Şimdi Ara

para kazanmanın yolları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
4.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaancelebi

beyler bende breth de
    150 k opal bulup maradonda 200k satıyom
    175k safir bulup maradonda 250 k satıyom
    100k crystall bulup maradonda 250k sattıyom

iyi ticaret

aga hangi serverda oynuyon biz opal i 150 den cok zor satıyoz
    crytal 200 den zor
    ares kasıyom ben
  • en iyisi bi clan kurcan civcivleri parayla alıp atcan:-)
  • size elinizde 1 m varsa para yapma yolu gidiceksiniz upgrade yapılabilen itemlerden en pahalı olanlarını alcanız handmade armstan 250k falan sonra 3 tane cursed 1 tane de normal upgrade alcanız sonra +5 yapcanız sonra da 2m e satcanız bu kadar basit
    bu iş 1 saat sürmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: aatkan

en iyisi bi clan kurcan civcivleri parayla alıp atcan:-)

biri bana yapmıştı 10 000 aldı benden ama oyuna daha yeni başladıımda yapmıştı daha

• quote:

Orjinalden alıntı: midnattsol

size elinizde 1 m varsa para yapma yolu gidiceksiniz upgrade yapılabilen itemlerden en pahalı olanlarını alcanız handmade armstan 250k falan sonra 3 tane cursed 1 tane de normal upgrade alcanız sonra +5 yapcanız sonra da 2m e satcanız bu kadar basit
    bu iş 1 saat sürmez

Sen 3 tane cus bas...+5 item e diiL yanık kokusu olur elinde.
  • en temizi abbys'e git 6saate 28gem çıkardım satsam milyon para ederler sora alırım chitini basarım hp yada dex yada str upgrade ederim satarım sora bu sistemle şu anda olduu gibi 72mil para kasarım 1haftada
    sizin gibi kazıklayıp milletin öğrenme ve zevk alma hevesinin içine edeceğime
  • bu da benden olsun .

satışa ok koyuyorsunuz . şöle 1000 tane falan bunların tane fiyatına da 250 - 500 artık vijdanınıza göre bi fiyat koyuyorsunuz . zavallı kurbanımız ok almak için yanınıza geliyor ve bakıyor . aaa 1000 tane ok 250 alim hepsini diyo . kurbanımız okları alınca bütün parasının gittigini anlıyo . çünkü okların tanesi 250 gp oluyo hepsini alınca 250000 gp si gidiyo bi arkadaş ben 150 k falan kazanıyom karlı yazmış bi de bunu dene de kar gör bu numara çok işe yarıyo insanlar dalgınlıklarına mı geliyo yoksa banamı hep kekler geldi anlamadım ama genelde koydugum oklar hep satıldı

• Atakan sana katılıyorum ... Zaten yapmamışta deilim hani Herkese tavsiye ederim Ama bi önerim war: ''Küfür yemek istemeyenler yapmasın''
  • Valla ben savas zamanı havai fişek alıyorum.bi tane arka verıyorum yanımda patlatıyo reklam olsun dıye.herkes göruo bunu ve alıyo 100 tane 200 tane ne gelırse(havai fişek=250 coın falan-satıs =1k)
    havai fişekleri sundıreısten alıyorum nerden buldun dıyolar dıyorum kı paralı uyelıkten.
    SÜper bişi sizde deneyın.xıgenonda denemeyın haaa.

• vala PM kapatcan soora da eslanta kaçcan direkkkkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

ha bide bişii daha buldum

il başta sundries den warrior stone falan var onlardan alıyoruz parası 540 coin

sonra merchant açıyoruz 10 k dan satılığa çıkarıyoruz

yoldan geçenlere bu çok iyi bişii bunu alınca gizli master güçlerin çıkıyo diyoruz bide attackını artırıyo diyoruz

adam da tabi alıyo hemen soruyo bunu nası kullancan bizde hemen oyunda hooop çıkıveriyoruz

az fiyata vermişsin ben bunu 100k ya satıyom toplam 500k yaptım 1 saatte

• ne kazıkçı adamlar varya böyle insan mı olur adamlar size bütün parasını veriyolar.yazıkbe...eniyisi size
  • ben de zombie eye ticareti yapıyorum.Msela dün akşam 2m para vardı milletten 20k 25k civarı toplu toplu zombie eye ealıyorum sonra bunları pelerinlilere satıyorum.Tabi hepsi almıyo ama alan bulunuyo muhakak.Dün mesela 2m para ile 100 tane eye aldım 50k dan sattım bugün 5m para var...
  • ben de buna benzer bisey yapiyorum. asil karakterle eslanttan ucuza gem, scroll ne bulursam alip inne atiuyorum. sonra ezik karakterle maradonda turlayip ucuza abyss fln aliyorum. sonra geceleri birakiyorum sabaa 1-2 M kar etmis oluyorum. tabi sermayenin iyi olmasi lazim. ancak unutmayin ki bu sadece geceleri yattiim yerden kazaniim diye. yoksa sabahlari benim de kastiim oluyo upgrade falan.
  • Benim bildiğim bir site var ne kadar etkili bilmiyorum. Sitenin adı:www.ko53.com.tr.tc
    Ben denemedim ama siz isterseniz deneyin:)

• quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

ha bide bişii daha buldum

il başta sundries den warrior stone falan var onlardan alıyoruz parası 540 coin

sonra merchant açıyoruz 10 k dan satılığa çıkarıyoruz

yoldan geçenlere bu çok iyi bişii bunu alınca gizli master güçlerin çıkıyo diyoruz bide attackını artırıyo diyoruz

adam da tabi alıyo hemen soruyo bunu nası kullancan bizde hemen oyunda hooop çıkıveriyoruz

1 ay sonrada "türklerin hesapları blocklandı banlandı" gibi postlarla buraya geliyoruz ozamn ticari anlaşama tamamlanmıs oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: guttsay

Benim bildiğim bir site var ne kadar etkili bilmiyorum. Sitenin adı:www.ko53.com.tr.tc
    Ben denemedim ama siz isterseniz deneyin:)

bende sizin hesaplara konayım diyosun oda cok guzel

• acaba doğrumu bu ?
  • hah işte kafada soru işareti olusmus biri

yarında ben hacklendim diye post açarsın doğruluğuda kanıtlanmıs olur
  • baba abys lere git manyak para kasarsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.