Şimdi Ara

Pantene,elidor şampuan sadece kadınlar için mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar.Daha önce hiç head and shoulders ve clear haricinde bir marka kullanmadım.Pantene elidor gibi markalar sadece kadınlara özel mi yoksa herkes kullanabilir mi?Kullanılırsa dökülme falan yapar belki diye almıyorum ne de olsa kadınların saç yapısı erkeklerden farkılı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pantene ve Elidor Şampuanlar Sadece Kadınlar İçin mi?

Pantene ve Elidor, yaygın olarak kullanılan ve hem erkek hem de kadınların saç bakım ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan popüler şampuan markalarıdır. Bu markalar, saç tiplerine ve özel ihtiyaçlarına göre çeşitli şampuanlar sunmaktadır.

Pantene Erkekler Kullanabilir mi?

Evet, Pantene şampuanları erkekler tarafından da kullanılabilir. Pantene, erkeklerin ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmış şampuanlar da dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Bu şampuanlar, erkeklerin saç ve saç derisi sorunlarını gidermek için formüle edilmiştir.

Elidor Erkekler Kullanabilir mi?

Evet, Elidor şampuanları da erkekler tarafından kullanılabilir. Elidor, erkekler için özel olarak geliştirilmiş şampuanlar da dahil olmak üzere çeşitli ürünler sunmaktadır. Bu şampuanlar, erkeklerin saç ve saç derisi sorunlarını gidermek için formüle edilmiştir.

Pantene Kadın Şampuanı mı?

Hayır, Pantene şampuanları sadece kadınlar için değildir. Pantene hem kadınlar hem de erkekler için uygun olan şampuanlar sunmaktadır.

Elidor Kadın Şampuanı mı?

Hayır, Elidor şampuanları sadece kadınlar için değildir. Elidor hem kadınlar hem de erkekler için uygun olan şampuanlar sunmaktadır.

Pantene mi Elidor mu?

Pantene ve Elidor, farklı saç tiplerine ve özel ihtiyaçlara sahip kişiler için uygun çeşitli şampuanlar sunan saygın markalardır. En iyi şampuan seçimi, bireysel saç ihtiyaçlarına bağlıdır.

Bu nedenle, hem Pantene hem de Elidor şampuanları, ister erkek ister kadın olsun, saç bakım ihtiyaçlarına uygun bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tabi ki hayır.

H&S'da aynı şekilde sadece erkek şampuanı değildir. H&S da kadın ve ipeksi, saç dökülmelerine karşı kadın gibi SKU dediğimiz yani çeşitlerimiz olduğu gibi Pantene'nin de saçınıza uygun olanını kullana bilirsiniz.
  • Alialioglu kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ediyorum yani pantene ya da herhangi bir markanın saç dökülmelerine karşı olan ya da yağlı saçlar için olan şampuanını herkes kullanabiliyor doğru mu?
  • Hepsinde kullanılan kimyasallar az çok aynı,sadece marketing gereği isimleriyle falan oynuyorlar pantene önermem silikon yuvası
  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Pantene Dermotolog onaylı çok az şampuandan birisidir. Silikon yuvası derken neyi kast ettiğinizi anlayamadım. Pantene gibi bir çok P&G ürünleri gerekli performansa ulaşana kadar piyasa sürülmez. Eğer ürünlerin herhangi birisindin şikayetçi olursanız lütfen kutuların üstünde ki iletişim kısmından iletişime geçiniz geri dönüş mutlaka yapılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelot

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum yani pantene ya da herhangi bir markanın saç dökülmelerine karşı olan ya da yağlı saçlar için olan şampuanını herkes kullanabiliyor doğru mu?

Pantene için olanı öyle diğer markaları bilmiyorum. Lakin ciddi şekilde şaç dökülme problemi yaşıyorsanız bir uzmana görünmenizi tavsiye ederim. Ayrıca Saç dökülmelerine karşı SKU muzu kullanırken yan ürünlerini de kullanmanızı tavsiye ederim. (Saç kremi yeni çıkan köpük şeklin de olanı bilhassa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alialioglu

Pantene Dermotolog onaylı çok az şampuandan birisidir. Silikon yuvası derken neyi kast ettiğinizi anlayamadım. Pantene gibi bir çok P&G ürünleri gerekli performansa ulaşana kadar piyasa sürülmez. Eğer ürünlerin herhangi birisindin şikayetçi olursanız lütfen kutuların üstünde ki iletişim kısmından iletişime geçiniz geri dönüş mutlaka yapılacaktır.

P&G müşteri temcilcisi misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEBEK için ODA nemlendirici
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    hayır değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alialioglu

hayır değilim

O zaman p&g nin şikayetvar daki sayısız şikayetini görmedin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Görmedim ama şikayet var'a şikayet etmek yerine ürünlerin üzerinde ki iletişim departmanlarına şikayetlerini iletirse vatandaşlarımız daha çabuk ve net cevap alcaklarını biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.