Şimdi Ara

parça kontör nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PARÇA KONTÖR NEDİR?NASIL YÜKLENİR?EN AZ KAÇ LİRAYA PARÇA KONTÖR ALINIR?

• elindeki parayla çekirdek alır gibi bir turkcell e gidiyosun ya da ne kullanıyosan bana şu adarlık kontor diosunn oda pc den yüklüoo
  • Adı üstünde 100-250-500-1000 olmayan parçalanmış kontör demek.

Ben parça kontör satıyorum 250 konötrü 22 YTL Veriyorum (70+70+70+40)
  • parca kontoru liste fiyatlarindan almak isterseniz

kontoryolla
  • Türkcell den alırsın, 25 ve 50 lik kontorler, bunlar sadece kredi kartıyla yüklenir ve aktif süreni uzatır 3 ay.

Birde kendi hattından dilediğin miktarda, sana kontor transfer yapan yerler var, onlar aktif süreyi uzatmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kukoc82

parca kontoru liste fiyatlarindan almak isterseniz

kontoryolla

burası turkcell bolumu vodafon değil. sitenin reklamını turkcell de yapman işe yaramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: kukoc82

parca kontoru liste fiyatlarindan almak isterseniz

kontoryolla

burası turkcell bolumu vodafon değil. sitenin reklamını turkcell de yapman işe yaramaz

bencede hattım vodefone değilki burası işime yarasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim anlamadığım kendi hattımzdan kontör transferi 250 ile sınırlı.Burda ise dilediğimiz miktarda yapma imkanı var deniliyor.

Bunu yapmak için Turkcell emi başvuruyoruz.Faturalı hattımıza fatura kontörlü hatta ise kontör düşerekmi bu işlem gerçekleşiyor.Mesela bende hattımdan sınırsız miktarda transfer yapmak istiyorum nasıl yapabilirim.Birde bunu kar bazı nedir ki ?

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Türkcell den alırsın, 25 ve 50 lik kontorler, bunlar sadece kredi kartıyla yüklenir ve aktif süreni uzatır 3 ay.

Birde kendi hattından dilediğin miktarda, sana kontor transfer yapan yerler var, onlar aktif süreyi uzatmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 5 Temmuz 2007; 20:13:01 >
  • Yokmu bilen veya bu işi yapan
  • Dsotum o sınır hiç bir şekilde kaldırılmıyor, çünkü nedeni ise güvenlik ve dahası işte şu aralar revaçta olan kontör transferi ile yapılan parça kontör satışları nedeniyle limitin tekrar düşeceğini duydum, çünkü bu transfer limiti yapılıp daha sonra satılan açık hat olayları bir çok yasadışı iş için kullanılır olmuş..
  • sen parça kontör istiyorsan bana pm at
  • parça kontör istemiyorum soruma cevap arıyorum

Yani bu kontörleri kontör transfer ilemi gönderiyorlar.Her kontör göndermede 2 kontör gidiyor birde üstüne bir hat ile 250 gönderiliyor.Bunarın kaç tane hattı varki o kadar dükkan açıp bu işi genişletiyorlar.Üstüne ne kadar kar elde ediyorlarki?

quote:

sen parça kontör istiyorsan bana pm at
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

parça kontör istemiyorum soruma cevap arıyorum

Yani bu kontörleri kontör transfer ilemi gönderiyorlar.Her kontör göndermede 2 kontör gidiyor birde üstüne bir hat ile 250 gönderiliyor.Bunarın kaç tane hattı varki o kadar dükkan açıp bu işi genişletiyorlar.Üstüne ne kadar kar elde ediyorlarki?

quote:

Dostum bunlar normal tel bayiileri içinde genelde 20 kontör olan kampanyalı hatlardan alıyolar değişik kişiler üzerine fasom açtırıyolar hat sayısı çok yani öyle 3-5 değil günde 100 üstünde içindeki hediye kontörlerin üstüne 250 kontör yüklüyolar 50de kombarada var etti 320 bunları önce transfer şeklinde parça kontör olarak satıyolar kalan transfer hakkı bittiğindedee açık hat diye satıyolar 8-10 ytl gibi bir fiyata satıyolar. Şimdi bunlar hattı toptan 2 ytl gibi bir fiyata alıyolar. 33 ytl = 35ytlye 320 kontör almış oluyolar. 250 sini tarnsfer ediyolar yaklaşık 30-35 ytl para ediyor buda birde hattı satarken hat parası alıyolar. işte o açık hat parası karları oluyor diyebiliriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

parça kontör istemiyorum soruma cevap arıyorum

quote:

Evet kontör transfer ile yapıyorlar. ve her gonderimde 2 kontör gidiyor.

"Bunarın kaç tane hattı varki"

Benim 30 tane hattım var
  • güzel oldu ama ay sonunu beklemeden ayı kurtarmak için 30-40 yükletiyorum ama küçük telefonculara güvenmiyorum hattına girerler falan neme lazım etraf uğursuz dolu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaSSTaRd

güzel oldu ama ay sonunu beklemeden ayı kurtarmak için 30-40 yükletiyorum ama küçük telefonculara güvenmiyorum hattına girerler falan neme lazım etraf uğursuz dolu..

sen adamın eline telefonu mu veriyorsunda HATTINA GİRECEK ??
  • kardeş sonuçta numaranı falan biliyorlar herşey olabilir yani kartları kopyalayıp çoğaltanda biziz aynı hattı iki kişiye satanda biziz..herşey olabilir yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaSSTaRd

kardeş sonuçta numaranı falan biliyorlar herşey olabilir yani kartları kopyalayıp çoğaltanda biziz aynı hattı iki kişiye satanda biziz..herşey olabilir yani

gazateyi aç sarı sayfalarda yüzlerce cep numarası var hepsini kopyalasınlar o zaman..

bu kadar paranoya ya gerek yok arkadaşlar
  • Cevap için teşekkürler arkadaşlar.

Kafamdaki sorular yanıt bulundu , sağolun
  • Güzel bir uygulama:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.