Şimdi Ara

PARALEL DENEME SONUÇLARINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçları da burdan alalım NULLBRAiN2008 'e teşekkür ediyoruz bu arada güzel çalışma

benim bayağı kötü old.dan yazıyım yazmayımmı bilemedim

• exception019 kullanıcısına yanıt
    Moralini bozma çözemediklerini çözmeye ve çözdürmeye çalış. Merak etme sınavın genel olarak zor olma ihtimali yok. Sınavda her zaman kolay orta zor çok zor sorular olarak hazırlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musicoffee

Moralini bozma çözemediklerini çözmeye ve çözdürmeye çalış. Merak etme sınavın genel olarak zor olma ihtimali yok. Sınavda her zaman kolay orta zor çok zor sorular olarak hazırlanıyor.
    Ben hep 44lük yaptığımdan beni etkilemiyor.

Ne sığır insanlarsınız yahu. Egoist diye mesaj attı hemen biri. Hayattan kopmuş, her haltı sınav olmuş bu insanların..

bknz.https://eksisozluk.com/hep-50-tllik-benzin-alan-adam--2721115

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 10 Haziran 2015; 18:46:22 >

• 51
  • kusura bakmayın ama bir sınavda bütün sorular ugraştırıcı ve zor olamaz, apoteminin bile böyle değil. O kadar deneme çözdum ve hayatımda bu kadar boktan sorular görmedim. Zaman kaybı,çözmeyin.
    daha önce dershanede hocam zor bir deneme vermişti. Demişti ki öylesine çöz, çok zor sınav. Dershane genelinde yaptığı zaman herkes batırmış çok şikayet eden olmuş. O denemeden 35,75 net yapmıştım. Normalde de 40 netin altına inmem Bu deneme 30,25 net geldi. Sınav böyle gelirse hepimize hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8994B13F4 -- 10 Haziran 2015; 19:05:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orancanoren

daha önce dershanede hocam zor bir deneme vermişti. Demişti ki öylesine çöz, çok zor sınav. Dershane genelinde yaptığı zaman herkes batırmış çok şikayet eden olmuş. O denemeden 35,75 net yapmıştım. Normalde de 40 netin altına inmem Bu deneme 30,25 net geldi. Sınav böyle gelirse hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Wow kardesim h.o sonuclar aciklaninca pm at 45+ yapicaksin .
  • Bu denemeyle osymnin sinavlarirnin egimleri carpimi-1 ne paraleli
  • quote:

Orijinalden alıntı: NULLBRAiN2008

quote:

Orijinalden alıntı: orancanoren

Wow kardesim h.o sonuclar aciklaninca pm at 45+ yapicaksin .

Alıntıları Göster
    kasıntı bir şekilde zor sınav bence ama arkadaş uğraşmış yapmış tebrik etmekten başka bize bir şey düşmez ....fakat moralimiz bozuldu be ustaaa

• 22 doğru 6 yanlis gerisi bos . 11 im arkadaslar , o yuzden son sene sorulari hep bos . nasil sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobe_ceza

22 doğru 6 yanlis gerisi bos . 11 im arkadaslar , o yuzden son sene sorulari hep bos . nasil sizce ?

kötü git karekök lys soru bankasını bitir eminim daha güzel sonuçlar alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit001903

kasıntı bir şekilde zor sınav bence ama arkadaş uğraşmış yapmış tebrik etmekten başka bize bir şey düşmez ....fakat moralimiz bozuldu be ustaaa

Uzulme kardesim daha cok calis bu sinava gore lysde 16 fazl yaparsin korkma
  • Hahaha ulan adam denemelerin karmasını yapmış zor soruları seçip yerleştirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit001903

Alıntıları Göster
    sorular elinnde olan biri link yada pm falan bi şeyatabilir mi ? şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rg2122

38 doğru 11 yanlış

sırf bunun içinmi hesap açtın kardeş
  • NULLBRAiN2008 N kullanıcısına yanıt
    Denemeyi çözerken ki vaziyetimi izah edeyim.
    Aleyhime durumlar;
    Elektrikler yoktu bu yüzden tabletten telefonumun internetini kullandım
    Soruları ve cevapları tek sayfaya sığdırdım, yaz sil yaz sil yaptım
    Tam 60 dakika süre tuttum.
    He, unutmadan tabletin ışığında çözdüm, telefondan fotoğraf çekince flash patladı
    Lehime durumlar;
    tanıdık sorular yakaladım
    Güvender t.g, denge ve final tadı aldım
    Kafam gayet rahattı.

Tüm bunları göze aldığımızda 35 doğrum var 5 boşum var 6 7 civarı işlem hatasından gidik soru var.
    O kadar fotoğraf çektim ve yazı yazdım bir sınav öncesi öngörünü hakedebilmiş miyem??

• ahbeazizim kullanıcısına yanıt
    ipad de notes plus denilen bir şey var :))))

resimleri atıyorsun üstüne yaz çiz herşey yapıyorsun :)))))

ben öyle yaptım tek tek ekrandan bak kağıtta çöz çok saçma :)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

Denemeyi çözerken ki vaziyetimi izah edeyim.
    Aleyhime durumlar;
    Elektrikler yoktu bu yüzden tabletten telefonumun internetini kullandım
    Soruları ve cevapları tek sayfaya sığdırdım, yaz sil yaz sil yaptım
    Tam 60 dakika süre tuttum.
    He, unutmadan tabletin ışığında çözdüm, telefondan fotoğraf çekince flash patladı
    Lehime durumlar;
    tanıdık sorular yakaladım
    Güvender t.g, denge ve final tadı aldım
    Kafam gayet rahattı.

Tüm bunları göze aldığımızda 35 doğrum var 5 boşum var 6 7 civarı işlem hatasından gidik soru var.
    O kadar fotoğraf çektim ve yazı yazdım bir sınav öncesi öngörünü hakedebilmiş miyem??

48 D
    1 Y
    1 B

• o öyle değildir 8 cevabı yanlış soru var :))
    denemeyide abartmayın herkesin 45 + yaptığı fem denge ve 6 lıdan karıştırmış çoğunu çözerken hatırladım ama içinde farklı kynaklardanda var ama çoğu fem gibi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.