Şimdi Ara

Param yok diye kızı vermiyorlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kızın ailesi evi ve arabası olmayan birine kız vermeyiz demişler benim borç harç bir arabam var başkada birşeyim yok kızda ailesini destekliyor anlıyacagınız ortada kaldım... ne yapayım sizce

• Anladın mı ?
  • O kızdan ve ailesinden hayır gelmez, paragöz insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

O kızdan ve ailesinden hayır gelmez, paragöz insanlar.

Bunu yazmak için gelmiştim şimdi gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

beter ol pis fakir

VOLTA çok bozdu
  • Dostum eğer kız senin değil de ailesinin yanında ise şu durumda , uzatmanın bir anlamı yok . Evlenmeden bunları bekliyorsa Allah korusun evlendiğinizde kötü günlerinizde (hastalık,maddiyat) yanında olur mu sence ?
  • quote:

beter ol pis fakir

ben beter olurumda sen ADAM olurmusunuz onu bilmiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız da ailesini destekliyorsa salla gitsin o seni çok üzülüyor zannetsin.

• Dostum bazı arkadaşlar paragöz falan demiş ama herkes kızının rahatını ister onlara da hak vermek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

Dostum eğer kız senin değil de ailesinin yanında ise şu durumda , uzatmanın bir anlamı yok . Evlenmeden bunları bekliyorsa Allah korusun evlendiğinizde kötü günlerinizde (hastalık,maddiyat) yanında olur mu sence ?

paşam kız diyorki seni beklerim evini al öyle evlenirim evin olmadan evlenmem ailem izin vermez yahu evlenen herkesin evimi oluyor bu dünyadan götürecegimiz 2 metre kefen
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatyeri

quote:

beter ol pis fakir

/>
  • quote:

quote:

Dostum eğer kız senin değil de ailesinin yanında ise şu durumda , uzatmanın bir anlamı yok . Evlenmeden bunları bekliyorsa Allah korusun evlendiğinizde kötü günlerinizde (hastalık,maddiyat) yanında olur mu sence ?

paşam kız diyorki seni beklerim evini al öyle evlenirim evin olmadan evlenmem ailem izin vermez yahu evlenen herkesin evimi oluyor bu dünyadan götürecegimiz 2 metre kefen

Valla dostum sen biliyorsun ama bence izlediği yol yanlış kız arkadaşının evlendikten sonra beraber de alınabilir emek verilip , kız tarafı varlıklı mı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Dostum bazı arkadaşlar paragöz falan demiş ama herkes kızının rahatını ister onlara da hak vermek lazım.

kardeş onlarda haklı ama yuva yapanın allah yardımcısı olurmus ilk önce insan olsun adam olsun calısır alırsınız demek varken evı yok vermeyız karsımıza cıkmasın demekte yanlıstır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Dostum bazı arkadaşlar paragöz falan demiş ama herkes kızının rahatını ister onlara da hak vermek lazım.

O zaman kızın ailesi de yardım etsin, ortak alsınlar evi. Herşeyi bizmi yapıcaz yani...
  • Hocam genç yaşta evlenip de evi olan nadir.Olduysa bile ailesinden kalmadır.İyi bir maaşın varsa(iyiden kasıt ev çevirebilecek kadar) mutlu mesut yaşarsınız.
  • dostum sen kızını borcu harcı olan, maddi açıdan rahat olmayan birine vermek ister miydin peki ?
  • "Param yok kız vermiyor"
    diye okudum, özür diliyorum ve gidiyorum.

• quote:

quote:

beter ol pis fakir

Ooouuuvvvv manyak laf manyak manyak laf. HEADSHOT.

• quote:

quote:

quote:

Valla dostum sen biliyorsun ama bence izlediği yol yanlış kız arkadaşının evlendikten sonra beraber de alınabilir emek verilip , kız tarafı varlıklı mı peki ?

normal bır aıle evlerı olan bır aıle ıste

• Malesef bu devirin kriterleri böyle sende zengin kız ara 100 tane aileye gitsen kızını ver diye 99u ev araba ve sabit bir maaş ister.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.