Şimdi Ara

Paragraf Önerilerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paragrafım pek iyi değil ve düşük netlerle başlayacağım bilginiz olsun sizden ricam bana paragraf kitabı tavsiyesinde bulunmanız ve tavsiyenizin yanında + deneme içinde ek olarak öneri yaparsanız sevinirim sene içinde ve sene sonu paragraf adına yaptığınız netleri yazarsanız konuya girenlerin ve benimde motive olmamı sağlarsınız son olarak size birşey daha soracağım bazı nedenlerden dolayı işte çalışıyorum artık bırakacağım yazım boş geçti sizce çok mu geç kaldım ? şimdiden başlasam yetişirmiyim ? sayısalım bu arada (Mezunum) şimdiden teşekkürler.

Edit: Evde Limit türkçe soru bankası + Karekök tyt-ayt türkçe soru bankası + kültür yayını ygs türkçe soru bankası dil bilgisi için bunlar yeterli mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolas Cagee -- 13 Eylül 2019; 19:44:59 >

• taktiklerle paragraf - rüştü hoca
  • Klementinn kullanıcısına yanıt
    Hocam siz trolmüsünüz ben rüştü hocayı dinleyince türkçe netlerim düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    hayır. rüştü hocanın kitabı başlangıç gayet güzel. aksatmadan çalış taksit taksit olmasın
  • Up Acil Öneri bekliyorum arkadaşlar kitap alıcam
  • Hız ve renk alabilirsiniz hocam paragraf için. Limit de tek başına yeterli benim gözümde Türkçe'de. Türkçem hep iyiydi ama sınavda 31.5 net yapabildim maalesef. Ikisini de çözdüm. Bilgi Sarmal'ın ayrı ayrı paragraf ve dil bilgisi kitapları da var çözümlü. Onlar da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesmileofdawn

Bu mesaj silindi.
    ne yeni çıkması? ben taktiklerle paragraf kitabından bahsediyorum kırmızı olan
    yenisi kitabı da çıktı rüştü hocanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.