Valla ya yapayım mı diye içimi yiyen şey giderim ufak bir şehirde hiç bir şey yapmadan ömür boyu yaşarım öbür yarısıda durur BİST'te filan temettü-büyüme hisselerinde ne uğraşıyorum 25 yaşımda bir baltaya sap olmakla? Zaten 40 yaşıma kadar yaşasam anca yaşarım ne bir aile kurma derdim var ne karı-kız oyun bilgisayarı alırım toefl 102 puanlık ingilizcemle anime cosplay'i yapan abdli hatunların discord modluğunu yaparım mis gibi yaşanılır... ![]() |
Paramın yarısını KKM'ye koysam asgari ücretten çok kazanıyo oluşum

-
-
şimdi bu parayı yatırdınmı 3 ay dokunamıyor musun?
-
"Vade içinde hesaptan para çekme veya hesaba para yatırma işlemi yapılamaz." ibaresini yeni gördüm
3 ay idare edecek kadar bir para ayırdıktan sonra kkm'ye yatırmak daha iyi gibi
-
Trde neden çalışmak mantiksizdir sorusuna bir cevap daha
Ustelik ise gitsen yoldur yemektir yeni kiyafettir derken aldigin 5500un en en en az 1500ü gene ise gidiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok dogru hocam özellikle aileden ev-araba kalmış çoğu kişi faiz yiyerek çalışmadan gezip tozup yaşıyo.
1 milyonluk aracın varsa sat aylık çok rahat junior-mid level developer maaşı - 0 emek hatta git iç anadoluda yaşa yazılımcı-mühendis adamdan daha çok para biriktirsin daha çok yatırım yapma şansın olur ~ İstanbulda beyaz yakanın maaşının yarısının kiraya-masraflara gittiğini hesaba katarsak.
-
Şimdi bu paranın faizini çekebiliyir muyuz yoksa 90 gün beklemek mi gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
90 gün sonunda yatıyor
-
%100 enflasyon olan bir ülkede buna girilir mi la
-
bro dolarla borsada işlem yapsamda zor , istikrarlı aylık net bir kar yapmam lazım ki enflasyona göre karlı çıkabileyim enflasyona karşı en kolay yöntem bist olabilir ancak.
-
En Beğenilen Yanıtlar

Trde neden çalışmak mantiksizdir sorusuna bir cevap daha
Ustelik ise gitsen yoldur yemektir yeni kiyafettir derken aldigin 5500un en en en az 1500ü gene ise gidiyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X