geliyor 5 10 15 dk sonra gidiyor, korktuğum başıma geldi verem olduğumuz o dönemi tekrar yaşıyoruz 😢
hocam bizde Perşembe gününden beridir 1 kere bile gelmedi internet sizinki en azından arada bir elektro şok etkisi ile hayata dönüp yokluyor etrafı sonra tekrar komaya düşüyor 🙂 ama bu lanet olası firmada ise hep eks ex arıza verdiği günden beri böyle modem kan ağlıyor 4 gündür maviye hasret kaldı modemçik ne yazık ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 11 Eylül 2023; 13:32:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Btk’nın yetki verdiği toplam 333 sabit altyapı işletmecisi var. En büyük 5 firma ve aktif olmayanlar hariç yaklaşık 200 tane Isp var.
Çünkü bu işte inanılmaz para var, çoğu tamamen al sat, paylaşımlı internet, yedeksiz hatlar, peering hemen hemen hiç yok vs.
Çok çaresiz yeni kurulmuş site, dağ başında yazlık gibi yerlere hizmet getirenlerden alternatif olmadığı için almak dışında alayı çöp. Uğraşmayın.
Beterin beteride var demekki
ben pelicell netgalaksi pananet hepsini kullandım. Pelicell kullandığım dönemde çok sıkıntı yaşamadım birçok kişiyi de geçirdim. Çok zam yapınca buraya geldim. Ama süreç bizi şuraya götürüyor, her firmanın ürününü almayacağız. Fiyat karşılaştırmalarını belirli firmalar üzerinden yapacağız.
Turknette böyle sıkıntılar olur mu?
kolay kolay olmaz, büyük firma türknet
internet geldi de gelmedi gibi birşey
pananet in kendi sitesi açılmıyor
vpn de hiçbir ülkeye bağlanmıyor
Yarabbi sen sabır ver çoğu site açılmıyor
maalesef arkadaşlar o kara günlere döndük yine
ben cimer'e yazıyorum site açılırsa tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 11 Eylül 2023; 0:0:33 > -
Beddua etmek suç değilmiş, 4 5 farklı avukat'ın yazısını okudum, valla ben beddua etcem hem whatsapp hem online işlemler arıza kaydından.
Hocam sen neden sürekli SAYIN PANANET diyorsun, forumda pananet destek varmış gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X