Şimdi Ara

para kazanmanın yolları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: guttsay

Benim bildiğim bir site var ne kadar etkili bilmiyorum. Sitenin adı:www.ko53.com.tr.tc
    Ben denemedim ama siz isterseniz deneyin:)

AHA Bİ ADAM DAHA ABİ BİLEREK Mİ YAPIYON BİLMİYOM AMA BUNUN FAKE OLDUĞU 50 KM ÖTEDEN ANLAŞILIR

• beyler bu konuyu devam ettirelim ama dolandırıcılık ve yankesicilik anlatmayın adam gibi yöntemler anlatın
    1.yol abyssda üstkatlara çıkın +9 takılar falan düşürün onları satın şansınıza bide +9 dex düşerse yaşadınız
    2.yol staff yapın +6,+7 satın ii para eder
  • Ya Bir Kere Bu İşler Fakedir.Milletin İşi Gücü Yok Size İtem Vercek Para Vericek.Bu ve Bunun Gibi Hiç Bir Siteye İnanmayın.Yarın Öbür Gün Hacklendim Demeyin.Kim Kaybetmiş Para Hilesini Size Vercekler?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: KnighTShooteR

Ya Bir Kere Bu İşler Fakedir.Milletin İşi Gücü Yok Size İtem Vercek Para Vericek.Bu ve Bunun Gibi Hiç Bir Siteye İnanmayın.Yarın Öbür Gün Hacklendim Demeyin.Kim Kaybetmiş Para Hilesini Size Vercekler?

salla işte o kendini akıllı zanneden birisi sen biliosan yöntem yaz uğraşmaya değmez bunun gibilerle
  • en güzel para kasma yolu ben bu yolla zengin oldum mesela maradonda dolaşıyosunuz bakıyosunuz bi itemi adam 10m e satıyo sen alıyosun onu 20m e koyuyosun 3 gün içinde kesin gidiyo sonra gidip tekrar ucuza alıyosun pahalıya satıyosun kesin bi kek düşüyo
  • quote:

Orijinalinden alıntı: YvZ_YaVuZ

en güzel para kasma yolu ben bu yolla zengin oldum mesela maradonda dolaşıyosunuz bakıyosunuz bi itemi adam 10m e satıyo sen alıyosun onu 20m e koyuyosun 3 gün içinde kesin gidiyo sonra gidip tekrar ucuza alıyosun pahalıya satıyosun kesin bi kek düşüyo

en azından ticaret budur dolandırıcılık diilde adamların 10m yapması için falan dier yöntemlerden geçmesi lazm

• Bakın Size Tavsiyem İlk Önce Şöyle Bi 37-41 Arası Bir Level Yapın.Ondan Sonra Abyss İle Biraz Sermaye yapmanız gerekiyor tabiki.sermayenizide yaparsınız ondan sonra gezdiğiniz her yerdeki bütünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tezgahlara bakın.bakmadan geçmeyin hiç birinii sakınn !
    ben böyle yapıyorum örneğinbi kere adam crudeyi 250 coinse koymuş 3 tanesinide aldım.dün 2 tane rogue full plate goblin eldiven aldım 750k 750k birini kullanıyorum birini 3.5m a sattım.bide elimdekini sattım 250k yani düşünün rogue goblin eldiven full plate bana 500k ya geldi.Viper Staff aldım 1 coinse (Hikayesi biraz uzun)onu +4 yaptım şimdi +5 yada +6 yapmayı düşünüyorum ondan sonra bi blessed elemental sat 20-25m dediğim gibi kendinize ilk önce bir sermaye sonra ucuza item alım satımı biraz daha abyss premiumsanız abyss kırın arada ufak tefek upgradelerde yapın

Bende Cleaver Parası Kasıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solman -- 23 Ağustos 2005, 8:27:40 >

• quote:

Bakın Size Tavsiyem İlk Önce Şöyle Bi 37-41 Arası Bir Level Yapın.Ondan Sonra Abyss İle Biraz Sermaye yapmanız gerekiyor tabiki.sermayenizide yaparsınız ondan sonra gezdiğiniz her yerdeki bütünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tezgahlara bakın.bakmadan geçmeyin hiç birinii sakınn !
    ben böyle yapıyorum örneğinbi kere adam crudeyi 250 coinse koymuş 3 tanesinide aldım.dün 2 tane rogue full plate goblin eldiven aldım 750k 750k birini kullanıyorum birini 3.5m a sattım.bide elimdekini sattım 250k yani düşünün rogue goblin eldiven full plate bana 500k ya geldi.Viper Staff aldım 1 coinse (Hikayesi biraz uzun)onu +4 yaptım şimdi +5 yada +6 yapmayı düşünüyorum ondan sonra bi blessed elemental sat 20-25m dediğim gibi kendinize ilk önce bir sermaye sonra ucuza item alım satımı biraz daha abyss premiumsanız abyss kırın arada ufak tefek upgradelerde yapın

Bende Cleaver Parası Kasıyom

aga sen oyunda bana PM atsana görüşelim. İstiyosan Bizim clana da gelirsin Undead™

• Şimdi Girmeye Kasıyorum Da acc De bi problem var galiba log in failed please try again deyip duruyor başka acc yazarsam giriyor
  • quote:

Şimdi Girmeye Kasıyorum Da acc De bi problem var galiba log in failed please try again deyip duruyor başka acc yazarsam giriyor

herkesin öyle
  • Kendi acc 'm ile giremiyorum kuzeninkini yazıyorum giriyor Bütün gece bunu çektim
  • quote:

Kendi acc 'm ile giremiyorum kuzeninkini yazıyorum giriyor Bütün gece bunu çektim

allah allah bnm hiç bi acc.yle girmio ya bu serverı......
  • DUPE YAPARAK PARA KAANIRIM BEN :))))))))))))))))))))

• Bence hiç urasmaın eziq kandıracam die gidin gobline orda goblin kesein goblin parçaların satın 40k dan zaten kestiin iki goblinde bir parça çıkıo wede 40 kdan çatır çatır gidiyo günde 4m civarı para çıkıyo
  • quote:

Orijinalinden alıntı: A_W_E_R

Bence hiç urasmaın eziq kandıracam die gidin gobline orda goblin kesein goblin parçaların satın 40k dan zaten kestiin iki goblinde bir parça çıkıo wede 40 kdan çatır çatır gidiyo günde 4m civarı para çıkıyo

hangi goblin türünden çıkıyor?

• quote:

Orijinalinden alıntı: SithMASTER

ha bide bişii daha buldum

il başta sundries den warrior stone falan var onlardan alıyoruz parası 540 coin

sonra merchant açıyoruz 10 k dan satılığa çıkarıyoruz

yoldan geçenlere bu çok iyi bişii bunu alınca gizli master güçlerin çıkıyo diyoruz bide attackını artırıyo diyoruz

adam da tabi alıyo hemen soruyo bunu nası kullancan bizde hemen oyunda hooop çıkıveriyoruz

bide sundriesten warriorlar için resistance tasları warya ondan alın 100 tane falan daha soora ne kadar pot warsa onlarıda alın sawasa girin içerde ben 2000 LİK CAN POTLARINI 24000 DEN SATTIM HEMDE Bİ ANDA SOORA HOP ALT+F4 OLURSEK PARAMIZ GİTMESİN SOORA :D

• BENİM ADAMIMIM LVL İ 15 VE CEBİNDE 1M PARASI VAR SİZCE AZ MI ÖĞRENMEK İSTİYOM
  • goblin bonucher
  • BEN CEVABI MI ALAMADIM YA
  • SİZCE İİ Mİ DİYE SORDUM
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.