< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
hoca büyük ihtimalle ilk kez sanal ortamda çekiyor. Eleştirilere katlanamamış olabilir ilerleyen dönemlerde düzelir büyük ihtimalle. Haklısın ama
|
Rüştü hoca 0 dan dil bilgisini çekiyor, çok da iyi anlatıyor bence. Sadece yazım kuralları ve noktalama kaldı.
Paraf akademi neymiş? |
Çok başarısız bir proje yolunda ilerliyorlar.
Bu durum nasıl düzelicek hocam? :D @palmesizdereceolmaz |
yorumlarda bekir'den azar isteyenlere müjde. artık azarcı sayımız 2'ye cıkmış bulunmakta.
rezalet puanım 10/10 adam gayet temiz bir niyetle rica ederek talepte bulunmuş neyine kızıyor bu hoca |
B.A ilk video attığında yorumlarda da adamları ilahlaştırmışlardı ondan dinleyince tamam artık sınavda fullersin başka bir şey yapmana gerek yok gibi tavırlar. Türkçe videolarına da baktım geçen sene önderden bitirmiştim bunlarınki bana çok karışık geldi bilen tekrar eder ama bilmeyen öğrenemez diye düşünüyorum. Bu kadar abartılmalarının sebebi de sadece YouTube dan çalışma imkanı olan ve "harbiden" iyi bir öğretmen görmemiş öğrencilerin tavırlarıdır. Ben paraf akademi videolarına güvenip onları bekleyen olursa -ayt için- boşa bekleyeceğini düşünüyorum. Bekir hoca da yazın palme A yı bitirecekti sözde, onu bekleseydim bir kitap bile bitirmemiştim şimdi ise biyodan üçüncüyü çözüyorum (test okul, palme, 345)
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrazieRagazzi -- 22 Aralık 2019; 11:44:13 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 22 Aralık 2019; 13:8:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 22 Aralık 2019; 22:42:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |