< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 13 Eylül 2023; 19:50:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pananet Ana Konu (62. sayfa)
-
-
Erken mi kestiler 15 dk vardı daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
saat 21, bilin bakalım ne oldu?
-
Bugün erken kestiler daha 5 dakika vardı vicdansızlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim gider gibi geldi sabah başka bir şağlayıcıya başvurdum umarım sıkıntı çıkarmadan geçiş sağlarlar.
-
hafta içi iş güç derken akşam 8 gibi interneti kullanıyoruz zaten 9da da gidiyor, 11-12gibi geliyor oda zaten çoğu siteye girmiyor. Yani olmasa daha iyi sanki.
Bu arada ofislerine uğrayacak biri vardı? bir sonuç var mı acaba?
-
Artık rutine bağladılar. Lütfedip internet verirlerse kullanıyoruz. Her aksam dört gözle internetin kesilmesini bekliyoruz. Bugün bir sürpriz yapıp saat 21 den önce kestiler interneti. Artık kafayı yedik pananet mağdurları olarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim arıza kaydını daha kapatmadılar, bende kapatamıyorum. kapanmadan işlem de yapamıyorum, şu çakallığa bak sen.. bunlar iyice ahlaksızlaştı. 3 gün oldu xdsl numaramı da vermediler, yani bize fatura ödeyeceksin biz canımız ne zaman isterse hizmet veririz diyorlar. arıza kaydı da açamazsın soru da soramazsın, başka iss'ye de geçemezsin diyor zavallılar.
-
İşten gelip bir flim dizi izlicez günlerdir ızdırap yaşatıyorsunuz ulan başka yere geçiş yapcam 3 ay süre varmış 1 ayım kaldı hatta geçiş yapmadan başka yerden hizmet alacaktım port yoktu mecbur 1 ay daha çekeceğim bu ızdırabı kimse üye olmasın bu pananete
-
Pananet mesaj attı sistemde çalışma varmış,çocuk kandırıyorlar.
Hayret nasıl olduysa sms attılar.
Sistem çalışması vardır, İnternet gidebilir vs diye.
Değerli abonemiz sistemlerde yapılan çalışmalar nedeni ile internet hattınızda kesintiler oluşmaktadır. Lütfen modem ayarlarınızda değişiklik yapmayınız. B021 Ahada msj atmışlar.yaşıyo yaşıyo.. ölmemiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 hftadır kesintilerden o kadar sitemdem sonra az önce sms attılar. 2 haftada sorunu kabul ettilerse seneye çözerler artık.
Alıntı
metni:Değerli abonemiz sistemlerde yapılan çalışmalar nedeni ile internet hattınızda kesintiler oluşmaktadır. Lütfen modem ayarlarınızda değişiklik yapmayınız. B021 -
Kardeş ne iki haftası 1 aydır böyle
hocam gittin mi ofislerine.
-
Lütfen alıcınızın ayarlarıyla oynamayın kim oynuyor bu ayarlarla rus hackerlardan sonra yeni günah keçimiz alıcı ayarları
ben geçeli 2 hafta oldu da ondan, öncesini bilmiyorum, bilsem geçermiydim.
Yarın avukat arkadaşla görüşeceğim bunlara bir şey yapılır mı diye. zannetmiyorum ama bakalım artık.
-
Ben oynuyor muşum
ilk kesinti olduğunda arıza kaydı açmıştım, 3-4 saat sonra modem ayarlarınız hatalı düzelttik bir daha oynamayın diye cevap yazmışlar.
hayır oynayan kimse de yok,
oynasam zaten neyi nereye gireceğimi de çok iyi biliyorum.
beni suçlamışlardı ilk seferinde, kaç kişiye yedirebilirlerse artık.
-
Kendilerinden haberleri yok işte bir yerde bir ayar bozuluyor ama ne belirsiz ben de reset attım internet düzeldi mesela
Hacker olayı da aynıydı zaten yoğunluktan serverları çöküyordu suçu hackerlara atıyorlardı
Ama bunlarınki aslında suç atma da değil anlayamıyorlar olayı gösterilen adamsa sahibi işletme mezunu biri ağdan networkten anlamıyordur belki de gerçek sorunu anlayabilseler çözecekler
Onlardan daha iyi mi bileceksin. Oynuyorsun diyorlarsa oynuyorsundur bir daha ayarlar ile oynama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X