Şimdi Ara

Parça yenilenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazir pc olarak aldigim 3-4 senelik bilgisayarima ekran kartı ve ram takviyesi yapmak istiyorum.Kafamda rami minimum 8 gb yapmak var.Pek fazla bu işlerden anlamadiğim için en mantiklisi cpu-z ve everest görüntülerini atmam mantıklı olacağini düşündüm.400 ile 550 tl arasi bir bütcem var.Yardımcı olursaniz çok iyi olur.Biraz fazla resim var kusura bakmayin

Parça yenilenmesi
     Parça yenilenmesi
     Parça yenilenmesi
     Parça yenilenmesi
     Parça yenilenmesi
     Parça yenilenmesi
     Parça yenilenmesi
     Parça yenilenmesi
     Parça yenilenmesi
     Parça yenilenmesi
     Parça yenilenmesi

• Psun herhalde 300-350 arasıdır diye tahmin ediyorum.Gtx 750ti ve 4gb ram sistemine iyi gelecektir.Ama psuna bir bakıp buraya yazsan iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Pek anlamiyorum ne yazik ki ama resmini çektim Buyrun  Parça yenilenmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygool -- 10 Ocak 2015; 21:15:52 >
  • Psunuz yetersiz gelir.O zaman da 500w bir psu ve r7 260x sizin için daha iyi olur.Performans olarak da aynı performansı alırsınız,merak etmeyin.En basitinden şöyle vereyim linkleri.
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=10470426 107 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x--gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html 324 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-4gb-value-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-ram.html 95 tl
    Toplamda 526 tl.
    Rami en ucuz olanını seçtim.Ben de kullanıyoru aynı ramin 2lik olanından.Fiyatına göre iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 10 Ocak 2015; 21:24:12 >

İlgi ve alakanızdan ötürü cok teşekkürler.Yeni çıkan oyunlarda ultraya ulaşma imkanimiz var mi acaba bu şekilde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygool

İlgi ve alakanızdan ötürü cok teşekkürler.Yeni çıkan oyunlarda ultraya ulaşma imkanimiz var mi acaba bu şekilde ?

Var da hocam şöyle var.Hangi ekran çözünürlüğünde,hangi oyunda olması önemli.1280x720de high-ultra arası değişir bazı ayarlardan da feragat ederek.1080p dersen işler değişir.

1080p düşünmüştüm ben.Aslinda genelde skyrim oynuyorum 1920x1080 low olarak.Modlarla ultraya çıkabilirsem enfes olur tadından yenmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parça değişimi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1080p düşünmüştüm ben.Aslinda genelde skyrim oynuyorum 1920x1080 low olarak.Modlarla ultraya çıkabilirsem enfes olur tadından yenmez.

Hocam skyrimde ultra açarsınız sıkıntı olmaz gibi.

Aslinda Battlefield 4,Nba 2k15 gibi oyunlarda ultrayi sorunsuz görebilirsem psu ve ekran kartı için bütceyi 850ye kadar zorlayabilirim.Diğer parçalarda sorun cıkarmazsa mümkün müdür ?
  • quote:

Aslinda Battlefield 4,Nba 2k15 gibi oyunlarda ultrayi sorunsuz görebilirsem psu ve ekran kartı için bütceyi 850ye kadar zorlayabilirim.Diğer parçalarda sorun cıkarmazsa mümkün müdür ?

O zaman r9 280 iyi olur.Tabi psuyu da 550-600w arası almak gerekir.Multiplayer harici sıkıntıya gelmez gibi hocam.

En mantiklisi sanirim bu.Multiplayer pek önemli değil benim için zaten.Ultraya ulaşamadiğim oyunlarıda konsoldan hallederim artik.İlgi alakan ve desteğinden ötürü çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.