Şimdi Ara

PARAFLY (genel tecrübe paylaşımı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Halkbank'ın seyahat kartı özellikli parafly kredi kartı hakkında deneyimlerimizi paylaşabilmek amacıyla başlığı açıyorum. konunun uzmanı değilim. tecrübelerimizi paylaşmanın faydalı olacağına inanıyorum.

tüm bilgilerhttps://www.parafly.com.tr den alıntıdır.

puanların katlı kullanımı:

Yurt İçi Uçak 2
    Yurt Dışı Uçak 2
    Yurt İçi Konaklama 2
    Yurt Dışı Konaklama 2
    Cruise 3
    Araba Kiralama 3
    Seyahat Tur Paketleri 3

puan kullanabilmek için seyahat hattını aramanız (SETUR) veya Paraflytravel.com sitesini (Yenikaramürsel Turizm) kullanmanız gerekiyor. paraflytravel'ı tercih ediyorum çünkü istediğim kadar farklı uçuş otel vs aramasını online yapıyorum. herhangi bir müşteri temsilcisi ile konuşmaya gerek yok.

Lounge kullanımı

Esenboğa iç hatlar ve dış hatlar ile Atatürk havalimanı dış hatlarda Lounge kullanılabiliyor. şartları oldukça detaylı. web sitesinden tüm şartları okumanızı tavsiye ederim.

Her Yer Lounge
    50 TL ve üzeri uçak bileti aldığınızda (puan ile almış da olabilirsiniz) 1 adet HYL kullanım hakkınız oluyor. kullanmak istediğiniz günü sms atıyorsunuz. o tarihteki restoran harcamanızın 25 tl'si iade oluyor. "restoran" olarak geçiyor olması şart. uçak bileti satın aldıktan sonraki 6 içerisinde bu hakkınızı kullanabiliyorsunuz.

Esenboğa havalimanı otoparkı %50 indirim
    esenboğa katlı otoparkın çıkışında parafly ile ödeme yaparsanz, %50 tutar iade oluyor. (max 50 tl iade). esenboğa'daki pegasus kampanyası ile birleşiyor. en çok kullandığım özelliği neredeyse.

Sabiha Gökçen otoparkı vale hizmeti %50 indirimli
    hiç kullanmadım. detaylar web sitesinde.

genel:

- çoğu kampanyalardan kazanılan puanlar kullanım tarihi geçince siliniyor. ADIOS gibi değil yani.
    - normal alışverişlerden ve paraf günümden kazanılan puanlar silinmiyor.
    - bu nedenle çoğunlukla eksi bakiyede olmak daha avantajlı. (bence tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms365 -- 19 Temmuz 2017; 10:2:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.