Şimdi Ara

para kazanmanın yolları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SithMASTER

ilk başta soundries den 10 k lık transformation gem i alıyoruz

sonra kurbanımızı buluyoruz

onu bu gemin onu istedii canvara dönüştüreceğini sölüyoruz

o da eğer yutarsa ona 20 k ya satıyoruz

adam bakıyo bakıyo bu dönüştürrmüyo diyo

biz diyoruz abi lvl kaç ? o eğer 20 nin üzerinde bişii sölerse zaten abi onu 20 den sonra kullanabiliyosun diyoruz

ben lvl 15 im diyoruz daha kullanamıyorum diyoruz ama diğer character de kullandım diyoruz o da peki tamam diyip gidiyo

--------------------------------

Sonuç: Adam kazıklandı
    Bunu sevdim sağol!

• quote:

Orjinalden alıntı: efecan_y

quote:

biz diyoruz abi lvl kaç ? o eğer 20 nin üzerinde bişii sölerse zaten abi onu 20 den sonra kullanabiliyosun diyoruz

ben lvl 15 im diyoruz daha kullanamıyorum diyoruz ama diğer character de kullandım diyoruz o da peki tamam diyip gidiyo

Bunu sevdim sağol!

ya birader alta atam izindeyiz yazmışsın ama kafanı nelere yoruyosun . sana yorum bile yapamıyorum

• "Atam izindeyiz" ' le oyunda para kazanmanın ne alakası var onu bi açıkla bu oynadığımız sadeceoyun oyun anladın mı?
    eğlenmektir amaç...
  • quote:

ya birader alta atam izindeyiz yazmışsın ama kafanı nelere yoruyosun . sana yorum bile yapamıyorum

bu bölümde ban yapamazsın yoksa seni bu bölümden sürüklerler

bence burda ban tuşunu bizim beramusta 69 lvl için harca herif komedi yaaa

bikaç gündür girmiyo ama birazdan gelir topic dağatmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 28 Temmuz 2005, 8:48:13 >

• quote:

"Atam izindeyiz" ' le oyunda para kazanmanın ne alakası var onu bi açıkla bu oynadığımız sadeceoyun oyun anladın mı?
    eğlenmektir amaç...

sahtekarlık her yerde aynıdır. sen eğlenirken başkasının eğlencesinin içine ediyosun bi düşün istersen.
  • ooo bayaa dertliyiz herhalde bu konuda! bayaa bi derin çıktın sen ya. Abi millette o kadar kek olmasaymış. Baksana bi yoksa sende o keklediim civcivlerden misin?bu kadar gocunduğuna göre...
  • bugün o transformation gemlerden 150 k kazandım çok karlı iş yaaa
  • bende başlıyom bu işe yahu , para lazım bulamıyom ........ama bişi sorcam , ya transformition gem i satmaya çalıştığımız arkadaş oyunu bilen biri ise ..... söver herhal

• quote:

ooo bayaa dertliyiz herhalde bu konuda! bayaa bi derin çıktın sen ya. Abi millette o kadar kek olmasaymış. Baksana bi yoksa sende o keklediim civcivlerden misin?bu kadar gocunduğuna göre...

13 yaşındamısın ?
  • Abyss ve Gobline para kasmak için en iyi yerlerdir düşük lvl olanlar için.
  • beyler bende breth de
    150 k opal bulup maradonda 200k satıyom
    175k safir bulup maradonda 250 k satıyom
    100k crystall bulup maradonda 250k sattıyom

iyi ticaret
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

quote:

ooo bayaa dertliyiz herhalde bu konuda! bayaa bi derin çıktın sen ya. Abi millette o kadar kek olmasaymış. Baksana bi yoksa sende o keklediim civcivlerden misin?bu kadar gocunduğuna göre...

13 yaşındamısın ?

Yoo Nooldu kine??

• quote:

böyle birşeye tepki göstermek için senin gibi uyanık geçinenlerin kurbanı olmaya gerek yok. ve gördüğüm kadarıyla ban ı da gayet yerinde kullanmışım .

• arkadaşlar topiği bilgileri mizi paylaşalım die açtık kavga etmek için diil ... kırmayalım birbirimizi...

• quote:

Orjinalden alıntı: lizardking

quote:

böyle birşeye tepki göstermek için senin gibi uyanık geçinenlerin kurbanı olmaya gerek yok. ve gördüğüm kadarıyla ban ı da gayet yerinde kullanmışım .

Tamam tamam kızma bi daha yapmam. walla

• ben bu master taşı yada TG satanlara acıyıp alırım 10k 50k herneyse , yazık eziklere sizde alın arkadaşlar fakire yardım
  • Beyler bildiğiniz gibi nuke falan sağlıkcı hep kazık fiyat en az 3 katına falan satıyorlar
    Arkadaşda 150k lık opali bilgisayardan(Kazıkcılar yani) bile pahalıya satıyor
    Ben sana bişiy diyemem ticaret yanlık onu hangi saf alır ona şaşarım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 1 Ağustos 2005, 16:04:27 >
  • quote:

sen 20 k diyon ben 200k dan sattım
    :D tezgahı kurdum adma geldi bu ne ddi bende deidm sekil değiştir meye yarıyo canavar şeklini alıyorsun dedim adma tmm dedi 250k dan kymustum ya indirim yap dedim 225 yapiyim dedim 200k var dedi tmm deidm .D ben 200 e aldım k değil :D
    oda nasıl oldu adam beni keklicek 200k dansatıyom deddi koy göriyim dedim 200 den koyms :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.