Şimdi Ara

para kazanmanın yolları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
4.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: kutbay

abicim ape kes bak nası para geliyo olmadı absy git

-----------------------

lvline göre ape ii bi yöntem olabilir apeler 42.lvl sanırım onları prty ile kesin ama lvlin yüksekse goblin kes yada abyssda akreplerden kes solucanlarda rahat vermiolar ondan akrep diom gelirler saldırırlar rahat kasamazsın ayrıca bu apeleri büyütmeyin bu kadar apeler bişi diilki kolay ölüolar biz dün apelerde milleti kasdık aoe bişide yapamadılar
  • VALLA ARKADAŞLAR SİZ NASIL PARA KAZANIYOSUNUZ BİLMEM AMA BEN BABAMDAN ZOR PARA KOPARIYORUM
  • quote:

Orijinalinden alıntı: nicaleus

VALLA ARKADAŞLAR SİZ NASIL PARA KAZANIYOSUNUZ BİLMEM AMA BEN BABAMDAN ZOR PARA KOPARIYORUM

alakasız ama güzel olmuş

• en iyisi ben abys beramusta 750k dan satt1m :d
  • mannerın şuan etkisi yok ke de açılcak ayrıca chitin sadece abyss ve golem gibi yaratıklardan çıkar öle zombi gavolt solucan akrep keserek çıkaramazsın full plate iş diilde chitin kolay çıkmaz kolay şeylerden chitin çıksaydı tyon ve daha güçlülerinden(piana için sölüom)chitin shell çıkması lazm
    quote:

Orijinalinden alıntı: FLAME MaGe

Hade geçin bu yolları en kolay yolu

Mannerı yüksek bir arkın olcak onla pianda kolay şeler kescen

Alacan chitinleri full plateleri

Satcan pazarda sora

En kolay yolu budur

• quote:

Orijinalinden alıntı: FLAME MaGe

Mannerın şu an etkisi yokmu

Kardeş naptın

Bir kere bir partie girdim adamın manner 1700 lü bişidi

Troll kesioduk o partide bana o adam sayesinde bir full plate bir de +7 Weight hammer çıktı

Weight hammerın 114 attackı +56 da poison damagesi vardı

Bimeden konuşmayalım

ama çok yüksek olması lazım öle 1500 fln yoksa biii işe yaramııo

• xıegeonda +4 mirage satıyorum ilgilenenler cevap atsın
  • DELA GİGİ
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

beyler bu konuyu devam ettirelim ama dolandırıcılık ve yankesicilik anlatmayın adam gibi yöntemler anlatın
    1.yol abyssda üstkatlara çıkın +9 takılar falan düşürün onları satın şansınıza bide +9 dex düşerse yaşadınız
    2.yol staff yapın +6,+7 satın ii para eder

burnin skeleton ların ordan çok güzel takılar düşüyo ras gelirse evet +9 bile düşüyo +7 +8 çıkıyo genelde

• Beyler bi arkın dediğine göre birisi absyy den cıkan kutudan 1m cıkarmıs böle bişi olabilirmi?
    Ben ne kadar da uğrassam mana parası yetiştiremiom.Bana para lazım..... En kestirme yoldan nasıl bulabilirim????Bide boss öldürsek zengin olurmuyum?????

ama ben lvl 43 üm boss da öldüremem

• quote:

Orijinalinden alıntı: mtuzel

Beyler bi arkın dediğine göre birisi absyy den cıkan kutudan 1m cıkarmıs böle bişi olabilirmi?
    Ben ne kadar da uğrassam mana parası yetiştiremiom.Bana para lazım..... En kestirme yoldan nasıl bulabilirim????Bide boss öldürsek zengin olurmuyum?????

ama ben lvl 43 üm boss da öldüremem
    Level 43 olmuşşsun ama oyunu öğrenememişşin.KO sadece LeVeL kasmak değil...

• quote:

Orijinalinden alıntı: JEE

xıegeonda +4 mirage satıyorum ilgilenenler cevap atsın

kaça satıyorsun ???
  • aga beni bikersinde ebiste akreplere cağırdı party paşkanı ag ondan sona bişey oldu sihilan gibi şeylere ışınlandık birden ama kimse cekmedi o kesin ama ne oldu peki nasıl bidaha gide bilirim oraya bilen warmı

• Abi sen absyy deysen party den biri heal(nasıl yazıldığını tam bilmiom yanlısta olabilir) a gitmiştir.O gidince otomatik olarak sen de oraya gitmiş oluon
  • abyss gem nerde ve nasıl kırdırılıyo?

bide proconsuldan goblin pauldron yaptırdım item i verip bu kaça gider?
  • bide manner ı civcivlere level kastırıncamı alıyoruz?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: SithMASTER

quote:

Orijinalinden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

beyler bu konuyu devam ettirelim ama dolandırıcılık ve yankesicilik anlatmayın adam gibi yöntemler anlatın
    1.yol abyssda üstkatlara çıkın +9 takılar falan düşürün onları satın şansınıza bide +9 dex düşerse yaşadınız
    2.yol staff yapın +6,+7 satın ii para eder

burnin skeleton ların ordan çok güzel takılar düşüyo ras gelirse evet +9 bile düşüyo +7 +8 çıkıyo genelde

bişi sorcamn onları lvl kaçta kesebilirim?

• bişey daha sormuştum abyss gem i nerede ve nasıl kırdırıyoruz?

• quote:

Orijinalinden alıntı: CyBeR_aY

Moradonda magic anvilin sağ tarafında :) ware house keeper mı ne yazar hatta orda işte..

önceden yazmıştım ama başka konuda
  • en kolayı bı yol war novacın war sa goblın yap yoksa CALLL

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.