Şimdi Ara

Panik ataklidan yardim istegi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2002 nisanda,universitenin 3.senesi 6.somestırında bu acayip hastaliga yakalandim.2 sene okul dondurmalar,140-150 nabizla finale girmeler derken Allaha sukur okulumu bitirebildim.Kibris Dogu Akdeniz İngilizce İşletmeyi bitirdim.
    2006 subatta mezun oldum.Esas sorun bundan sonra basladi.2007 nisanda askere gidecegim.Hala carpintilarim eskisi gibi 140-150 olmasa da suruyor ve rahatsiz ettigi oluyor.Ben de etrafima dedim ki ben bu 1 sene rehabilitasyona alicam kendimi,duzenli spor,duzenli beslenme vs... ile askere kadar rahatlamam ve bu vatan borcunu layıkıyla yapabilmem lazim.
    Onlar da dediler tamam fln sen bilirsin.Ama sonradan gicik gicik tavirlar olusmaya basladi.Babam,bazi arklari ve komsular,eee nisana kadar boyle bos bos durcak misin,senin yasindakiler aile gecindiriyor,sen burda kitap oku nete gir spor yap,zaman olduruyorsun demeye basladilar.
    Ben de bunun uzerine 2 defa ise girdim.Birinde 1 hafta,digerinde 2 hafta dayanabildim.Neden derseniz,8 saat pc basinda oturmak,anksiyetemi cok arttirdi,sevemedim oyle isleri.Bunlardan biri banka isiydi,panik ataklilarin hicbirine tavsiye etmem,igrenc bi meslekmis.Digeri de muhasebecilikti.Onun da bankaciliktan arta kalir yani yok.
    Neyse tabi ben boyle girip cikinca babam fln iyice dellendi.Arkadaslarina rezil oluyormus,25 yasindaki bi adam nasil calismazmis fln.
    Azalmaya baslayan carpintilarim tekrar artmaya basladi,gogus agrilarim dondu geriye.
    Biraz doldum kusura bakmayin,ben de bir suru ekonomi finans dersi aldim,biliyorum Turkiye'nin ne durumda oldugunu,cogu insanin is bulamadigi bu devirde benim is begenmememi bazilari hos karsilamayabilir.Ama lanet panik atak boyle bisey iste naparsiniz.
    Artik kendi isyerimi acmayi dusunuyorum askerden sonra.Esnaf olucaz heralde.
    Bir sıkıntım daha da var.Fiziki yapim yakisikli olmasina ragmen,kizlar da pek pas vermiyor calismadigim icin sanirim.Ondan da bunaldim.
    Antalya sehir merkezinde yasiyorum.Sizden ricam buralarda bi tanidiginiz varsa askere kadar beni parttime ise alabilir mi,oglen 1den aksam 6ya kadar mesela.Ama dedigim gibi surekli oturmali isler beni hala bunaltiyor malesef.Bunun ustesinden nasil gelebilirim onun hakkinda da goruslerinizi almak istiyorum.Saygilar.Herkese Allah once saglik sonra huzur versin.Amin...

• braya yazdıklarının aynı nı ailenle de konuşmalısın. Madem daraltıyor seni oturmalı işler söyle babana ayakta işler bulsun sana mesela bi mcdonalds yada markette rafları düzenleme işi olabilir. yada eğer motor kullanabiliyorsan bir restaurantta teslimatçılıkda yapabilirsin. adreslere yemek götürürsün flan.

not : panik atak değilim..
  • Panik Atak,
    Hiç kimsenin anlayamayacagi, sadece yasayanin bildigi özür ama bela bir hastalik,
    Senelerce cektim bu hastaligi, anksiyete bozuklugu tabiki insani en cok geren durum,
    İlaclari tavsiye etmiyorum, sorun kendi icimizde cünkü,
    Düsüncelerle yenilebilecek bi hastalik,
    En büyük Psikiyatristede gitsen bu hastalikta yanlizsin ve kendin çözeceksin,
    Ben yendim,
    Zaman zaman anksiyete belirtileri az olsada yendim, cok sükür,
    Allah sevdiği kullarina daha büyük yükler verirmis,
    Bende bu hastalik sayesinde Allah'a daha fazla yaklastim ve o kötü günlere su anbakinca iyiki yasamisim diyorum,
    Huzur a kavusma yolunda ilerlemesin,
    Yapacagin en dogru yol bu,
    İnan gerisi cok bos ve anlamsiz,
  • çok geçmiş olsun arkadaşım. yanlız tıbbi destek aldın mı yani bunun tedavis yokmu. ayrıca askerliğini tecil etme imkanın var ise tecil etmeni öneririm. yoksa orada çok başın ağrır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier. -- 31 Ağustos 2006; 10:13:44 >
  • ben doktora gitmeni tavsiye ederim arkadaşım. ömrünün en güzel yıllarını şu an böyle kolaylıkla atlatabileceğin sıkıntılarla geçirdiğinin farkındamısın acaba. tabi babanın arkadaşlarınında senin çalışmana karışmaları ayrı bir saçmalık konusu. ancak okulun bitince eğer kendin çalışma hayatı ile ilgili bazı kararaları ne zaman ne gibi işlerde çalışman gerektiği konusunda bazı kararları kendi kendine almadıysan buda ayrı bir sorun arkadaşım. ben üniversitede okurken çalışmaya başladım bir bayanım çalışmaktan asla sıkılmadım.üstelik başkalarının yanında ezilerek azıcık bir maaşla hatta maaşsız çalıştım.şu an devlet memuruyum çok şükür.çalışmaktan seninde sıkılacağını sanmam çünkü okumuş insansın özellikle mesleğin ile ilgili konularda çalışman gerektiğini de bilecek yaşta ve olgunlukta olman gerekir. ilk olarka bir doktora git sıkıntılarını onunla ve ailenle paylaş ve geçici günübirlik sana uygun olmayan işler yerine mesleğine öğrenimine yakışan işler konusunda seçimini yap. hayırlı teskereler hayırlı günler dilerim. bir abla nasihatı olarak al bunları umarım seni daha fazla sıkıntıya sokmamışımdır. hepimizin ve çevredeki çoğu insanın yaşadığı sıkıntıların içindesin hayat telaşına düşmüş durumdasın umarım çabuk atlatır şu güzel yıllarının kıymetini bilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.