Şimdi Ara

Parapsikoloji, Telepati VS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok az okuduğum kitaplar arasında parapsikolojiyle ilgili birşey de vardı. Sanırım bu konuyu duymuşsunuzdur.

Ben uzun yıllardan beri o kitapta okuduğuma benzer şeyler hissediyorum, bunlar çok basitte olsa ilginç geliyor bana, anlatayım.

Mesela uzun zamandır gündende olmayan, hayatımdan çıkmış artık hiç adı geçmeyen kişi,konu,mekan vb gibi şeyler hiç alakası yokken hafızamda canlanıveriyor birden, yani onları çağrıştıracak hiç birşey yokken oluyor bu. Onları hatırladığım gün mutlaka bir şekilde karşıma çıkıyorlar.
    Dün bu olayın en bariz olanlarından birini yaşadım, burada birşeyler karalarken 4 aydır haberleşmediğim bir Dostum geldi aklıma ve yemin ederim üzerinden 5 saniye bile geçmeden, o arkadaşın 27 Aralık günü başka bir forumda açtığım ve o zaman diliminde güncelliğini kaybetmiş bir konuya attığı mesajın uyarısı geldi.

Bunun bana ilk kez olmadığını, hatta çok sık olduğunu düşünürsek olay artık tesadüf niteliğini kaybediyor sanırım

Konu hakkında daha detaylı bilgisi olan ve açıklama getirebilecek kişilerden, veya benzer şeyler yaşayan arkadaşlardan yorum rica ediyorum.

• sen uçmuşşsun abi
  • Kardeşim şuan anımsayabiLdiğim Peyami Safa'nın Yalnızız isimLi bir romanı var. Bu eserde -1949yıLında kaLeme aLınmış, tefrika oLunmuş- 50 sayfaya yakın parapsikoloji ve metapsişik üzerinde dururmuş...BeLki yararLı oLabiLir.

BiLim dunyasının aydınLatamadığı konuLardan birisi daha bu mevzu...

BaşLı baŞına bir ? ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyü Hakkinda (ciddi)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.