Bildirim
Parayı Geri Alma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PTT den yatırdıysan alabilirsin ama muhakkak msn kayıtları ve forum kayıtlarını pcde barındır yamuk bi durum olursa PTT makbuzu(Veya banka) ve online kayıtlarla halledersin. -
haha zaten carı vermediyse parayı niye versin kazıklanmışın demek oluyor bu :D:D
Çünkü charı aldığın kişilerde insan yani. Kimden talep edicen.
Bence char alırken elden al en garantilisi -
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
PTT den yatırdıysan alabilirsin ama muhakkak msn kayıtları ve forum kayıtlarını pcde barındır yamuk bi durum olursa PTT makbuzu(Veya banka) ve online kayıtlarla halledersin.
Msn kayıtları ve forum derken msn yazıştığımız şeylerin resminimi çekeyim barındırayım ve forumdakileri?? -
Evet aynne öyle
Mesela örnek benim oalyımda elimde forumdaki özel mesajlar 72 blader konusundaki kayıtlar ve PTT makbuzu mevcut yani yasal işlem başlatmak çok kolay. -
Tmm çok saol ama benim başıma böyle birşey gelirse yasal işlem başlatmadan önce babam beni başlatır...
Çünkü böyle birşey olduğunda bir başlar paranı böyle salak şeylere harcıyorsun ne anlıyorsun ne zevk alıyorsun hepsi mal mal şeyler paranı harcıyorsun bunlaraaa vsvsvs -
O yüzden alışveriş yapacağın adamı iyi seçmen lazım -
Abi buda kavun değilki götüne kokluycaz adam hacıyım hocayım diyor cukkalıyor malı bende beddua üstüne beddua -
Adamın şerefsiz olduğunu her türlü davranışından anlarsınki. Ama yinede elden halelt bu işleri. -
Paypal ne güne duruyo şifreyi alamazsan parayı geri çekirsin -
Paypalda öyle birşey varmı?
Paypalıda tam kullanmasını bilmiyorum türkçe dil seçeneği yokmu? -
char satışlarını bilmem ama silk gibi şeyleri gamesultandan alın banada Peter Petrelli söyledi -
western union dışındaki ödeme seçenıklerınde parayı geri çekebılme gıbı bi olanak mevcut
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X