Şimdi Ara

Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
0
Favori
13.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yerli işletim sistemimiz Pardus'tan yeni haberler var!
    Pardus 2007, test sürümlerinden sonra, tam versiyonunu bugün 11:00 da yayınlıyor..

Beta versiyonunu deneyen biri olarak, yarın tam versionu indireceğim ve windowsa yavaştan elveda diyeceğim..
    Sizlerinde Pardus 2007 ile ilgili yorumlarınızı ve deneyimlerinizi bu topiğe bekliyoruz.. ( Bende yarından sonra ekleme yapacağım )

• quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Arkadaşlar yerli işletim sistemimiz Pardus'tan yeni haberler var!
    Pardus 2007, test sürümlerinden sonra, tam versiyonunu bugün 11:00 da yayınlıyor..

Beta versiyonunu deneyen biri olarak, yarın tam versionu indireceğim ve windowsa yavaştan elveda diyeceğim..
    Sizlerinde Pardus 2007 ile ilgili yorumlarınızı ve deneyimlerinizi bu topiğe bekliyoruz.. ( Bende yarından sonra ekleme yapacağım )

Acer 5101 kurdun galiba.Çalışmayan donanım oldu mu?
  • son bir saat..heyecanla bekliyorum...
  • İnternet sitesi bile değişiyor herkeste bir heyecan var hadi hayırlısı!
  • Bende geçmeyi düşünüyorum ama bir hoca arıyorum ücretli yada beleş...
  • Pardus ana sayfa açılmıyor, görebilen ve indirebilen var mı?
  • şuan indiriyorum haydi hayırlısı umarım hayal kırıklığına uğramayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 18 Aralık 2006; 11:21:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam buldum Buradaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMesut -- 18 Aralık 2006; 13:27:13 >
  • işte beklediğimiz an geldi, ben cdyi bir gönüllüden alacağım inşallah
  • Tamam şimdi sayfaya girilebiliyor, yalnız tanıtım videosunu izledim, geçen forumda "böyle monitör görmediniz" diye bir başlık vardı, okuyanlarınız hatırlar. Pardus'ta AIGLX isimli aynı 3D motoru kullanılmış ve muhteşem olmuş. Bizimkilerin Vista'da bile olmayan bir masaüstüne sahip olduğunu açıkçası inanamıyorum. Videoyu indirip izlemek içinhttp://www.uludag.org.tr/ekran-goruntuleri/index.html adresine mutlaka gözatın. İnmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Tamam şimdi sayfaya girilebiliyor, yalnız tanıtım videosunu izledim, geçen forumda "böyle monitör görmediniz" diye bir başlık vardı, okuyanlarınız hatırlar. Pardus'ta AIGLX isimli aynı 3D motoru kullanılmış ve muhteşem olmuş. Bizimkilerin Vista'da bile olmayan bir masaüstüne sahip olduğunu açıkçası inanamıyorum. Videoyu indirip izlemek içinhttp://www.uludag.org.tr/ekran-goruntuleri/index.html adresine mutlaka gözatın. İnmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

video için teşekkürler
    Pardus 2007nin içinde aiglx ve beryl hazır olacağı söylendi, olmasa bile pisi deposundan kurardık
    ben de sabırsızlıkla bekliyorum

• işde bu bende pardusa xgl kurmayı düşünüyodum demekki 2007nin içinde varmış yoksa yokmu?
    artık tamamıyla öğrenmek şart oldu....
  • Az kaldı iniyor.
    Cok heyecanlıyım.
  • torrent ile indirme seçeneği yok mu pardus'un?
  • inndirden buldum bikaç sorum var beyler harici bileşenlerin driverlerini nasıl yükleyecez ses kartı ekran kartı digital veya analog tv kartı felan
    yoksa bunlar çalışmayacak mı
  • Şu an itibariyle pardus 2007 den bu mesajı yazıyor olmanın mutluluğu içindeyim.Sanırım forumda en hızlı ben oldum pardus konusunda.Donanım itibariyle herhangi bir tanımama problemi yaşamadım.Harici driverller konusunda herhangi bir fikrim yok dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

inndirden buldum bikaç sorum var beyler harici bileşenlerin driverlerini nasıl yükleyecez ses kartı ekran kartı digital veya analog tv kartı felan
    yoksa bunlar çalışmayacak mı

çoğu bileşenin driverları yüklü geliyor zaten, olmayan driverları pisi deposundan indirebilirsiniz

quote:

Orjinalden alıntı: ferdcasx

torrent ile indirme seçeneği yok mu pardus'un?

torrente gerek yok, zaten normal indirmede ve ya programlarla indirmede bile oldukça hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 18 Aralık 2006; 14:13:50 >

• torrent'i hızdan ziyade dosya doğruluğu açısından tercih ediyorum linux dağıtımlarının indirme işlemlerinde.direk linkten indirme işleminde herhangi bir sorun olması durumunda dosyayı baştan indirmek zorunda kalmak kötü bir durum.bütün linux dağıtımlarında torrent sistemi varken -hatta torrent sistemi bu sayede oluşmuşken- pardus'ta olmaması kötü.
  • pisi deposu dediğin nedir kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

pisi deposu dediğin nedir kardeş

pisi, pardusun program deposudur
    istedin programın ismini pisiye yazıyorsun o da eğer depoda var ise sana gösteriyor, sonra sen de internetten indirip kuruyorsun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.