Şimdi Ara

Pantheon Main ama İş Yapmak Çok Zor Hata Bende mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pantheonu çok sevmeme rağmen artık oynamıyorum çünkü early'si dışında tank kassan vurmaz erir. AD olsan tfde hemen çıkarıyorlar yani tam bi off tank havasını yakalayamıyorum dakika 25-30 dan sonra düşüyor oyundan. Yardımcı olabilecek var mı şu an ne alemde 2 aydır oynamıyorum da

• Güçsüz. Low elo herosu. 30/0 maç vermişliğim var dediğin gibi düşüyor. Normalde alınabilir ama ranked sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pantda lee gibi useless eskiden zed'de öyledi ama şuan değil bence x)
  • Pantın artık earlysi bile guclu degil :D

Ap kasarsan oyundan dusmezsin ciddiyim.E sine zaten ad nerfü geliyo cok oynaniyoya dengelemek istedi heralde rito

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz güçlü olmaya iş yapmaya başladı dedik nerflendi.Fakat sürekli seçilen Fioraya nerf getirmeleri 1 yılı buluyor.Pantheon anında nerfleniyor.
  • yani durum malum dediğin gibi olmasına rağmen e sini nerfleyecekler heronun şaka gibi. sende sorun yok ya oyunu erken koparacaksın ya da ultin ile rakibi dezavantajlı yakalayacak tflere gireceksin. yoksa 5e5 savaşta latede her türlü useless. ben de main demek istemem ama çok pantheon oynadım bu sezon da iiy winrateim var ama golddayım şu an platta falan iş yapmayacak biliyorum.
  • Early de inanılmaz rahatsız ediyor ayrıca pasif de inanılmaz gıcık

• Eser. kullanıcısına yanıt
    Hayır top lanede iş yapmaz jungda yapmaz. Eskiden çok efsaneydi sonra wayenler fioralar daryuzlar bi anda havada uçuşmaya başladı onlar nerflenmedi pant gibi herolar nerflendi. Rito halen böyle sanırım. Şu aralar lux falan böyle diyorlar. Artık tamamen çocuklara yönelmiş oyun aşırı op champları buffla metada tut güçsüz champları da nerfle ismi bile hatırlanmasın
    Yetenek işi değil sanırım ahriyi alıp ortalığı deşicez artık desene İyi ki bıraktım oynamayı
  • Tesla_Reyiz kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden geçen sezonu ve sezon 3ü özledim.En azından yetenek gerektiren şampiyonlar belli bir seviyedeydi ama şuan tamamen ölüler.
  • Pant çöp şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

http://probuilds.net/champions/details/Pantheon

http://probuilds.net/champions/details/Diana

diana da zayıf bufflasınlar o zaman
  • 6 leveldan sonra 1v1de çok güçsüzleşiyor. O yüzden top lane oynanmaz ama jungda fena değil gankleri filan iş yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

http://probuilds.net/champions/details/Pantheon

http://probuilds.net/champions/details/Diana

diana da zayıf bufflasınlar o zaman

Ne istersin?

• quote:

yani durum malum dediğin gibi olmasına rağmen e sini nerfleyecekler heronun şaka gibi. sende sorun yok ya oyunu erken koparacaksın ya da ultin ile rakibi dezavantajlı yakalayacak tflere gireceksin. yoksa 5e5 savaşta latede her türlü useless. ben de main demek istemem ama çok pantheon oynadım bu sezon da iiy winrateim var ama golddayım şu an platta falan iş yapmayacak biliyorum.

yav git pantheonla nasusa eziliyon main desen nolur

• Ful ad giden geniuslar begenmemisler heroyu

Dia 3 eloda bile cok rahat tasiyabilirsin. Kolay hero aslinda

• * "Pantheon late de düşüyo yaaaa" cılar, "Pant çöp" çüler toplanmış gene.

* Az izleyin feyz alın bakın oynayan nasıl oynuyor Pantheonu

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

yani durum malum dediğin gibi olmasına rağmen e sini nerfleyecekler heronun şaka gibi. sende sorun yok ya oyunu erken koparacaksın ya da ultin ile rakibi dezavantajlı yakalayacak tflere gireceksin. yoksa 5e5 savaşta latede her türlü useless. ben de main demek istemem ama çok pantheon oynadım bu sezon da iiy winrateim var ama golddayım şu an platta falan iş yapmayacak biliyorum.

yav git pantheonla nasusa eziliyon main desen nolur

250 oyunda 1 kere oldu ya her yerde söyle gari. %70 winrate im var bu sezon. Eziliyon dediğin oyunda da roam attım adam stackledi 20. Dakikadan sonra panth nasusa ne yapabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.