Şimdi Ara

Pananet Ana Konu (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
43
Favori
85.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müşteri hizmetlerine ulaşabilien var mı? Siz nereden bu numrayı aldınız?

• Bu arada donanimhaber'e normal yoldan erişemedim şu an vpn üzerinden yazıyorum buraya.

• Hafta sonu cumartesi ya da pazar aramıştım ben açtılar bir 5-10 dk sonra ama whatsapp tan da yazmıştım ona da döndüler ilginç şekilde direkt xdsl numaramı öğrenebilir miyim diye yazdım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faturada bbk kodu var 17 ile başlıyor ama 8 haneli sanırım o değil. Müşteri hizmetleri hafta içi 09:00 - 18:00 arası çalışıyormuş, whatsapp da aynı şekilde galiba cevap yazan yok.

BBK KODU NEDİR? Nufus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünün Ulusal adres veritabanı uygulaması gereğince, her daireye/işyerine vb. verilmiş özel bir koddur. İnternet aboneliklerinde BBK konu esas alınmaktadır.

• @HesaplıBilgi

oim de 4 gün önce internet kopmaları için şikayet açtığım ve ilgilenmedikleri için hala açık bir kaydım var diye sistem yenisini açtırmıyor işte böyle bir firma :) artık mecbur sabah arayıp bakacağım.

• ilginç dh'yi engellediler mi ne yaptılar vpn ile girdim şimdi.

• Şuan net bendede geldi.Ama Dh e girmiyor Pananet ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 12 Eylül 2023; 23:50:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DH girmiyor mobil veri ile bağlandım. WhatsApp mesajlari da gelmiyor gitmiyor. İnternet olsa bile tam anlamıyla kullanamıyoruz.Şaka gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceden beridir net yok bende ya sizde de öyle mi hala yok

• judger90 kullanıcısına yanıt

Aynen geceden beri yok, mobil de bitti bir dünya telefon faturası gelecek yine bu ay

• Dns değiştirince site seçmiyor kendi dns sunucuları sıkıntılı gibi almanya "google llc" gösteriyor.

browserleaks
    DNS Leak Test
    https://browserleaks.com/dns
  • Ordu tarafındayım sadece akşamları saat dokuzda gidip 11e doğru geliyor.

• Aksaray'dayım. 21.30-22.00 gibi interneti kesip sabah 09.00-10.00 arası tekrar veriyorlar. Gün içinde kesiliyor mu bilmiyorum. İşte oluyorum.

O değil de herifler bize sınırlı internet veriyor. Saatlik paket aldım demek ki.

Bu iş nasıl olacak, nasıl sabredeceğim bilmiyorum.

• Artık Whatsup'dan da cevap vermeyi kestiler. Kurtulmaya çalışıyorum

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.