biz prty ile kesioduk kolay oluodu ama tek denemedim hiç
quote:
Orjinalden alıntı: C@RtHeR
quote:
Orijinalinden alıntı: SithMASTER
quote:
Orijinalinden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
beyler bu konuyu devam ettirelim ama dolandırıcılık ve yankesicilik anlatmayın adam gibi yöntemler anlatın 1.yol abyssda üstkatlara çıkın +9 takılar falan düşürün onları satın şansınıza bide +9 dex düşerse yaşadınız 2.yol staff yapın +6,+7 satın ii para eder
burnin skeleton ların ordan çok güzel takılar düşüyo ras gelirse evet +9 bile düşüyo +7 +8 çıkıyo genelde
bişi sorcamn onları lvl kaçta kesebilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: SithMASTER
quote:
Orijinalinden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
beyler bu konuyu devam ettirelim ama dolandırıcılık ve yankesicilik anlatmayın adam gibi yöntemler anlatın 1.yol abyssda üstkatlara çıkın +9 takılar falan düşürün onları satın şansınıza bide +9 dex düşerse yaşadınız 2.yol staff yapın +6,+7 satın ii para eder
burnin skeleton ların ordan çok güzel takılar düşüyo ras gelirse evet +9 bile düşüyo +7 +8 çıkıyo genelde
bu burning skeletonlar nerde yaw.Abyss in üst katlarında shadowlar var bi onları mı diyonuz.Hell abyssde mi yoksa bu burning skeletonlar.
para kazanmak istiosanız pazarlarda biraz dolaşın mutlaka ucuza ii şeyler bulursunuz mesela ben az önce 250k ya blessed upgrade scroll buldum ama yanımda sadece 250k olduğu için bi tane alabildim
ulan ne bal varmış sen de balassedi 250 k ya bulmuş heryerde 1300 k
ballı seni
millet sakin o linkleri kullanmayin benden tavsiye. Oyunun hilesi yok tek hilesi hakiki jepon serverlarina giden yok onlar boş oluyor abyys de de cabuk cikiyor abyys gem ler ordan para kirilabilir. En güzeli kasmak Harpy Yada Dark Mare Kesmek Golem de olabilir.
by ler aresde 52 mage veriyorum itemlerler birlikte takas yapılır warior veya asas. EFE_BENLI@hotmail.com
Ben 28 tane seri abys kırdım ve chitin shell e kadar güzel şeyler cıktı 28 abys beramusta 12m e denk geliyor ama ben şu an 300 M lik chitin shell e sahibim iyi bi deneme bence ama riskli..
bi sorum olacak premium üye ne işe yariyor nasıl üye olunuyor? ve faydaları nelerdir Pm msj olarak atarsanız okuyan arkadaşlar teşekkür ederim..
Nick hakkinenhkn Lvl : 45 Assasin - human server beramus
ben 28 tane seri abys kırdım piyasa değeri 12M civarinda ama içinden chitin shell den chitine kadar herşey cıktı Warior chitin kolluk ve kafalık Priest Pad, Mage Crystal cobe leri ucuz bi fiyata satabilirim.. Ben 12M kaybettim ama Chitin shell ile 300 M e yakın bi kıyafet kazandim.. :)
seri kırım yaptırmak isteyen olursa yardımcı olabilirim maner im 9800
bu arada premium üye ne anlama geliyor ne faydaları var nasıl üye olunuyor bunu pm msj olarak atarsanız forumda memnun olurum
nick: hakkinenhkn server: beramus level: 45 - human
Ballı die buna denir. Adam 28 tane abyss kırıyor içinden shell çıkıyor.
Benim para kazanmak için tavsiyem alıp satmanız. 12 milyon'um vardı. 2 gün içinde 38m'ye çıktı. Özellikle uygun abyss, bus, ve rogue chitin kollayın. Bunlar en kolay satılanlar. Bir keresin 1.7'ye bus buldum. Bir defasında da 2.1m. 10m'e rogue chitin pads alıp 22.5'a sattım falan... Her oyuna girdiğinizde ilk kekurikaka avına çıkın ardından bütün pazarı dolaşın. Özellikle Piana'da ucuz abyss oluyor.
arkadaşlar biraz zahmetli ama 3 e al 5 e sat daha karlı a1de alıp a3de satmak a1de herşey cokkk ucuz inanmassınız 31milyona spell of ice blast gördüm
quote:
Orjinalden alıntı: CoLoSSuS
quote:
Orjinalden alıntı: SithMASTER
ha bide bişii daha buldum
il başta sundries den warrior stone falan var onlardan alıyoruz parası 540 coin
sonra merchant açıyoruz 10 k dan satılığa çıkarıyoruz
yoldan geçenlere bu çok iyi bişii bunu alınca gizli master güçlerin çıkıyo diyoruz bide attackını artırıyo diyoruz
adam da tabi alıyo hemen soruyo bunu nası kullancan bizde hemen oyunda hooop çıkıveriyoruz
olm sen tam türksün yeminle dolandırıcılık kara para felan a.q nerde kolay para var millet orda yazık
Üçkağıtçılık, kazıkçılık yapan birkaç kişi yüzünden Türk kelimesini bu kelimelerle özdeşleştirmekle nereye varmak istiyorsun...HADDİNİ BİL!!!
sey bende sole bısı yapıorum dragon tootları adamlara 1 mılden satıyorum aga bu ne ıse yarıyo dıyenlere bunlardan +8 itemler cıkıyo va istedıgın kadar l vl atlyosun dıyom ve salaklar hemen alıyo eeeeee bunu nasıl kullancam dıe sorduklarında ıseeeeeeeee salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak kandırıldın deyp towna kacıyem param 800 mılden fazla oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme