|
Parayı vermeyenden nasıl para alınır
-
-
Elden ele verip arkadaş arasında bir borç durumu gibi bir şeyse o adam o parayı vermeden alamazsınız. Ama senet ile sözleştiyseniz eğer senedin tarihi geçmesine rağmen ödemesini yapmıyorsa avukat o zaman iş görür. Eğerilk durum geçerli ise sizin olayda, o parayı unutsanız iyi olur belki de .d
-
15k büyük para be. Verirken elleri titrememiş mi? Umarım alırsınız paranızı. Herhangi bir kanıt yok ise almak zor ama. -
Sıkıştırın, gtü tutuşursa getirip verir.
-
Parayı havale ederken açıklama kısmına borç diye yazmış, işe yarayabilir. -
Hiçbir işe yaramaz, havale kısmında isteyen istediğini yazar onun hukuki bir süreci noktalandıracak bir hükmü yok. Zaten dava açarsanız adam her türlü kılıf uydurup savuşturabilir havale kısmında yazılan şeyleri. Kısacası hukuki olarak bu parayı o adamdan alamazsınız, imkansız. Parayı kendi isteğiyle vermeden alamazsınız, kendi isteğiyle vermesini nasıl sağlarsınız işte orasını bilmiyorum arkadaşınızla borçlu arasındaki ilişki ortak arkadaşlar vs vs bir sürü şeye bağlı.
-Benzer durum yaşayan insanlar tanıyorum o yüzden bu kadar net konuşuyorum bu arada-
-
Hocam bayan arkadasiniza söyleyin. O parayi unutsun hukuksal bi dayananiz da yok galiba. Bide akil vermek gibi de olmasin araya girmeyin. Bu tür işler sizide aşar. Iyilik yapayim derken başına sıkıntı alma. Borcu sonucta sen vermedin. -
Millete şaşıyorum nasıl böyle yüzsüz olabiliyorlar diye. Geçenlerde de böyle bir borç konusu görmüştüm burada. -
Biri benim paramı alacak ve vermeyecek onun anasını sikerim.
-
Bu yüzden verip kötü olana kadar vermeyip kötü olmak daha iyi parayı isteyip alana kadar iyiler verirken yok öyle yok böyle bu işe ağır abilerin el atması lazım sıkıştırıp alacaklar başka çaresi yok onlarda bi miktarını alır elbette. -
Bu bana bi hikaye cagristirdi
Yillar yillar once bi kasaba varmis
Kasabanin imamiyla imamin siki kankasi varmis imamin siki kankasi karisi multeciymis yani k*rtmus bu imam bi gun 100 kusur borc istemis bu kankasi vermis imam 70 milyara kadar vermis borcunu son 50 milyar kala vermemis bu kankasi bunlari imamla k*rd karisini paxarda gormus imam demis senin gecmisini gelecegine ziplatirim ver parami demis kafa goz patlatmis
Derken imam slovakyaya kacmis karisini birakmis alacakli demiski kocanin borcunu kim oducek demis evde kavga kiyamet derken bir anda alacakli kadina sinirlenip sen verecen diyip kadinlar her gece canli yayinlar acip siteden para kazaniyomus alacakli boyle boyle baya para kazanmis ilginc ama gercek.hikaye -
Bende birinden duydum hikaye anlatilana gore tamda boyleymis yalanmi gercekmi bilmem -
Çat diye sevişmediği kadına 15bin kağıt verebiliyorsa çokda koymaması lazım -
bayan mı :D
muhtemelen twitterda tanıştığı fake profilin birisine 15k gönderdi şimdi nasıl alırım onu istiyo
ne alması aga unut o parayı daha
soğuk bir su içip ılık bir duş al sonra da unut
-
Döverek.Ya seve seve ya da
-
Öncelikle borç yazması çok iyi olmuş , ayrıca birde whats app konuşmaları var ise borc verdiğine ve karşı tarafın bunu kabul ettiğine dair hemen bir avukatla görüşüp alabilir diye düşünüyorum .
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hiçbir işe yaramaz, havale kısmında isteyen istediğini yazar onun hukuki bir süreci noktalandıracak bir hükmü yok. Zaten dava açarsanız adam her türlü kılıf uydurup savuşturabilir havale kısmında yazılan şeyleri. Kısacası hukuki olarak bu parayı o adamdan alamazsınız, imkansız. Parayı kendi isteğiyle vermeden alamazsınız, kendi isteğiyle vermesini nasıl sağlarsınız işte orasını bilmiyorum arkadaşınızla borçlu arasındaki ilişki ortak arkadaşlar vs vs bir sürü şeye bağlı. -Benzer durum yaşayan insanlar tanıyorum o yüzden bu kadar net konuşuyorum bu arada- |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X