Şimdi Ara

paragraftan hangisi çıkarılamaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tür sorularda nasıl bi yol.izliyorsunuz ? Ben soruyu okuyup ustte pragrafi parcalayip ardindan sıklara geciyorum eleyip tekrar diger parcayi bitiriyorum ama zaman kaybediyorum . Optikle 60 dk suruyor turkce . Onerisi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denemede 60 dk suruyorsa 2015 gibi bir ygs denk gelse bitersin hocam.Ilk once siklari oku kafanda bi canlansin sonra paragrafi oku

• aynı durumdayız benimde 1 saat sürüyor türkçe paragrafı 2 bazen 3 defa okuyorum
  • Takip

• beyler matematik fenle başlayın bu ikisinde iyi sonuç alırsak bir şekilde puanımız iyi gelir zaten , ama sen türkçeden başlarsan bide zorsa o zaman bittin abicim o kafayla yapacağın matematik ve fen sorularının yarısını kaçırırsın .

tm ler ise tam tersini yapabilir
  • BabyFace57 kullanıcısına yanıt
    yok hocam zaten onu baz alarak söylüyorum bu fem 11 li 3-4-5 ve 2015 ygs ye göre yazdım ve optikle böyle sürüyor . ekstrem yayını var onu mesela 40 dakikada çözüyorum
  • Yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BabyFace57

Denemede 60 dk suruyorsa 2015 gibi bir ygs denk gelse bitersin hocam.Ilk once siklari oku kafanda bi canlansin sonra paragrafi oku

Ygs 15i cozmedim ama diger ygsler ile (10 11 12 13u cozdum) baska yayinevleri arasinda bir fark yok. Hatta 345 ortanin ilk turkcesiyle ygs yi kiyaslayinca daha uzun. Kelime olarak kiyaslarsak da fazladir kesin.

• once siklari okuyorum sonra paragrafa basliyorum. mesela ilk cumlede bir sık elendi diyelim oraya bi isaret koyup sıkki okuyup eliyorum tr max 40dk suruyor paragraf coksa. fem11li 35dk civari suruyor

• amerikanvarisi kullanıcısına yanıt
    bu taktiği her soruda mı yapıyorsun yoksa sadece bu hangisi çıkarılamaz hangisi yanlıştır tarzı sorularda mı
  • bbojanqles B kullanıcısına yanıt
    cikarilamaz yanlistir sorularinda hocam

• amerikanvarisi kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim yarın bi deneyecem teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.