Şimdi Ara

Pardus niye çöp edildi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
5.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman kendinden daha çok şey başarmış programcılara laf etmesin, vasıfsızların profesyonel olarak sunacak bir tane ürünleri yok ona buna laf yetiştiricez uğraşıyolar.
  • Evil 666 kullanıcısına yanıt
    Hee
  • original ekibin yaptığı Pardus populer dağıtımlar listesinde ilk 5'e girmişti... şimdi ki kaçıncı sırada bilen var mı?
  • Çöp etmediler. Çöptü zaten.
  • İyi denk geldi bu konu hazır alfalar burdayken, sorumu burdan sorayım

Libreoffice impress'de yazı nasıl yan yazılıyor arkadaşlar.Yukarıdan aşağıya doğru olcak. 1 haftadır uğraşıyorum yapamadım. Tablo içinde deniyorum birşeyler ama beceremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamu kurumunda bir işletim sistemi kullandıracaksan arkasında desteği ekibi güncellemesi olacak . şuanki windows 10 larda bile antivirüssüz firewall sız operatörlere kullandırmazlar . misal bir hak yükseltme exploit i çıktı en kısa zamanda antivirüs dosyayı çalıştırmayı engelleyecek güncellemeyi çıkarmalı aksi taktirde kamuda çalışan meraklı personel indirir kurcalar ortalığı alt üst eder ..

kamu kurumları kendine has bir intranet e sahiptir . maksimum güvenlik sağlanmazsa bir sistemden çıkan virüs malware vs. çok fazla cliente zarar verebilir . şuanki linux da bile kernel den tut hak yükseltme exploitleri çok fazla ..

kamu kurumlarında kullanacağın işletim sisteminin arkasında sağlam bir destek ekibi olmalı ve güncellemeler sıkı tutulmadı . windows kadar olmasada bir nebze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 20 Ağustos 2020; 9:30:11 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.