Şimdi Ara

Pardus 2007 - Tam versiyon, bugün 11:00da! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
0
Favori
13.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Zwandar

evet ya lütfen buradan indirin arkadaşlar biz güncelleme yapamıyoruz Challenger acaba contrib deposu dışında depolar için de bir yansı var mı

Bilmiyorum.
  • Teşekkürler saat 3'e kadar beklemeyi planlıyorum rahatlayacaktır sistem eğer çöküp kapanmadıysa tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwandar -- 18 Aralık 2006; 23:04:28 >
  • dostum benim indirdiğim dosyanın içinde bunlar var dediğini yapıyorum bulamıyor

boot.
    autorun
    autorun (kur bilgiler)
    autorun (ms-dos ...)
    boot.catalog
    cd-rom
    license-tr(en de var)
    pardus.img(bu 600 küsür megabyte)
    relnotes
    relnores-tr(de, en,nl var)

ama iso yok:(:(:(:(

yanlışmı indirmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sceep -- 18 Aralık 2006; 23:08:55 >
  • İzninizle bir sorum olacak:

Bende MSI Megabook M635 laptop var çalışan CD yi deneyim dedim önceki gün,görüntü gelmedi.

Acaba neden olabilir?
  • çözünürlükten olabilir ctrl alt ve eksi artı tuş kombinasyonu denerseniz olacaktır büyük ihtimalle
  • quote:

Orjinalden alıntı: delicans

merhaba Arkadaşlar,
    Saat 11den beri aralıklarlahttp://www.uludag.org.tr vehttp://www.pardus.org.tr/ sayfaları açılmadı bende :( , Pardus 2007'yi indirebileceğim başka adres / Ftp varmı?

Saygılarımla, CAN

ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/kurulan/2007 adresinden indirebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean
    ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/kurulan/2007 adresinden indirebilirsin.

bu adresten inmior, bende hep 40.mb da fln kopuor, aşırı younluktan sanırım, diğer yansımalardan da indirmek istiorm ama linkleri sitede göremediğimden güvenipte indirmiorm, biraz daha beklicem..

Site neden kapalı anlamadım gitti, hadi download fln kastı hoşta, siteyi bari başka serverda host etselerdi bari ya :( koca gün açılmıor kötü oldu :(
  • inndirdeki sağlam mıdır beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

inndirdeki sağlam mıdır beyler

indirde direk olarak ftp.pardus.org.tr den link verilmiş.. orda bişi yok yani. Ama açıklamayı çok ii yazmışlar helal olsun..
  • Basturkemin, download yöneticisi kullanmıyor musun? Ben Free Download Manager ile bugün işyerinde 180k ortalamayla indirdim. Tabii birden fazla parça olarak indirdiğim için bu hıza ulaşabildim. Ayrıca yarıda kesmek istersen ftp adresinin devam desteği de var.
  • yani inndirdeki fake değildir dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Basturkemin, download yöneticisi kullanmıyor musun? Ben Free Download Manager ile bugün işyerinde 180k ortalamayla indirdim. Tabii birden fazla parça olarak indirdiğim için bu hıza ulaşabildim. Ayrıca yarıda kesmek istersen ftp adresinin devam desteği de var.

Flashget kullanıyorum, firefoxta flasgot ile indiriyorum, ancak garip bi şekilde kesildi 2 kez ve yeniden devam etmedi, ftp olayını biliorm o yüzden için rahattı ama neden oldu anlamadım

İndirdeki fake deil screep2000 arkadaşım. ana adresin linki var orda.

diğer yansımalardan indiren arkadaşlar, bütün yansıma adreslerini paylaşırsak süper olur.

• arkadaslar bugün indirdim kurdum cok mutluyum göze hitap eden süper bir isletim sistemi emeği geçen herkese cok tesekkürler.
  • yeni sürüm indirecek olan arkadaşlar lütfen Challenger arkadaşımızın verdiği çomu ftpsinden çekin. Neden?

1) Bomboş sunucu hızlı olur
    2) Site + Posta listeleri + Deneme sürümlerini kullananların güncellemeleri son 12 saatten beri uçmuş durumda
  • audigy2zs ses kartımı tanıtamadım ne yapmam gerekiyo , ses gelmiyo :(
  • çömü yansıması tam performans çalışıyor başladım ben mis gibi çekiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

audigy2zs ses kartımı tanıtamadım ne yapmam gerekiyo , ses gelmiyo :(

alsa işe yarıyor olmalı... fakat olmadığına göre ben araştırıyorum internetten bir şey bulursam haber veririm pm ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

audigy2zs ses kartımı tanıtamadım ne yapmam gerekiyo , ses gelmiyo :(

alsa işe yarıyor olmalı... fakat olmadığına göre ben araştırıyorum internetten bir şey bulursam haber veririm pm ile

tesekkür ederim dostum bende pardus ile ilgili aramalar yapıyorum birseyler buldukca sizlerle paylasırım.
  • ses problemini hallettim beyler ses kartı olarak camerayı görüyomus mic. varya ondada hallettik hersey yolunda simdilik :)
  • ya millet kafayı yiyecem inndirden indirdim ama benimkilerde iso. dosyası yok hep img. çıkıyor alcohol ile denedim nero ile denedim olmuyor bi yardım ediverin bizahmet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.