Şimdi Ara

Pardus niye çöp edildi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
5.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanim uretip driver yazamiyorken yerli milli isletim sistemi zaten olsa olsa tetris oynamaya yarar adamlar windows 10 a bir guncelleme yapiyor ses gidiyor ekran karti fps dususu yasiyor vs vs sonra ureticilerle anlasmalar yapilip yeniden driver yaziliyor sorun cozuluyor simdi siz diyelim pardus kullbiyorsunuz sisteme guncelleme geldi creative amd nvidianin size surucu yazacagini dusunuyorsunuz 3-5 devlet dairesindeki bilgisayar icin. Bu suruculeri bizmi yazariz diyorsunuz bu kartlari uretmeden. Kisacasi pardus calismasi iyi bir hamleydi ama uretime dayandiramadigimiz icin patladi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    çöp ekip gelince ne olacaktı... asıl ekibi dağıttılar yerine çöpleri koydular...
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    donanım üretenin yapacağı işi niye Linux dağıtımlarını hazırlayanlar yapacak? mac için sürücü yazarken Linux dağıtımlarını görmezden geliyorlar...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Ben onu kastetmedimki ulke olarak once donanim ureten bir kisma gelirsin sonra isletim sistemi yazarsin bunlar hep bir ekosistem urunudur tekbasina bir anlam ifade etmez onu demek istedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    İşte bu insanlarda bunu anlayabilecek zeka yok. Sanıyorlar ki 0 dan kernel yazsan donanım üreticilerinden destek alabileceksin. Bu kadar kıt zekalı insanlar programcıyız diye dolaşabiliyor etrafta. Sanki apple kendi kernelini yazdı da Tübitak yazacakmış.
  • Vallahi hocam amd'nin tek artısı 7nm olması 7nm demek 14nm nin iki katı alan demek. Intelin 7nm işlemcileri amd'ninkilerde muhtemelen çok daha hızlı olacak. Ayrıca amd tsmcnin sayesinde indiği 7nm teknolojisine rağmen işlemcilerine düşük gecikmeli cache koyamadı bu yüzden oyunlarda intelin gerisinde kalıyor.
  • gen2 G kullanıcısına yanıt
    o imkansız yıllardır 7nm mimarisini beceremediler performanslı işlemci çıkartmaları çok olası değil...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.