Bildirim
pantech snapdragon805 li ilk canavar olacak gibi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bilgiler geldikçe güncellenecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1myst
Android 64bit desteklemiyor diye biliyorum?
ben destekliyo demedimki artı 64 bit gereksiz
Ok
805 le gelse nolucak 2k ekran koyucaklar, snapdragon800 fhd performansi alinicak yine
olsun okadar da
foruma gelince indanın nevri dönüyo haklısın ama busene çıkacak 805 önümüzdeki senede devam eder 810 2015 sonuna anca
quote:
Ayrıca, bu sene hakikaten bir geçiş dönemi. Geleceği düşünüyorsanız bu sene kesinlikle telefon alınmaz. Gelecek sene s810'lu bir telefon alıp voleyi vurmak bir daha da foruma uğramamak lazım.
Geçiş ? Neye geçiliyor ki? 64 bite geçmek o kadar kolay mı? Tüm uygulamalar sıkıntılı hale gelecek.
snapdragon 805/810 kullanılan telefonlarda 2k ekran kullanılacak.Değişen hiçbir şey olmayacak şuanki telefonlarla aynı performansı elde edeceksiniz.
Sonuç olarak şuanki telefonlar ihtiyacınızı karşılıyorsa beklemenin anlamı yok.Bak ben G2 alıyorum 2 sene rahat götürür bu telefon. -
quote:
Orijinalden alıntı: LawLess437
quote:
Ayrıca, bu sene hakikaten bir geçiş dönemi. Geleceği düşünüyorsanız bu sene kesinlikle telefon alınmaz. Gelecek sene s810'lu bir telefon alıp voleyi vurmak bir daha da foruma uğramamak lazım.
Geçiş ? Neye geçiliyor ki? 64 bite geçmek o kadar kolay mı? Tüm uygulamalar sıkıntılı hale gelecek.
snapdragon 805/810 kullanılan telefonlarda 2k ekran kullanılacak.Değişen hiçbir şey olmayacak şuanki telefonlarla aynı performansı elde edeceksiniz.
Sonuç olarak şuanki telefonlar ihtiyacınızı karşılıyorsa beklemenin anlamı yok.Bak ben G2 alıyorum 2 sene rahat götürür bu telefon.
katılmıyorum saygı duyuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
5,5 inç 2800 mah 2,5ghz 4çekirdek
quote:
Orijinalden alıntı: Yuksel Mord
adreno 420gpu 32 gb dahili depolama 3gb ram 1440x2560 android 4.4.2
bunun önüne geçilmezki s810 u beklersin iki gün sonra s815 çıkar şu anki telefonlar 2 sene rahat götürürquote:
Orijinalden alıntı: Yuksel Mord -
yani bizim derdimiz şu an en iyi telefonu almak busene alınıcak 805 3 yıl gider
z2 nin 2500TL den geleceği konuşuluyor s805 li z3 ü de 3000TL ye alırız artık bana göre uygulamalar 64 bite oturana kadar s801 yeter ki android platformu da malum zaten uygulamarın 64 bite uyarlanması 2-3 seneyi bulur s805 inde 32bit olduğunu düşünürsek +500TL vermeye değmez bence. -
ben xiaomi zopo ıneplsone gmd oppo meizu 805 li bekliyorum 1000 liradan telefona 2000 ve üstü verilmez
Zaten tek umudumuz bu telefonların belirttiğiniz fiyattan gelmesi yoksa işimiz çok kötü telefon fuyatları aldı başını gidiyor
busene herşey belli olacak xiaomi den çok umutluyum
Allahtan bu telefonlar türkiyeye gelmiyor birçok ailede kavga çıkar yine mi değiştin telefonuquote:
Orijinalden alıntı: Yuksel Mord
busene herşey belli olacak xiaomi den çok umutluyum -
Kim ne derse desin Apple!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- infinix hot 50 pro plus
- bugreport nedir
- infinix zero 40 5g
- gizli numaradan arama
- snapdragon 680
- telegram video izleme
- tecno nerenin malı
- iqoo 13 pro özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X