Şimdi Ara

Paraf Akademi Türkçe Hocasının Tavırları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben mezun senemde kazanıp gittim ama bu sene kardeşim hazırlanıyor . olayı ekran görüntüleri üzerinden okuyabilirsiniz. Çok samimi bir şekilde soruyorum suçlu kardeşim mi ? Yorumları da kaldırmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• B.A ilk video attığında yorumlarda da adamları ilahlaştırmışlardı ondan dinleyince tamam artık sınavda fullersin başka bir şey yapmana gerek yok gibi tavırlar. Türkçe videolarına da baktım geçen sene önderden bitirmiştim bunlarınki bana çok karışık geldi bilen tekrar eder ama bilmeyen öğrenemez diye düşünüyorum. Bu kadar abartılmalarının sebebi de sadece YouTube dan çalışma imkanı olan ve "harbiden" iyi bir öğretmen görmemiş öğrencilerin tavırlarıdır. Ben paraf akademi videolarına güvenip onları bekleyen olursa -ayt için- boşa bekleyeceğini düşünüyorum. Bekir hoca da yazın palme A yı bitirecekti sözde, onu bekleseydim bir kitap bile bitirmemiştim şimdi ise biyodan üçüncüyü çözüyorum (test okul, palme, 345)
  • bu ne böyle eleştiriye ve öneriye bu kadar sinirlenen hocayı da ilk kez görüyorum kendini ne zannediyorsa

• hoca büyük ihtimalle ilk kez sanal ortamda çekiyor. Eleştirilere katlanamamış olabilir ilerleyen dönemlerde düzelir büyük ihtimalle. Haklısın ama
  • Çok başarısız bir proje yolunda ilerliyorlar.

Bu durum nasıl düzelicek hocam? :D

@palmesizdereceolmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrazieRagazzi -- 22 Aralık 2019; 11:44:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • B.A ilk video attığında yorumlarda da adamları ilahlaştırmışlardı ondan dinleyince tamam artık sınavda fullersin başka bir şey yapmana gerek yok gibi tavırlar. Türkçe videolarına da baktım geçen sene önderden bitirmiştim bunlarınki bana çok karışık geldi bilen tekrar eder ama bilmeyen öğrenemez diye düşünüyorum. Bu kadar abartılmalarının sebebi de sadece YouTube dan çalışma imkanı olan ve "harbiden" iyi bir öğretmen görmemiş öğrencilerin tavırlarıdır. Ben paraf akademi videolarına güvenip onları bekleyen olursa -ayt için- boşa bekleyeceğini düşünüyorum. Bekir hoca da yazın palme A yı bitirecekti sözde, onu bekleseydim bir kitap bile bitirmemiştim şimdi ise biyodan üçüncüyü çözüyorum (test okul, palme, 345)

• Rüştü hoca 0 dan dil bilgisini çekiyor, çok da iyi anlatıyor bence. Sadece yazım kuralları ve noktalama kaldı.
    Paraf akademi neymiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 22 Aralık 2019; 13:8:21 >
  • Sanal ortamda ego işlemez çok laf yersin alışacaksın. Sanal ortamın iyi yanı da bu normalde içinde ukde kalacak şeyleri söylüyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlarda bekir'den azar isteyenlere müjde. artık azarcı sayımız 2'ye cıkmış bulunmakta.

rezalet puanım 10/10

adam gayet temiz bir niyetle rica ederek talepte bulunmuş neyine kızıyor bu hoca

• Hahahaha hocam yanağımı ekrana uzatayım da bı tokat vurun bu iş azarla olacak değil diyenleri gördü bu gözler ahahah gri tayfaya dönmeye başladı tayfası

• adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal haklısın dostum ama bu tavır çok çok yanlış . bilgili birine benziyor ama egosu daha önde gibi
  • Hahahaaa ben de sınava hazırlanırken video eğitim diye bir kanal vardi 2017 olması lazım bu zamanlarda kadın mıy mıy bir şeyler söylüyor alta yazdım hocam uyku getiriyorsunuz dedim cevap olarak yatta zıbar o zaman dedi tabi ben de hiç dururmuyum kes lan sürtük demistim sanal alemde acıma yapıştır kahpeyle kahpe ol

• LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt
    6222 var hocam artık

• Paraf akademi maalesef stratejisi ve arge si yeterli olmayan dolayısıyla başarı şansı çok düşük bir projedir.

• LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt

• kıdemlimezun kullanıcısına yanıt
    Yazın o dönüşüm başlamıştı. Şimdi ise daha beter oldu. Gecen seneyi hatırlıyorum da bekir avsari sever sayardım. Şimdi ise tiksiniyorum adamdan. Yazık vallaha. Eleştiri yapilacak cok nokta var ama yazmaya değmez. Susuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 22 Aralık 2019; 22:42:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.