Şimdi Ara

Paralı Yada Parasız Lütfen Yardım Çıldırmak Üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tek istediğim şey Sticker kağıdına baskı alabilmekti.

Hp kullandım rezaletti. Çöpe attım. Ardından Canon İX Pixma 6850 önerdiler. Gittim Vatandan aldım hemen. Her türlü kağıt seçeneğini yazdırma ayarlarından yaptım sticker kağıdını ıslak çıkarıyordu. Kuruyunca iz kalıyordu. Canon yetkili servisi uzaktan bağlandı oda yapamadı. Vatana gittim iade almadılar 1 hafta araya birilerini soktuk rica minnet verdim yerine biraz araştırma ile Epson L1300 modelini 1750 TL verip aldım. Bugün kurdum ve oda rezalet çıktı. a4 kağıdına bile canonun sticker kağıdına yaptığı baskıdan kötü çıkarıyor. Ki aralarında 1100 TL fark var bu cihazların.

Artık paralı parasız yardımlarınızı bekliyorum. Ne yapayım nasıl yapayım çıldırmak üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jewel06 -- 30 Haziran 2016; 2:04:24 >

• Sticker kağıdına puskurtmeli yazıcılar ile baskı alabileceğinize emin misiniz? Sandığım gibi parlak puruzsuz bi yapısı varsa o kağıtlara puskurtmeli yazıcılar ile iyi netice alamazsınız. Tonerli bir makine varsa etrafınızda ( ofis iş vs.) bir de öyle deneyin.

Yada kağıt özelliklerini tam olarak bana yazın sabah işe girince bi araştırayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam muhtemelen mürekkep uyumsuz. Mesela kuşe kağıda normal mürekkep ile baskı alınca mürekkep dokununca dağılıyor. Baskı dağılıyor kurumuyor. Sizdeki durum da aynı olabilir. Kağıt normal mürekkebi emmiyor. Kuşe mürekkebi deneyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

Hocam muhtemelen mürekkep uyumsuz. Mesela kuşe kağıda normal mürekkep ile baskı alınca mürekkep dokununca dağılıyor. Baskı dağılıyor kurumuyor. Sizdeki durum da aynı olabilir. Kağıt normal mürekkebi emmiyor. Kuşe mürekkebi deneyebilirsiniz.

hocam birkaç yerde bende duydum. Lakin o kadar çok masraf yaptımki inanın alıp olmazsa artık yazıcıyı kıracağım denemeye korkuyorum.
  • Yapacagınız işe en uygunu ve randımanlısı Lazer yazıcıdır.
    HP LaserJet Pro CP1025 Renkli Yazıcı (CF346A)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jewel06

quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

Hocam muhtemelen mürekkep uyumsuz. Mesela kuşe kağıda normal mürekkep ile baskı alınca mürekkep dokununca dağılıyor. Baskı dağılıyor kurumuyor. Sizdeki durum da aynı olabilir. Kağıt normal mürekkebi emmiyor. Kuşe mürekkebi deneyebilirsiniz.

hocam birkaç yerde bende duydum. Lakin o kadar çok masraf yaptımki inanın alıp olmazsa artık yazıcıyı kıracağım denemeye korkuyorum.

hocam kolayı var. stiker etiketi ile yazıcı satan bir yeree gidin.bursa kartusun bayii leri oluyor. orda birkaç sayfa test cıktısı alın kuse murebbi ile durumu gore yazıcıyı alır veya almazsınız.
  • jewel06 kullanıcısına yanıt
    Canon ile bu işi halledebilirdiniz sadece boş kartuş alıp kuşe mürekkebi doldurmanız yeterliydi. Ayrıca epson canondan iyi baskı verir diye birşey yok, fiyatı pahalı olunca öyleymiş gibi sanılıyor bizim ülkemizde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bu aşamada yapacağınız en doğru iş epson uyumlu kuşe mürekkebi kullanmak olacaktır. Kullanmaya başlamadan önce tank ve kafadaki mürekkebi temizleyici solüsyonla tamamen boşaltmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

Canon ile bu işi halledebilirdiniz sadece boş kartuş alıp kuşe mürekkebi doldurmanız yeterliydi. Ayrıca epson canondan iyi baskı verir diye birşey yok, fiyatı pahalı olunca öyleymiş gibi sanılıyor bizim ülkemizde.

Hocam eminmisiniz kuşe mürekkebi işimi çözecekmidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCP Türkiye

Bu aşamada yapacağınız en doğru iş epson uyumlu kuşe mürekkebi kullanmak olacaktır. Kullanmaya başlamadan önce tank ve kafadaki mürekkebi temizleyici solüsyonla tamamen boşaltmanız gerekir.

Kuşe mürekkebi konusunda eminmisiniz hocam. Harcadığım paranın anası danasını geçti.
    Kuşe kağıda basmak için kuşe mürekkebi kullanmaktan başka çözüm yok. Eger canon cihazını geri vermemiş olsaydınız, 6850'nin muadil OCP mürekkepleri ile kuşeye çok rahat basabilirdiniz. Orijinal mürekkeplerde alamadığınız sonucu Canon'un 5-6 kartuşlu serilerinde OCP mürekkeplerle ile alabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.