Şimdi Ara

Papağan Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir zamanlar papağan almak istiyordum fakat kardeşim astım olduğu için alamamıştım. Kardeşim üniversiteye gittiği için artık almaya karar verdim. 1-2 ay içersinde almayı düşünüyorum. Bursada yaşıyorum. İnternette biraz araştırdımda ilanlarda 300 tl yazıyor 250 tl yazıyor 150 tl yazanı bile gördüm. Birde bizim burdaki pet shopa sordum 3000 tl dedi. Kafam karıştı acaba bu kadar fiyat farkı olmasının sebebi ney? 300 tl olan 8 aylıktı 3000 tl olanda 8 aylık. Almak istediğim papağan türü Jako. Acaba bana jako papağan satan birisinin linkini atabilecek varmı ? Maksimum 300 tl civarı bi bütçem var. Bursa dışındaysa teslimatı onların yapması gerekiyor. Teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum.

• Jakolar 2 ye ayrilir. Timneh ve kongo. Ikiside gridir jakodur ancak gaga rengi, boy gibi bazi görsel farkları vardır. 300 350 liraya timneh bulabilirsiniz timnehler daha ucuzdur ancak kongolar hele ki eğitimli ise 3-5 bin liraya kadar çıkabilir. Google görseller den iki türün görsel farklarına bakın derim kongo mu timneh mi karar verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parhastra

Jakolar 2 ye ayrilir. Timneh ve kongo. Ikiside gridir jakodur ancak gaga rengi, boy gibi bazi görsel farkları vardır. 300 350 liraya timneh bulabilirsiniz timnehler daha ucuzdur ancak kongolar hele ki eğitimli ise 3-5 bin liraya kadar çıkabilir. Google görseller den iki türün görsel farklarına bakın derim kongo mu timneh mi karar verin

Yorumun için teşekkür ederim. Kongoların pahalı olmasının sebebi tüylerinin daha açık gri ve kuyruklarınında kırmızı olmasından kaynaklanıyormuş. Bunu öğrendiğim iyi oldu :D Satan birini bulursam almak istiyorum bir tane Timneh Jako. Bizim burdaki pet shoplar hep kongo satıyor.

• 300 liraya alamazsınız 600 750 civarına bulursun ama yavru olmaz yavru olmayan jakonunda kesin bagırma sorunu falan vardır
  • Timneh ve kongo nun arasında fark sadece dış görünüş ikiside 1000 kelime ezberleyebilir ikisinin ortalama ömrü 75-100 yıl ben 10 senedir timneh besliyorum şuan 8 bin de veren var 10 binde kuşa ama satamam satılcak bişi diğil

• quote:

Orijinalden alıntı: XHunters

Timneh ve kongo nun arasında fark sadece dış görünüş ikiside 1000 kelime ezberleyebilir ikisinin ortalama ömrü 75-100 yıl ben 10 senedir timneh besliyorum şuan 8 bin de veren var 10 binde kuşa ama satamam satılcak bişi diğil

Kuş aldığında kaç yaşındaydı. Bende timneh almak istiyorum acaba kaç aylık almalıyım yada kaç aylık alırsam eğitebilirim.
  • Eminönü nde herhangi bir petshop da bile timnehler 350 lira civaridir. Gecen gün sordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Papağan Beslemek İstiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eminönü nde herhangi bir petshop da bile timnehler 350 lira civaridir. Gecen gün sordum

Bursada yaşıyorum :( Burada 4 pet shopa sordum hepside 3000 civarı dediler. Timneh satan yok ordaki petshoplar acaba internetten satış yapıyorlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreman97

quote:

Eminönü nde herhangi bir petshop da bile timnehler 350 lira civaridir. Gecen gün sordum

Bursada yaşıyorum :( Burada 4 pet shopa sordum hepside 3000 civarı dediler. Timneh satan yok ordaki petshoplar acaba internetten satış yapıyorlarmı

Internet üzerinden satis yapan ureticiler var

• 300-400 e bulsam ben de alcam timneh falan farketmez. Nijeryada 15bin naira yaklaşık 220 liraydı tam alacaktım nşyetlendim yaşadığım yerde yem sıkıntısı olacaktı almadım. Şimdi maraştayım adana vs. 700-1000 arası satışu var yalnız okadar da verilmez. Maraş içi 300-400 arası maks. Olsa bende alırım. Birde dostum cinsler arasında fizyolojik dışında hiç nir farkı yoktur. Ayrıca alırken küçük diye kitlerler koca hayvanı. Kuyruğundaki siyah çizgiler göz halkası(çoğu zaman) yaşını tayin etmeye yardımcı olur. Dikkat et bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 31 Ekim 2014; 0:33:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

300-400 e bulsam ben de alcam timneh falan farketmez. Nijeryada 15bin naira yaklaşık 220 liraydı tam alacaktım nşyetlendim yaşadığım yerde yem sıkıntısı olacaktı almadım. Şimdi maraştayım adana vs. 700-1000 arası satışu var yalnız okadar da verilmez. Maraş içi 300-400 arası maks. Olsa bende alırım. Birde dostum cinsler arasında fizyolojik dışında hiç nir farkı yoktur. Ayrıca alırken küçük diye kitlerler koca hayvanı. Kuyruğundaki siyah çizgiler göz halkası(çoğu zaman) yaşını tayin etmeye yardımcı olur. Dikkat et bunlara.

Yorumun için teşekkür ederim. Kaç gündür araştırıyorum ama bir türlü bulamadım. İnternette güvenilirliğinden şüphe ediyorum buralardaki pet shoplarda satmıyor timneh kongo satıyorlar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreman97

quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

300-400 e bulsam ben de alcam timneh falan farketmez. Nijeryada 15bin naira yaklaşık 220 liraydı tam alacaktım nşyetlendim yaşadığım yerde yem sıkıntısı olacaktı almadım. Şimdi maraştayım adana vs. 700-1000 arası satışu var yalnız okadar da verilmez. Maraş içi 300-400 arası maks. Olsa bende alırım. Birde dostum cinsler arasında fizyolojik dışında hiç nir farkı yoktur. Ayrıca alırken küçük diye kitlerler koca hayvanı. Kuyruğundaki siyah çizgiler göz halkası(çoğu zaman) yaşını tayin etmeye yardımcı olur. Dikkat et bunlara.

Yorumun için teşekkür ederim. Kaç gündür araştırıyorum ama bir türlü bulamadım. İnternette güvenilirliğinden şüphe ediyorum buralardaki pet shoplarda satmıyor timneh kongo satıyorlar :(

Görmeden alma hayvanı. Nette 150-200 liraya göndeririz abi derler bir de kibar konuşurlar kesinlikle öyke bir hara yapma. Pet shoplarda 600 liraya kadar bulabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun. Benimde güven konusunda şüphelerim var. Bu gidişle biraz kazıkda olsa pet shoplardan alıcaz artık. Arıyorum ama bi türlü bulamadım timneh papağan :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: XHunters

Timneh ve kongo nun arasında fark sadece dış görünüş ikiside 1000 kelime ezberleyebilir ikisinin ortalama ömrü 75-100 yıl ben 10 senedir timneh besliyorum şuan 8 bin de veren var 10 binde kuşa ama satamam satılcak bişi diğil

hocam kusunuz kac yasinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yaşında cok geveze

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.