Şimdi Ara

Parçaların Çoğu Tamam Devamı için Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende sistem topluyorum ve parçaları tek tek topluyorum şimdiye kadar power supply kasa anakart ram ve hdd yi aldım ama işlemci ve ekran kartı konusunda karar veremiyorum şimdiye kadar aldığım sistem parçaları şunlar

anakart: gigabyte p35c ds3r

ram: veritech ddr2 800 1 gb

hdd: western digital 250 gb

kasa: enermax chakra

supply: be quıet straight power 500w

işlemci konusunda karar veremiyorum fiyat o kadarda önemli diil sonucta parça parça alıyorum fazla dokunmuyo :) en azından geleceği olan bi işlemci tercihim olacaktır.. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• bütcene göre al bi işlemci 6750-6850-q6600 vs yakışır bu sisteme...

ekran kartıda msı 8800gts oc olan çok iyi olur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 29 Temmuz 2007; 20:18:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shanke

bütcene göre al bi işlemci 6750-6850-q6600 vs yakışır bu sisteme...

işte bende bunların arasında kaldım acaba hangisi daha performanslı.. gerci bu sorumun şimdilik bi cevabı yok sanırım :)
  • Ucuz ve performanslı işlemci olarak 6750 öneririm.

2 gün önce Enermax Chakra aldım 25 cm fanlı Sanalmarketim'den. Benim aldığımda ellerinde 4 tane kalmıştı. Sanırım bir tek orada kaldı bu kasa. Alacaksan elini çabuk tut.

Ram 2 Gb olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

Ucuz ve performanslı işlemci olarak 6750 öneririm.

2 gün önce Enermax Chakra aldım 25 cm fanlı Sanalmarketim'den. Benim aldığımda ellerinde 4 tane kalmıştı. Sanırım bir tek orada kaldı bu kasa. Alacaksan elini çabuk tut.

Ram 2 Gb olsun

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

dostum ben o işi hallettim çoktan zaten yukarıda yazığım tüm parçaları aldım yani kasa anakart ram supply ve hdd sadece işlemci ekran kartı ikilisi kaldı calışır bi sistem için..

ha bide sorum olacak kasanın havalandırması nasıl ben kasayı aldım ama yeni sistemin parçalarını tamamen almadan kullanmıcam yani kasa nasıldır bilmiyorum memnunmusun kasadan??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbar20 -- 29 Temmuz 2007; 22:11:03 >

• SPARKLE 8800GTS
    İŞLEMCİ Q6600/veya 6850
    şu zaman için bunlar çok iyidir.
  • ekran kartı XFX 8800 GTS XXX
    İşlemci olarak Q6600 ya da E6850

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.