Şimdi Ara

Paranormal Activity'i izledim fakat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: IIBurkiII Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün sınıf olarak bir hocanın dersinde izin isteyip film izlemeye karar verdik.Korku filmi olsun dediler, kaliteli bi korku filmi arıyolardı.Ben de sırf forumlarda , internette çok övüldü diye onu önerdim.(Gerçekten korkunç olduğunu sanıyordum)Gelin görün ki filmi izlemeye başladık, ilk cd bitene kadar herkes of, puff, hiç korkunç değil vs. bi ton şikayet etti. 2. bölümde ise çok az gerilim sahnesi vardı.
    Sonuç olarak ilk kez izlemediğim bir filmi önerdim ve resmen mahcup oldum.
    Bu filmi korkunç zanneden açsın komedi diye izlesin.

Gerçekten korkunç, etkisinde kaldım, unutamadım dediğiniz bir korku filmi var mı ? Fazla bilm kurgu ya kaçmayacak, inandırıcı olacak türden birşey?

• La gidip okul da izlersen bide gündüz tabi ürkütmez benim gibi gece 3 de izle bak sonra gel konuşalım.2ay etkisinden çıkamadım.Yanında bi kaç kişi olunca korkmassın zaten grup psikolojisi.
  • altıma zıçtım bunu izlerken

The Exorcism of Emily Rose
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

La gidip okul da izlersen bide gündüz tabi ürkütmez benim gibi gece 3 de izle bak sonra gel konuşalım.2ay etkisinden çıkamadım.Yanında bi kaç kişi olunca korkmassın zaten grup psikolojisi.

En son sahnede bi kaç çığlık atan fln oldu ama beklediğim etkiyi bırakmadı.Okulda izlediysek de ortam öyle sınıf gibi aydınlık değildi.Tabi dediğin doğru ama her korku filmi gece izlendiğinde kat kat fazla etki yapar.Böyle bi ortamda tesir edecek türden korku filmi yok mu ?Son sahnedeki gibi gerilim, ani fırlamalar fln olsa her türlü korkuturdu diye düşünüyorum
  • misal çalıştığım yer nedeniyle yerin ortalama 30 m altındayım. gece gündüz lambalar sayesinde aydınlanıyoruz fakat gündüz yalnız başıma kontrol eder gezerken hiçbir ürperti duymama rağmen geceleri insan ürperiyor ayrıca korku filmi kalabalık grupla izlenirken korkutmaz, grubun sayısı 3 yada 5 kişi ise de korkunç oluyor ikişerli grup olamayınca insan daha bi tedirgin oluyor. ya ben tek kalırsam diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

altıma zıçtım bunu izlerken

Bilmiyorum kardeşim, o filmin de korkunç olduğunu söyleyen çok ama bu film için de öyle denmişti.Sonuç dediğim gibi.
  • Hostel, The Descent. Bu iki film harbi harbi gerçek olabilecek ve mantıklı korku filmleridir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

La gidip okul da izlersen bide gündüz tabi ürkütmez benim gibi gece 3 de izle bak sonra gel konuşalım.2ay etkisinden çıkamadım.Yanında bi kaç kişi olunca korkmassın zaten grup psikolojisi.

Aynen, okulda gürültülü ortamda mı izlenir bu film? Ses efektlerinin hakkını veren ve karanlık bir yerde izle o zaman görürüm seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn the page

quote:

Aynen, okulda gürültülü ortamda mı izlenir bu film? Ses efektlerinin hakkını veren ve karanlık bir yerde izle o zaman görürüm seni

Sinema salonu gibi toplantı salonu var, orada izledik.Yetmez mi ? Yine karanlık ortamdı ve çıt çıkmıyordu.Sinemada korku filmine gitmedim daha önce, ama izlediğimiz salonla aşağı yukarı aynı ortam olur.

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Hostel, The Descent. Bu iki film harbi harbi gerçek olabilecek ve mantıklı korku filmleridir.

• Sınıf ortamında en iyi komedi gider korku filmi istediği kadar korkunç olsun sürü psikolojisine karşı koyamaz siz komediye devam edin sınıf ortamında korku yaramaz
  • hostel I ve II yi izleyin sınıfta ama hoca olmasın izletmez :) özellikle 2. filmin ilk yarım saatini görürse
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCalifornia

Sınıf ortamında en iyi komedi gider korku filmi istediği kadar korkunç olsun sürü psikolojisine karşı koyamaz siz komediye devam edin sınıf ortamında korku yaramaz

Evet komedi iyi gidiyor fakat küfürsüz ya da bel altı iması olmayan komedi bulmak da gerçekten zor.Öyle komedi filmleri 80-90 larda kaldı sanrm.(bkz. bilimum Kemal Sunal filmleri)
    Varsa bir öneriniz sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

hostel I ve II yi izleyin sınıfta ama hoca olmasın izletmez :) özellikle 2. filmin ilk yarım saatini görürse

Öyle sahneler uymuyo işte sınıf ortamına

• film mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

hostel I ve II yi izleyin sınıfta ama hoca olmasın izletmez :) özellikle 2. filmin ilk yarım saatini görürse

paranormal activity sadece 2 saatlik bir kayıptı benim için.
    açın saw izleyin. kızlar iğrenir falan güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 17 Aralık 2010; 22:13:21 >
  • quote:

evet bu gerçekten iyi
  • iyi bir ses sistemi + karanlıkta büyük tv ile gece yarısı izleseydin ilk cd bitmeden kapatırdın
  • quote:

vede gerçek bir olaya dayanıyormus son sahnesindeki mahkemedeki diyaloglar hala hafızamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

iyi bir ses sistemi + karanlıkta büyük tv ile gece yarısı izleseydin ilk cd bitmeden kapatırdın

O film öyle psikolojik etki bırakacak bir film.Ama benim aradığım böyle anlık tepki verdirtecek türden birşey(mesela fonda müzik olmayan ve karanlık bi sahnede aniden ekrana bi yaratığın fırlaması).
  • quote:

kapı gıcırtısından mı korktun
  •  Paranormal Activity'i izledim fakat...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.