Şimdi Ara

para kasmak için hangi serveri tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Ephesus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • para kasmak için hangi serveri tavsiye edersiniz? seri ve fazla para kasabilcegim aynı zamanda fazla para eden server en ideal server neresidir

• öyle bi server var mı :)
    sakası bı yana kardesım ama öyle bıseyı kendın yapıcaksın. herhangı bı serverda pazarda kalıp bı sure gozlem yapman gereklı tahmınım.. duyduklarm bu en azından.
    en cok satılan ıtemler neyse onları kovalcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

öyle bi server var mı :)
    sakası bı yana kardesım ama öyle bıseyı kendın yapıcaksın. herhangı bı serverda pazarda kalıp bı sure gozlem yapman gereklı tahmınım.. duyduklarm bu en azından.

eyvallah kardeş yorumun için sağol . ancak benim sordugum gb si pahalı olan serverda para kasmak istiyorum karım büyük olsun yoksa oyunu cok iyi biliyorum 10 senemi verdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper77x

quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

öyle bi server var mı :)

eyvallah kardeş yorumun için sağol . ancak benim sordugum gb si pahalı olan serverda para kasmak istiyorum karım büyük olsun yoksa oyunu cok iyi biliyorum 10 senemi verdim :)

gb si en pahalı server helios 20küsür ama itemlerde oranda ucuzdur diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GBsi ucuz yada pahalı olan server yoktur, GB fiyatı ile oyun içi piyasa sürekli orantılıdır.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi GB 20 lira Helios'ta ama oyun içi item piyasası da düşük. Fakat şu an para kasmak için seçilecek en ideal serverlardan, zira pazarı canlı.
  • valla helios düşünüyorum
  • valla beyler kafam karışık helios - pathos arasında gidiyorum geliyorum tamam heliosda 20 milyon gb ama ordada itemler ucuz yani denge sağlanıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.