Şimdi Ara

para kazanmanın yolları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: BLOOD_OF_KING

SİZCE İİ Mİ DİYE SORDUM

iyi sayılır bi para ben 46 lvlım 700k param war tabii staff aldıktan sooora kaldı o para
  • baba bu transformation gem le kazıklama işinize bozuldum çünkü bende kazıklanmıştım ama ezikte deildim canavara dönüşmeyi çok merak ediyordum ondan adamın biri dedi adı da eren hatta g.t herif neyse bunlardan 10 tane alıyorsun sonra proconsul a veriyorsun o da sana transformation scrool veriyor dedi bende bu heyecanla aldım tabi sonra proconsula bir gittim öyle bişey yok adama alttan küfür yağdırıyom hemde 385 k gitti neyse ama dün hepsini 100 k den sattım gidenin yerine 1 mil geldi

• ben kobolt kesiyom iyi paraveriyor :D
  • BEYLER BENDE YENİ ÜYE OLDUM ŞİMDİ SIRF BU PARA KAZAN MAYOLUNU SİZDE BİLİNDİYEM YANİİ AGA HİÇ ABYSS 500 K DAN SATILIRMI YAOOO AGA EN AZZZZ 750 K DAN SATCAN WEYADA 1M DEN SATACA YOKSAM ENAYİ DERLER BİZİM ARKADAŞ 12 TANE SATTI KENDİNİ FUUL CHİTİN YAPTI WALLA BAK HE BİDE RESİM NASIL EKLEYECEM

• quote:

Orijinalinden alıntı: ZOLZA_2TEAM

BEYLER BENDE YENİ ÜYE OLDUM ŞİMDİ SIRF BU PARA KAZAN MAYOLUNU SİZDE BİLİNDİYEM YANİİ AGA HİÇ ABYSS 500 K DAN SATILIRMI YAOOO AGA EN AZZZZ 750 K DAN SATCAN WEYADA 1M DEN SATACA YOKSAM ENAYİ DERLER BİZİM ARKADAŞ 12 TANE SATTI KENDİNİ FUUL CHİTİN YAPTI WALLA BAK HE BİDE RESİM NASIL EKLEYECEM

aga sen hangi server dasın eğer orda her zaman 1mil+ gidiosa abyss ben oraya geliyom

• quote:

Orijinalinden alıntı: ZOLZA_2TEAM

BEYLER BENDE YENİ ÜYE OLDUM ŞİMDİ SIRF BU PARA KAZAN MAYOLUNU SİZDE BİLİNDİYEM YANİİ AGA HİÇ ABYSS 500 K DAN SATILIRMI YAOOO AGA EN AZZZZ 750 K DAN SATCAN WEYADA 1M DEN SATACA YOKSAM ENAYİ DERLER BİZİM ARKADAŞ 12 TANE SATTI KENDİNİ FUUL CHİTİN YAPTI WALLA BAK HE BİDE RESİM NASIL EKLEYECEM

server dan servera farkeder.. Diez de 350k dan gidiyor

• abyss beramusta 800-900 den gidiyo
    1m den koyanda var ama satılıyo mu bilemem.
    Benim para kasma yontemim ise(bu yontemle 1 saatte 12m yaptım)
    Önce sermaye icin en az 3 abyss gem cıkartıcaz ve onları satcaz
    soora tekrar abyss e gidip orda normal fiyatın en az 50k altından satanlardan alcaz
    beramusta 800 e gidiyo abyss ben 300k ya buldum
    para bitene kadar alıyosun daha cabuk para yapmak icin piyasanın biras altına satıyosun.
    bunu tekrarlıyosun
    deneyin bence
    ama paranız bi 20m i gectikten sonra ticaret yaparsanız bi kere de daha cok para gelir
    20m i gecince moradon u gezin bence
  • ben ke oynarken abyss'e gittim 30 dakika uğraştım 15 abyss düşürdüm hemen satılsınn diye 300'den sattım 5 dakika içinde hepsi alındı yani 35 dakika 4.5m param oldu ayrıca düşen paraları saymıyorum

yaşasın 45 büyüsü blizzard
  • walla abysse de 10 dk duruorum 3.katta 2,5 para kasıorum:) bazen abysse çıkmı deliriom 1 saatte anca 1 tane bazende bi blizzard 8 kutu warsa 4ünde abysse
  • ABİ gerçektende biunlarla bi iş olmaz kazandığım para nedir ki 10 milyon 20 milyon :D nedir bir iron neckles die bi kolye war 2 milyar oyun parası dediğiniz şekilde para kasılmaz

sağlama adamlara bakın ya dupeden ya upgread hackinden banlanmıştır ve banı açılmıştır para bole şelerden kazanılır hayatımda hiç abbsye gidip veya o master şeylerini 10 k dan satarak iron neckles warrior eranring 2 roc glass belt alan duymadaım :D ki solediğim itemleri bilmeme ihtimaliniz bile war şerefinle oynarsa bu oyunda sağlmam olamsın vessalam...
  • Bu abyss de katları nasıl çıkıyoz nereden giriyoz abyss ye bi açıklarmısınız?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: steareth

Bu abyss de katları nasıl çıkıyoz nereden giriyoz abyss ye bi açıklarmısınız?

ilk olarak 1. serverdan gitmen gerekiyor(örn. Diez1) sonra moradondan teleport gate den "teleporting to Delos Zone" u tıklıyorsun. Seni çöl gibi bir yere ışınlıyor, çölü aşıyorusun. Bayraklı büyük bir kale çıkıyor karşına, içine girip soldan devam ediyorsun. şelaleyi geçtikten sonra ışıklı bşir kapı çıkıyor karşına, ona tıklayım içeri giriyorsun (giriş ücreti 10k)
  • çok teşekkür ederim....
  • Dungeon key ne işe yarıyor?
  • abysste yukarki katlara cıkmaya..
  • BEN Wallaha ticaret yaparım başkasından 350k-300k arası abyys alırım 350k-400k ya satarım ayrıca bilmemne master taşları varya ondan satarım 1000 lik ok satarım adama abyss de hepsi bir bütün derim okların 250 coins adam bi alır binini geldi 250k

• arkadaşlar ben lvl 42 %20 flame glacier mageyim eslantta tek basıma sadece lard orc kese biliyom onlardan da item düşmüyo sadece potion tüpleri düşüyo bana lamia kes lamia lardan güzel itemler düşüyo dediler ben bu lvl de elimde 59 luk 24 flame atack staff var lamia kesebilirmiyim tek başıma sölermisiniz

• seri olursan kesersin buzcusun adamlar golem kesio tek tek önce yavaşlat sonra vur ama birinden mutlaka swift iste
  • abicim ape kes bak nası para geliyo olmadı absy git

-----------------------
  • quote:

Orijinalinden alıntı: @ADMİRAL@

DUPE YAPARAK PARA KAANIRIM BEN :))))))))))))))))))))

ii halt edersin sonra onu alanların parası gidio bigün elinde patlarda banlanırsın inşallah oyunu sen ve senin gibilerde temizlemek lazm

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.