Şimdi Ara

Pardus 1.0 bugün! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
0
Favori
54.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: farketmez

o dosyayı hiç açmadan nero vb. bir uygulama ile kalıbı diske yadır gibi bir seçenekle cdye yazdıracaksın o kadar.açıp yazdırma.

açtım ve yazdırdım

RELEASENOTES_TR.html hatası verdi.. rar dosyasının üstüne sağ tık yaptığımda nero ile yaz die bi seçenek yok çünkü nero nun 5 + versiyonu yüklü pc de.. orjinal olduğu için onu kullanıyordum...yarına kaldı artık...
    teşekkürler.
  • önce neroyu aç orada "kalıbı diske yazdır" diye bir menu var onu tıklayıp dosyayı göster o kadar?dosyayı sağ tıklama(gerçi hoşuna gidiyorsa tıkla ama çözüm değil:))
  • .iso dosyalarının cd'ye yazılma işlemi
    http://www.tomshardware.com.tr/howto/20040416/win_linux-01.html

Benimde cd-rw bozuk 1 aydır bekliyom geldiğinde ilk işim Pardus'u cdd'ye yazmak olucak
  • Arkadaşlar ankarada pardusu indirmiş olan kişilerden pardus istiyorum
    boş cdlerimle sizden haber bekliyorum
  • www.uludag.org.tr
  • ben indirdim cd ye yazdım çalışıyor.. ama bende şu an xp var hem xp kullanmak istiyorum hemde pardus ..bu mümkünmü acep .. teşekkür ettim ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikservisim

ben indirdim cd ye yazdım çalışıyor.. ama bende şu an xp var hem xp kullanmak istiyorum hemde pardus ..bu mümkünmü acep .. teşekkür ettim ;)

Mümkün eğer sabit diskin 1 blümse önce hardddiskine scandisk yap eğer sorun çıkmassa pardus kendisi bölümlendirip windowsun yanına kendini kuruyor, tabii eğer 2 bölüm varsa birine kurabilirsin

Bu arada ankarada kimse indirmedimi pardusu

• hadi hayırlısı olsun pardus bizlere

doya doya kullanalım
  • Pardus'la ilgili geniş bir haber:

Anadolu Parsı Pardus, sahneye çıktı

Adını Anadolu Parsı'ndan alan bilgisayar işletim sistemi Pardus, 26 Aralık'tan itibaren İnternet üzerinden indirilmeye başlandı.

Melih Bayram Dede // Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) bünyesinde yürütülen Uludağ Projesi kapsamında geliştirilen açık kaynak kodlu özgür işletim sistemi Pardus'un 1.0 sürümü, 26 Aralık'tan itibaren İnternet üzerinden yayınlanmaya başlandı.

Kaynak:http://www.yenisafak.com.tr/bilisim/2030.html

• arkadaşlar wireless desteği varmı bide 15.4 ekranı destekliyomu eğer destekliyorsa suse yi silicem pardus kurucam
  • aha size bi ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 31 Aralık 2005 20:51:03 >
  • başıma gelenler:
    pardus u indirdim dosyaların sağlam olup olmadığını kontrol edip iso yu yazdırdım nero ile
    açtım yüklemeye başladım
    harddisk 3 e ayrılmıştı c 40gb d 40gb e 120gb olmak üzere

c de windows
    e de bütün dosyalar ödev proje dahil bi sürü yeni film

bende d ye kurmaya basladim ntfs formatını değiştirdikten sonra yükleme başladı
    % 70 de takıldı kaldı
    1 dosya eksikmiş
    ben res attım
    baktım windows açılmıo
    baktım sürücülerin yeri değiştirilmiş

e olan sürücü d olmuş dosyalar kullanılamıo

derken windows çöktü gitti pardus yüklenmedi
    bunlara artı olarak bütün arşivim gitti

pardus yapan herkese teşekkürü bir borç biliyorum.
    azıma ettiniz
    helal size.....

kullanmayın pardusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliencae

başıma gelenler:
    pardus u indirdim dosyaların sağlam olup olmadığını kontrol edip iso yu yazdırdım nero ile
    açtım yüklemeye başladım
    harddisk 3 e ayrılmıştı c 40gb d 40gb e 120gb olmak üzere

c de windows
    e de bütün dosyalar ödev proje dahil bi sürü yeni film

bende d ye kurmaya basladim ntfs formatını değiştirdikten sonra yükleme başladı
    % 70 de takıldı kaldı
    1 dosya eksikmiş
    ben res attım
    baktım windows açılmıo
    baktım sürücülerin yeri değiştirilmiş

e olan sürücü d olmuş dosyalar kullanılamıo

derken windows çöktü gitti pardus yüklenmedi
    bunlara artı olarak bütün arşivim gitti

pardus yapan herkese teşekkürü bir borç biliyorum.
    azıma ettiniz
    helal size.....

kullanmayın pardusu

eger pardusu partition yaparken e yi sectiysen kyrmak için geçmiş olsun ama eger d yi sectiysen tum odevlerin kurtarılara bilir! sen başka bir hard diskten veya manuet yardımı ile pc yi açip verileri kuratara bilirsin!

• sürücü harflerini değiştirmek windowsun yaptığı bir iş.
    sen ortadan bir partition i kaldırınca windows e yi d yapmış
    e ye bağlı bütün linkler de tabi bozulmuştur
    (yani e deki programlara erişememen normal)
    ama windowsun gene de göçmemesi gerekirdi

pardus kurulmadıysa pardus için ayırdığın o ortadaki partition i sil
    yeni 2 tane partition oluştur biri boş kalsın diğerini NTFS veya FAT32 yap yani windows görebilsin.
    1ine pardusu kur
    diğerinin tekrar d olması lazım. e de eski haline dönecektir.
  • hmm winxp cd sini tak bi kurtarma konsoluna geçip fixmbr komutunu kullan sonra nc gibi bi dos aracıyla girmeye calis suruculerine belki ulaşabilirsin.
  • pardus bugün yarın bitecek bende de. iyi bir alternatif. bakalım bu sürümde yeni neler var?
  • Nasıl kaldıracağız peki pc den yardımcı olurmusunuz? Zaten harddisc boyutum küçük ben genede d ye kurdum önce sonra üniversitenin genel ağındaki başka bir pcye ve yazıcıya bağlanamadım bu yüzden çalışamadığım,yazıları çıkaramadığım için bana yaramadı Pardus,silmek istedim windowsla oturum açtım birde baktımki windowsun bulunduğu c var ama d ortalarda yok tek sürücü gözüküyo,Nasıl SİLEBİLİRİM ben Pardusu bir fikri olan varmı arkadaşlar?
  • topıcı yenı gordüm ama bende 4 gözle beklıyordum eeeeeee artık kurayım da soyle bır gezıntı yapayım sagol kardes
  • Hayirli olsun pardus; bi cesaret edemedim kurmaya; obur makinayi zaten salak bi virus mu temizleme programi mi neyse yedi bitirdi. format bitince yuklerim diyorum. merak ettim forumun icinde millet neden silmeye basliyor diye.
  • arkadaşlar zaten hemen xp cd si takıp kurtarma yaptım
    ne yazıkki olmadı
    dosyalarımın çoğunu tekrar topladım

buradan prototip e:
    kardeşim bunu daha windows kurarken denedim
    c ye xp d ye 98 ve sorun çıkmadı

hadi bu sorunu geç
    pardusun bütün dosyalarının tam olduğunu kontrol ettirdim
    sonra iso yu yazdırdım
    ve % 70 de kaldı
    ben sana bişe diyim mi
    kurulumu hakkında hiçbir yardımı bulunmayan
    sadece bilen yapsın mantığı olan bu işletim sistemini yapanlar
    suçludur senin beni suçladığın kadar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.