Şimdi Ara

Pantolon Altına Giyilebilecek Ağırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ayak bileğine takılan ağırlıklardan almak istiyorum. Daha önceden spor mağazalarında gördüm denedim ama çok kalınlar ben ofis çalışanıyım akşamları spora gidiyorum. Pantolon altına giyebileceğim dışarından bakıldığında sırıtmayan ayak bileği ağırlığı arıyorum. Bu konu hakkında bilgileri olan biri yardımcı olursa çok sevinirim. İyi Günler.

Bknz Hayalimde Canlananhttps://www.youtube.com/watch?v=rWKda4d9pKw

• öyle pant altına giyebilecek derecede küçük olan bi şeyin ağırlığı sana bi katkı sağlamaz
  • bidüsün kullanıcısına yanıt
    Eğer kumdan yapılırsa tabi olmaz ama metal parçalardan yapılsa ağırlığı olur bence. Ayırca sadece idmanda kullanabileceğimiz bir ağırlıkta çok etkisi olmaz ben sürekli ayağımda kalmasını istiyorum.
  • pantolon altına din don bir baxer yeter bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenjiAbarai

Eğer kumdan yapılırsa tabi olmaz ama metal parçalardan yapılsa ağırlığı olur bence. Ayırca sadece idmanda kullanabileceğimiz bir ağırlıkta çok etkisi olmaz ben sürekli ayağımda kalmasını istiyorum.
    metal de olsa yine 2 kg yi geçmez o ağırlık. yabancı ebay gibi sitelere baktın mı naruto izleyen herkesin bir kere aklına gelmiştir öyle bi şey yapmak yapan vardır illaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidüsün -- 9 Ekim 2018; 20:19:19 >
  • bidüsün kullanıcısına yanıt
    Amazonda falan baktım ama bulamadım ne yazık ki ama daha fazla bakılabilir göz ucuyla baktım desem yeridir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başkan buldun mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Luffycan kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şey var

Ama buda 2,5 lbs yani 1100 gr gibi bir şey ben bir ayakta en az 2000 gr isterim açıkçası.
  • RenjiAbarai kullanıcısına yanıt
    Hacı 70$ diyor buna vereceğin parayı ayağına tak zaten 2 kilo gelir
  • Luffycan kullanıcısına yanıt
    Dostum örnek olsun diye atıyorum ben onu yoksa ona verecek paramız yok. Ben böyle bir ürüne versem versem 50tl veririm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.