Müşteri hizmetlerine ulaşabilien var mı? Siz nereden bu numrayı aldınız? |
Pananet Ana Konu (61. sayfa)
-
-
Bu arada donanimhaber'e normal yoldan erişemedim şu an vpn üzerinden yazıyorum buraya.
-
Hafta sonu cumartesi ya da pazar aramıştım ben açtılar bir 5-10 dk sonra ama whatsapp tan da yazmıştım ona da döndüler ilginç şekilde direkt xdsl numaramı öğrenebilir miyim diye yazdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faturada bbk kodu var 17 ile başlıyor ama 8 haneli sanırım o değil. Müşteri hizmetleri hafta içi 09:00 - 18:00 arası çalışıyormuş, whatsapp da aynı şekilde galiba cevap yazan yok.
BBK KODU NEDİR? Nufus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünün Ulusal adres veritabanı uygulaması gereğince, her daireye/işyerine vb. verilmiş özel bir koddur. İnternet aboneliklerinde BBK konu esas alınmaktadır.
-
oim de 4 gün önce internet kopmaları için şikayet açtığım ve ilgilenmedikleri için hala açık bir kaydım var diye sistem yenisini açtırmıyor işte böyle bir firma :) artık mecbur sabah arayıp bakacağım.
-
ilginç dh'yi engellediler mi ne yaptılar vpn ile girdim şimdi.
-
Şuan net bendede geldi.Ama Dh e girmiyor Pananet ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 12 Eylül 2023; 23:50:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
DH girmiyor mobil veri ile bağlandım. WhatsApp mesajlari da gelmiyor gitmiyor. İnternet olsa bile tam anlamıyla kullanamıyoruz.Şaka gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geceden beridir net yok bende ya sizde de öyle mi hala yok
Aynen geceden beri yok, mobil de bitti bir dünya telefon faturası gelecek yine bu ay
Dns değiştirince site seçmiyor kendi dns sunucuları sıkıntılı gibi almanya "google llc" gösteriyor.
-
Ordu tarafındayım sadece akşamları saat dokuzda gidip 11e doğru geliyor.
-
Aksaray'dayım. 21.30-22.00 gibi interneti kesip sabah 09.00-10.00 arası tekrar veriyorlar. Gün içinde kesiliyor mu bilmiyorum. İşte oluyorum.
O değil de herifler bize sınırlı internet veriyor. Saatlik paket aldım demek ki.
Bu iş nasıl olacak, nasıl sabredeceğim bilmiyorum.
Artık Whatsup'dan da cevap vermeyi kestiler. Kurtulmaya çalışıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X