Konuyu nereye açacağımı bulamadım ; telefon da alacağım için burayı seçtim . Nokia x6 almayı düşünüyorum ama paralel ithalat ürün olayı kafamı karıştırdı .. Telefonun paralel ithalat olup olmadğını nereden anlayacağız ? Hangi internet siteleri güvenilirdir ?
Küçük bi şehirde bulunduğum için iki mağaza + Turkcell bayileri var Genel piyasası nedir bu telefonun ?
Şimdiden teşekkürler ..
X6 8 gb olanların hepsi paralel ithalat.8 gb türkiyeye gelmedi.16 gb olanlar ise zaten fiyatından belli eder normal fiyatı 700-750 bunun altında olanlar paralel olur.Büyük marketlerde bimeks,teknosa,medimark vb.. ve turkcell abone merkezlerinde paralel ithalat olmaz.Paralel almak istemiyorsan teknosa'yı tavsiye ederim peşin 700 taksitli 750.
quote:
Orijinalden alıntı: gstmr
X6 8 gb olanların hepsi paralel ithalat.8 gb türkiyeye gelmedi.16 gb olanlar ise zaten fiyatından belli eder normal fiyatı 700-750 bunun altında olanlar paralel olur.Büyük marketlerde bimeks,teknosa,medimark vb.. ve turkcell abone merkezlerinde paralel ithalat olmaz.Paralel almak istemiyorsan teknosa'yı tavsiye ederim peşin 700 taksitli 750.