Şimdi Ara

Panik Atak ve Anksiyete (Genel Kaygı Bozuklugu) Yardımlaşma Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
17
Favori
119.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende zamanında yaşadım. Hemde en derinden yaşadım. Birden yükselen kalp atışları, terleme, kendini acaip derecede huzursuz hissetme, yerinde duramama, atak başladığı anda baş dönmeleri hayatım zehir gibiydi. Gidilen Psikologlar, psikayatristler verilen ilaçlar çok azda olsa hafifliyor ama devam ediyordu hiç bir zaman kurtulamayacağımı sanarken, İstanbul Küçükyalıda bulunan İbni Sina Tıp Merkezinde Bio rezenansla vücut frekansı düzenleme diye birşey duydum arkadaşımdan, ilk başta inanmadım tabi araştırdım zaten çaremde kalmamıştı son çare olarak gittim. 8 seans aldım. Arkadaşlar o kadar mutluyum ki tamamen kurtuldum. Resmen şu anda yeniden doğmuş gibiyim. Herkese tavsiye ederim. İnşallah bir yardımım dokunur. Çünkü sizin ne çektiğinizi gerçekten çok iyi anlıyorum.

• Merhaba bir şet sormak istiyorum sizde oanik atak sırasındayken nabzınız 130-150 arası oluyor mu arada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilcen GZBOI

Merhaba bir şet sormak istiyorum sizde oanik atak sırasındayken nabzınız 130-150 arası oluyor mu arada

nabzım 120 oluyor. Bundan daha da çok kaygım artıyor ve bunla beraber tansiyonumda artıyor.

• hsyn_nysh H kullanıcısına yanıt
    Aynen aynısı bende de var ama 130 ve üstüne çıkıyor

• Metin Bilcen GZBOI M kullanıcısına yanıt
    Benimde oluyor. 2 kardiyologa gittim. İkiside sapasağlamsın dedi ama değilim. Hala nefesin yetmiyor ve kalbim kür küt atıyor. Hatta bazen öyle bir şey oluyor ki sanki birisi üstüme kapanmışta nefes almamı engelliyomuş gibi oluyor. Bu olay nisanın 3.haftasında başladı hala devam ediyor. Bazen çok yoğun bazense normal seyrediyo. Geçen parkura girdim hiç zorlanmadım nefes bakımından ama bazen hiç efor sarfetmediğim halde kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyor.

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Nabzını ölçün mü hiç

• Metin Bilcen GZBOI M kullanıcısına yanıt
    Normalde ölçmüyorum ama ekg ölçümlerime baktım aralarında 2 ay olan. İlk gittiğimde 128’ken son gittiğimde 105 çıkmıştı.

• Youtube'dan izzet güllünün panik atak ve anksiyete oynatma listelerini baştan başlayıp bitirin. Düzelirsiniz.

• John wick34 J kullanıcısına yanıt

Selam hocam aynı sıkıntıları yaşıyorum bunlarla nasıl baş ettin ve geçtiyse eğer nasıl ne kadar sürede geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

ALLAH BAŞA VERMESİNDİR KOZMİK RUH EMİCİDİR ŞÖYLE:PANİK ATAK BENDE'DE VAR VE O ANDA NELER OLUYOR ? 1.ELLER VE AYAKLARDA BUZLAMA YADA YANMA ATEŞ BASMASI, 2.BAŞ DÖNMESİ BAYILICAKMIŞSIN HİSSİ YERE DÜŞÜCEKMİŞSİN GİBİ HİSSETME, 3.ÇEVREYİ OLDUĞUNUNDAN FARKLI HİSSETME,SANKİ GERÇEK DEĞİL GİBİ HİSSETME YADA ÇOK GERÇEKÇİ BİR RÜYA GÖRÜYORUM GİBİ HİSSETME,ÇEVRENDEKİ DÜNYA NESNELER İNSANLAR FARKLI BİR ŞEKİLDE OLAĞAN DIŞI GELİR SANKİ AKLINI KAÇIRIYORMUŞSUN SANKİ ANİ TANSİYONUN ÇIKMIŞ DELİRİYORMUYUM ACABA KORKUSU VE AŞIRI EVHAM VE CAN SIKINTISI İÇİN PATLAR AĞLAYASIN GELİR AĞLIYAMAZSIN 3.KALP ATIŞI SESLERİNİ BARİZ DUYMA,BİRDE ÜSTÜNE ANİ ÖLÜM KORKUSU ,HOBA NÖBET ESNASINDA UZAY ZAMANI GEZEBİLİR HATTA KAİNATA SIHMAZSINIZ RUHUNUZ O ANDA TESLİMİYETİNİ ÖLÜM ANINI VERMİŞTİR İŞİN GARİBİDE ŞU:FİZİKSEL VE BEDENEN TAŞ GİBİSİNİZDİR,BİR ANDA GEÇTİ ARTIK OLMAYACAK ÇOK ŞÜKÜR DERSİNİZ VE AKABİNDEN NERDEN ÇIKICAĞI BELLİ OLMAZ O PANİK NÖBETİ ACABA OLUCAKMI NE ZAMAN HANGİ MEKANDA NERDE O KORKU BİLE HELAK EDİYOR İNSANI, YA O GÜN YA 1 HAFTA SONRA BİR ANDA NERDE OLURSANIZ OLUN YİNE BAŞLAR KOZMİK BİR RUH EMİCİDİR DEDİMYA, EVLERDEN IRAK,,,KURTULMANIN ASLINDA EN İYİ YÖNTEMİ OKUNUN:AYETEL KÜRSİ NAS ,FELEK + TESİRLİ İLİM SAHİBİ HOCAYA OKUNUN UNUTMAYIN ŞEYTAN BİZLERLE UĞRAŞIYOR OKUNUN DUALAR EDİN TANRIYA SIĞININ EN ATEİSTİNİ BİLE İMAN SAHİBİ EDER BU PİS LANET PİSKOLOJİK HASTALIK KAHROLASI,,ŞUNUDA SÖYLİYEYİM BU HASTALIĞI YAŞAMAYAN BİLMEZ BİLEMEZ, YİNEDE ŞÜKÜR EDİN VE HERŞEYİN ÇARESİ OLDUĞU GİBİ BUNUNDA ÇARESİ ZAMAN VE TEDAVİDİR GEÇİCEKTİR METANETLİ OLUN KENDİNİZE OLAN İNANCINIZI YİTİRMEYİN HERKESE ACİL ŞİFALAR...

panik atak var sanırım doktora gittin mi?

bizde ırsi iki sülaledede var anne baba vs vs doktora gitmemmi hiç bir haltın yok canavar gibisin 100 de 100 sağlıklısın saçının telinde bile sıkıntı yok hopp antidepresan istemedim tabi kullanırmıyım asla güzelce okunucaksın şifa senden yarabbim diyeceksin bu lanetten kurtulanların çoğüunu çok araştırdım hepsi şifasını allahtan istedi.

şuda yanlış anlaşılmasın ne dinci yobaz biriyim ne baskıcı bağnaz biriyim sadece inançlı bir bireyim inanmıyanada saygım sonsuz inanç kişiseldir ama allaha yöneldinmi emin ol sorun ortadan kalkıyor öyle bir dua varki çok tehsirli maşallah süpanallah ne dert ne sıkıntı ama forumda dini literatür konuları yasak oldğu için silinicek ama pm'den yardımcı olurum kardeşim

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba 6 yıl olmuş bana o dua yı söylermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Benimde oluyor. 2 kardiyologa gittim. İkiside sapasağlamsın dedi ama değilim. Hala nefesin yetmiyor ve kalbim kür küt atıyor. Hatta bazen öyle bir şey oluyor ki sanki birisi üstüme kapanmışta nefes almamı engelliyomuş gibi oluyor. Bu olay nisanın 3.haftasında başladı hala devam ediyor. Bazen çok yoğun bazense normal seyrediyo. Geçen parkura girdim hiç zorlanmadım nefes bakımından ama bazen hiç efor sarfetmediğim halde kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyor.
    Nefes açlığı var sende sinirsel durum yaşam enerjini yok eder 2 aydır var bende gece rüya görürsem etkisinde kalırsam çok oluyor sanki göğsün sikisiyor dimi.. basınç var vücudunda sürekli esnemek istiyorsun rahat nefes alamıyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekirin

Hocam merhaba 6 yıl olmuş bana o dua yı söylermisiniz ?

Alıntıları Göster
    İnşirah süresi kardeşim günde 7 defa oku

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun senden

Eskiden 4-5 fincan kahve içsem çarpıntı vb. yapmazdı ama artık 1 fincan bile içsem kalbim çarpıntı yapıyor. Belirttiğim gibi eğer üzgün vb. olursam nefes alamıyorum gibi oluyor. Tabi artık alıştım bundan dolayı eskisi kadar etki etmiyo. Peki bu nefes açlığı için hangi doktora gitmek lazım?

• quote:

Allah razı olsun senden
    Cümlemizden hocam sıkıntın devam ederse yaz hatta WhatsApp grubu kurarız

İnşallah etmesinde muhabbet için kurulsun Wp grubu be hocam :) allah kimsenin başına vermesin bu hastalığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Eskiden 4-5 fincan kahve içsem çarpıntı vb. yapmazdı ama artık 1 fincan bile içsem kalbim çarpıntı yapıyor. Belirttiğim gibi eğer üzgün vb. olursam nefes alamıyorum gibi oluyor. Tabi artık alıştım bundan dolayı eskisi kadar etki etmiyo. Peki bu nefes açlığı için hangi doktora gitmek lazım?
    Dostum biseyin yok doktora gitsen sana söyleyeceğ yine biseyin yok vs..bu durum her insanda var genelde sinirsel durum zor durum bir baskı içinii sıkıyor derin nefes almak istiyorsun gelmedimi patliyosun esnemek istiyorsun ,gece uykunfa olmaZ gündüz kalkınca 1 saat sonra alır senibilley bir durumdur ama geçiyor yani birde sen istemesende beyin yorgunluğundandir

• quote:

İnşallah etmesinde muhabbet için kurulsun Wp grubu be hocam :) allah kimsenin başına vermesin bu hastalığı.
    Amin çok zor ben çok çektim dibini yasadim bu varya bitiriyor insani şu anda durumun nasil

Şuanda ataklarım yok. Sadece her an başım dönecek gibi hissediyorum ama fiziksel olarak dönmüyor sadece bir his ve kolumh kıpırdatacak halim yok yatmak istiyorum hep. Dışarı çıkmakdan çekiniyorum bir yere gitmekten ya gittiğimde kötü birşey olursa diye. Gitsem zorlasam oturamıyorum rahat etmiyorum. Ve bazen herşey yabancılaşıyor anlamsızlaşıyor.

Olfrex 2.5mg kullanıyorum

• Forma yeni uye oldum. Her kese gecmis olsun oncelikle. Ben de anksiyete hastasiyim. Fakat bir konuyu kafamda netlestiremiyorum. Spor yaparken ciddi carpinti hissi yasiyorum. Bayilacak gibi oluyorum. Aniden her seye yabancilasma hissi oluyor. Tarif edemedigim gerginlik oluyor. Ili farkli kardiologa gittim. Holter, Efor, Ekg, Eko , kan testleri hepsi temiz . Ama sorunun nerde oldugunu bulamiyorlar. Fikrilerinizi rica ediyorum. Anksiyete kaynakli ola bilir mi bu? Başka hangi departmanlara basvurayim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.